Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Balon nie szanuje serca i wątroby.

Edytowane przez krupek

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 454,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

No właśnie mam dziś moralniaka i już za pomocą FB szukam substytutu dla Bulla.

Opublikowano

Ponoć wapno malinowe dla dzieci :)

Opublikowano

Tak bez beki, to Jagera podobno z sokiem jabłkowy też się pije. Ja tylko czystego piłem.

Opublikowano

Ale ponoć jakieś wapno malinowe jest mega podobne w smaku do rb. Tylko wapna za dużo naraz też pewno nie można :(

Opublikowano

A czekaj, to Ty na poważnie mówisz. A to nie wiem, ale na pewno lepiej niż z energetykiem, bo to strasznie ryje wątrobę i serducho.

Raz byłem z kumplami w klubie, oni nawalili mnóstwo wódy z Red Bullem, potem dwa dni jeść nie mogli, bo tak im ciśnienie skończyło, że dziąsła bolały od gryzienia.

Opublikowano

A to ja mam normalnie day after.

Opublikowano

Ale ponoć jakieś wapno malinowe jest mega podobne w smaku do rb. Tylko wapna za dużo naraz też pewno nie można :(

W biedrze jest oranzada 1.5l o smaku energetyka. Jak sie nie boisz to zaryzykuj choc trudno polecic bo jej nie pilem.

Opublikowano

Hu j co gorsze ? xD ale dzięki za tip, sprawdzę po świętach.

Opublikowano

kfc-mashed-potatoes.jpg

Niemieckie KFC serwuje na życzenie puree ziemniaczane z sosem tak jak amerykańskie. Pierwszy raz próbowałem. Raczej nie są świeżo utłuczone ziemniaki z normalnie ugotowanym sosem, ale nawet mi smakowało. Ciekawa odmiana od frytek, oczywiście mniej praktyczna, bo je się widelco-łyżką, a kurczaka i tak palcami.

Opublikowano

o fuj

raczej nie xd

Opublikowano

U nas też kiedyś przez jakiś czas było purée w KFC jak były te zestawy obiadowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem weganski zółty  ser. ale niedobre ;/ śmierdzi taką chemią, że te niektóre serki hochlanda to 100% natura

Opublikowano

jakiej firmy? nie mów ze tego od pol soi xd

Opublikowano

a to źle? xd tak taki w plastrach 7,99 za paczke krojonego

Opublikowano

najgorsze guwno na swiecie

Opublikowano

O jezu ale to było dobre :banderas:, chyba mają nowego stałego klienta

NEWTxCk.jpg

Opublikowano

Ja z ryb też najbardziej lubię wołowinę.

Opublikowano

U mnie w gastronomiku był kiedyś typ co się w Japonii uczył sushi robić i mówił, że przez 5 czy tam 10 lat trzeba się uczyć żeby dobrze ryż wypłukać i go ugotować xd no ale sushi jak zrobił to mi smakowało

Opublikowano

Coś w tym jest, ja zrobiłem sushi 3-4 razy i za każdym razem zupełnie inaczej smakowało.