Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Dud.ek, serio, nie było do wyboru innych? Przecież compact jest przeokropny.

@rajnetGT, beta ma zaje.bisty potencjał :thumbsup:

Opublikowano

Po 1 compact jest zayebisty koniec.
Po 2 jest tańszy, za 7 500 kupiłem compacta z 2002r z 2.0td 150km. Porównajcie sobie ceny innych nadwozi z tymi parametrami  :)

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

I tak 100x lepsze od tej bety Rajnera.

Opublikowano

Nie bo to compact, każdy fan BMW napisze, że to gówno. Dlatego kupiłem własnie kompakta aby nie utożsamiać się ze wszystkimi spustami na temat tych samochodów. Taki hejt na marke bMW xD

Opublikowano

Jezdzi sie nia fajnie, chodzi o to,ze bmw popelnilo faila akceptujac taki projekt. Kij tam,grunt,ze jestes zadowolony. 2.0D to jedne z najlepszych silnikow diesla,jak nie najlepsze :)

Opublikowano

Jak ta beta infidela jest zje.bana, jak bmw mogło wypuścic coś tak okropnego fe

Opublikowano

spoko, z mojego też się śmialiście ;) a już rok jeździ jak marzenie. nooo i te pięć cylindrów daje sporo frajdy :) średnie spalanie koło 11l/100km.

ostatnio testowałem funkcjonalność, która będzie niebawem dość istotna - czy da się kulturalnie przewieźć 2 osoby, dużego psa, wózek i fotelik - da się.

Opublikowano

Chodziło mi o wygląd. Wstydziłbym się takiego bmw. Chociaz jeżdże żółtym fordem ka więc wstydu nie mam

Opublikowano

img_0429ers48.jpg

img_0425wpsgw.jpg

Będzie moje na jakiś czas już wkrótce - 318Ci, 2000r., sprawdzone 53 000 mil przebiegu.

Opublikowano

Lepszy bo kompaktowy i kierowanice ma po dobrej stronie.

Opublikowano

Długo nim jeździł raczej nie będę, ale na pierwsze auto po przeprowadzce mi wystarczy.

Opublikowano

brudna bo brudna, ale w googlach!

googlegd.png

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Ja je.bie jakbym nie zobaczyl podpisu to myslalbym,ze to slumsy detroit. Brakuje jeszcze robocopa.

A hondzinka na propsie - celebrytka