Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

300 kucy w takiej budzie :obama:

Propsy to napewno nie jest kryzys wieku sredniego

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 681,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Leon Cupra  :banderas:  :obama:   tylko jakoś nie mam zaufania do silników TSI. Nie mam z nimi doświadczenia ale co czytam jakieś opinie to częśto jest narzekanie, że sie sypią

Opublikowano

Nowych TSI nie trzeba już się obawiać. Źle było na początku, ale mniej więcej od 5 lat i aktualnej generacji kompaktów VAG sytuacja wygląda obiecująco.

Opublikowano

Bo Leon 1.4 TSI (ewentualnie 1.8 TSI) w wersji FR jest na mojej liście i w moim przedziale cenowym... jednak trochę się tych silników TSI boję :)

Opublikowano

Bo Leon 1.4 TSI (ewentualnie 1.8 TSI) w wersji FR jest na mojej liście i w moim przedziale cenowym... jednak trochę się tych silników TSI boję :)

Leon FR 1.4 TSI 125 kucy cos ok 80 kafli kosztowal jak ja bralem swojego w styczniu tego roku.

Opublikowano

no cóż, przyszła wiosna i po 17tys kilometrów pożegnałem swoją czarną Alfę... i powitałem biało-czarną :P dzisiaj pierwsze tankowanie i mycie

0bjnILc.jpg

isD7kyD.jpg

N27kWxY.jpg

trochę młodsza, niższy przebieg (70k) i wyposażenie na full (pełna skóra, elektryczne i podgrzewane fotele, ksenony itd), silnik ten sam co wcześniej ale schipowany na 200KM :) na letnie kółka mam najlepsze alfowskie felgi - te wzorowane na 8C :obama:

autowp-ru-alfa-romeo-8c--a22c760.jpg

następnym krokiem to już chyba będzie wersja Quadrifoglio ze skrzynią TCT, ewentualnie Leon Cupra.

Opublikowano

Bardzo ładny egzemplarz. Ciesz się, nie planuj od razu kolejnej wymiany. Tak z ciekawości, ze starą coś się zaczęło dziać, czy po prostu się napaliłeś na ten egzemplarz i zamieniłeś.

Opublikowano

Nie będę wnikał czym jest nieduża dopłata, ale jak lepszy egzemplarz z mniejszym przebiegiem, to rzeczywiście, czemu nie? Nawet przypadkiem jeszcze kucy masz więcej.

Opublikowano

Fajna konfiguracja, pasuje biały lakier i czarne felgi. 200 KM w takiej budzie to można się ładnie pobawić. Ładna jest.

Ale, że to Alfa, to nie byłbym sobą, gdybym nie spytał o jedną ważną rzecz. Czy poprzedni właściciel zostawił Ci śpiwór w bagazniku to nocowania w serwisie?

Opublikowano

JTD/JTDm to jedyne jednostki napędzane gnojowicą, które autentycznie lubię za bezawaryjność ( no dobra w 2.4JTD lubily pekac glowice, ale pozniej to poprawiono) i prostotę w modowaniu. 

Opublikowano

do tej zapalniczki to ty tyle dupeczek nie zmieścisz. Myślę, że w oryginalnej wersji tego zdjęcia to jednak alfa romejo jest na końcu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uSzeMJz.jpg

a miała być alfa gt lel, beka ze mnie

Bez gwiazdy nie ma jazdy, piękny samochód ! Jestem sentymentalny, w rodzinie był żółty w115, sam miałem czerwoną w123, 190D i w124 w różnych konfiguracjach - 200D zawalidroga ze skrzynią IV, 250D manual i automat, W202 2.2D z pompą lucasa, W124 2.0 na gaźniku.

Mam sentyment do W124 i może zacznę szukać takiego w tym roku, OM603 (koniecznie automat) bo takiego jeszcze nie miałem, uwielbiam dźwięk tego silnika :)

Opublikowano

A ty nie miales czarnej tej alfy czy mi sie cos poje.balo?

Edit : dobra juz przeczytalem xd

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

A ty nie miales czarnej tej alfy czy mi sie cos poje.balo?

Edit : dobra juz przeczytalem xd

Mazzeo dobiera fury pod kolor Xboxa, którego aktualnie posiada.  :sir:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

spełnilem wczoraj swoje marzenie i kupiłem e36 325i coupe ze szperą 100%. 

eudpVZS.jpg

dz96qQZ.jpg

fotele mają grzane dupy :pawel:

Opublikowano

Widzę że redukcja masy stage 1 już za tobą.