Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Szejdj nie czujesz sie nieco nieswojo po przesiadce z octavii w no wiesz, fajne auto?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Nieprzyzwyczajony pewnie, ludzie dopytują, mówią że ładne auto.

Opublikowano

To fakt, czuję się dziwnie w fajnym samochodzie :/ Niby to takie byle co a ludzie pokazują palcami, robią zdjęcia itp. Fajna jest też społeczność MX5, są dość tanie, więc jeździ ich mnóstwo. Co chwile na światłach ktoś trąbi z innej MX5, ludzie podjeżdżają, krzyczą z drugiego samochodu, praktycznie każda przejażdżka to jakiś miły incydent, ciekawe kiedy zacznie mnie to wku,rwiać :)))))

Samochód udało się kupić po znajomości, niestety jest to zwykłe 1.6 110km bez szpery, ale za to również bez korozji. Plusem jest fakt, że w zeszłym roku silnik przeszedł kapitalny remont, więc przez kilka lat nie powinno być z nim problemów. Z minusów jest sporo rzeczy do poprawienia, ale w takim samochodziku to aż przyjemność :) 

Szczerze mówiąc to nie ważne w jakim stanie by była, bardzo byłem nakręcony na ten samochód.

Opublikowano

Minusem charakterystycznego auta jest problem z anonimowością  podczas zdrady.

Opublikowano

No jak kupisz xone i bedziesz go wiozl to kazdy zobaczy i przeje,bane

Opublikowano

Skoda Octavia I kombi srebrna to synonim anonimowości, tajne służby ponoć takich używają.

Opublikowano

Też się zastanawiam, czy bym się tam mieścił.

Opublikowano

Podoba mi się, fajnie wyszło.

Zgodnie z profesjonalnym projektem ;)

wzm3xfh7nfqb.jpg

uclsra0vvb9w.jpg

Opublikowano

Dla mnie "dymione" lampy to podobny poziom jak lexus look. Druciactwo i tyle.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

A dla mnie nie. Ostatnio nawet Audi dołączyło takie lampy do oficjalnych akcesoriów, a jak do nowego Golfa bierzesz opcjonalne tylne światła z dynamicznym kierunkowskazem, to też są dymione - i wyglądają fajniej niż czerwone. Zwykle jestem na tak, o ile będzie to produkt dobrej jakości.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Dla mnie "dymione" lampy to podobny poziom jak lexus look. Druciactwo i tyle.

fabryczny "lexus" też mi się nie podobał i najprościej było to okleić, a cały czarny pas z tyłu to sentymentalne nawiązanie do renówki:

Renault_19_007-L.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i poszło sprzęgło w MX5 :)))))))))))))) Jak wciskam sprzęgło to jakby ktoś wrzucił wiadro gwoździ do skrzyni :))))))))))) ELO

Opublikowano

oczywiście jak kupowałeś auto to akurat niemieckich nie było? sam sobie zgotowałeś taki los 

Opublikowano

Kupowałem w pełni świadomy, że to sprzęgło będzie do roboty, spodziewałem się tego prędzej czy później.