Opublikowano 13 czerwca 20177 l Szejdj nie czujesz sie nieco nieswojo po przesiadce z octavii w no wiesz, fajne auto?
Opublikowano 14 czerwca 20177 l To fakt, czuję się dziwnie w fajnym samochodzie :/ Niby to takie byle co a ludzie pokazują palcami, robią zdjęcia itp. Fajna jest też społeczność MX5, są dość tanie, więc jeździ ich mnóstwo. Co chwile na światłach ktoś trąbi z innej MX5, ludzie podjeżdżają, krzyczą z drugiego samochodu, praktycznie każda przejażdżka to jakiś miły incydent, ciekawe kiedy zacznie mnie to wku,rwiać :))))) Samochód udało się kupić po znajomości, niestety jest to zwykłe 1.6 110km bez szpery, ale za to również bez korozji. Plusem jest fakt, że w zeszłym roku silnik przeszedł kapitalny remont, więc przez kilka lat nie powinno być z nim problemów. Z minusów jest sporo rzeczy do poprawienia, ale w takim samochodziku to aż przyjemność :) Szczerze mówiąc to nie ważne w jakim stanie by była, bardzo byłem nakręcony na ten samochód.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Minusem charakterystycznego auta jest problem z anonimowością podczas zdrady.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l No jak kupisz xone i bedziesz go wiozl to kazdy zobaczy i przeje,bane
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Skoda Octavia I kombi srebrna to synonim anonimowości, tajne służby ponoć takich używają.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l MX-5 mega props, zawsze mi się takiego chciało ale chyba jestem za wysoki ;/
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Nie chce Cie smucic,ale z(pipi)ales auto spoko, BRZ też tak popsuje dotrzymuję słowa : https://www.facebook.com/pg/Autokameleonpl-1616902191898877/photos/?tab=album&album_id=1903705176551909
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Dla mnie "dymione" lampy to podobny poziom jak lexus look. Druciactwo i tyle. Edytowane 22 czerwca 20177 l przez mozi
Opublikowano 23 czerwca 20177 l A dla mnie nie. Ostatnio nawet Audi dołączyło takie lampy do oficjalnych akcesoriów, a jak do nowego Golfa bierzesz opcjonalne tylne światła z dynamicznym kierunkowskazem, to też są dymione - i wyglądają fajniej niż czerwone. Zwykle jestem na tak, o ile będzie to produkt dobrej jakości. Edytowane 23 czerwca 20177 l przez Mustang
Opublikowano 23 czerwca 20177 l I tak najgorszy obciach to folia holograficzna na przednich reflektorach. Ostatnio jakis wysyp jest tego badziewia.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Dla mnie "dymione" lampy to podobny poziom jak lexus look. Druciactwo i tyle. fabryczny "lexus" też mi się nie podobał i najprościej było to okleić, a cały czarny pas z tyłu to sentymentalne nawiązanie do renówki:
Opublikowano 11 lipca 20177 l No i poszło sprzęgło w MX5 :)))))))))))))) Jak wciskam sprzęgło to jakby ktoś wrzucił wiadro gwoździ do skrzyni :))))))))))) ELO
Opublikowano 11 lipca 20177 l oczywiście jak kupowałeś auto to akurat niemieckich nie było? sam sobie zgotowałeś taki los
Opublikowano 11 lipca 20177 l Kupowałem w pełni świadomy, że to sprzęgło będzie do roboty, spodziewałem się tego prędzej czy później.