Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

ja pier,dole, wystawilem samochod na sprzedaż i się rozje,bał

Opublikowano

gruszka turbiny albo zawór n75, umówienie sie do serwisu turbosprężarek w warszawie graniczy z cudem 

Opublikowano

Jest tu Ktoś, kto ma/miał do czynienia z Hondą Accord VIII? Pamiętam, że Ktoś tu wrzucał foty swojego Accorda VII generacji. Zastanawiam się nad zmianą samochodu i ten Accord VIII generacji kusi jak cholera.

Opublikowano

Dzisiaj obiektywnie będzie zmiana na plus. Za 40 lat wspominki jak to przesiadłeś się z legendarnego pierwszego TT do jakiejś Hondy.

Opublikowano

Przecież ta Honda pod każdym względem się lepiej prezentuje inż buraczane TT.

Opublikowano

Przecież to są zupełnie inne samochody, a Audi to jest konstrukcja z 1998r., zaś ta Honda miała premierę w 2009r., więc w świecie motoryzacyjnym to jest przepaść :) Mi się Audi dalej podoba i nadal przyciąga wzrok ludzi, ale jeżdżę już sporo lat tym samochodem i przydałoby się coś nowego. Kupiłbym Accorda VIII generacji Type S, wpadł mi w oko i jakoś nie chce wyjść.

Opublikowano

Świetna furka. Z tego co kojarzę to jakiś user mieszkający w USA tego Accorda posiada, ale niestety nie pamiętam nicku.

Opublikowano

mlGThUE.jpg

no i w końcu kupiłem :)

Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem.

Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :)

Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie.

Opublikowano

Wujek ma takiego accorda 2.0 vtec w automacie od nowosci i sobie zachwala. Hondzina nigdy go nie zawiodla, a warsztat odwiedza tylko w celu wymiany zuzytych czesci. 

@banny

stary (pipi) co poszło nie tak? miał być kozak gurwa lexus, a kupiłeś tfu rower

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

urwa, nie ten temat :)

Lexus będzie, spokojnie. W poniedziałek moze coś się wyjaśni.

Edytowane przez Banny

Opublikowano

mlGThUE.jpg

no i w końcu kupiłem :)

Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem.

Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :)

Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie.

Za(pipi)isty. Legendarny napęd na tył. Chłodzenie powietrzem. To jest to. 

Opublikowano

Accord to jeśli tylko nie jest jakiś ulep to fura praktycznie bezawaryjna.

Opublikowano

Takie średnie wnętrze mają te Accordy, jak tak teraz patrzę. Wolałbym chyba Mondeo z tej półki.

Opublikowano

Nie no broń Boże Forda! ;) Jeśli już, to tylko Mustanga, ale ja już jeżdżę "sportowym" autem i chcę normalnie przewozić ludzi, a nie w bagażniku. Nie lubię tej marki, choć wiem, że ostatnio bardzo się poprawili i ogólnie to udane produkcje. Ok, czyli tylko utwierdziliście mnie w przekonaniu, że kupno tego auta to będzie dobry pomysł.

Bo rozważam oklepane Audi A4 i BMW 3 i właśnie tego Accorda VIII. Tak w 2 lub 3-letniego bym celował. W grę wchodził też Lexus IS 3 generacji, ale to raczej niszowe auto w tym kraju, więc dałem sobie spokój.

Moim marzeniem jest A5, szczególnie Coupe, ale raz, że mam już dosyć samochodów, które nadają się dla dwóch osób, a dwa, że na ten model w dobrym roczniku i stanie nie mogę sobie raczej pozwolić.

Opublikowano

IS, Panie, piękne auto. A to, że jest niszowe to, moim zdaniem, duża zaleta.

Opublikowano

Kumpel kupil takiego accorda, czarnego w kozak stanie, Samochod prezentuje sie przepieknie.

Choc byly prezesik hali mial mk4 i jesli chodzi o wnetrze to raczej accord siada. No i nie wiem czy tylko takie wrazenie sprawial ale te mondeo wydaje sie dosyc znaczaco wieksze.