Skocz do zawartości

Rock Band 2

Featured Replies

Opublikowano

Z tyłu masz trzecie USB - ale i tak jednego brakuje, nie mam pojęcia :S

Edytowane przez Fisiu

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 93,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Perka od RB2 jest wireless. A podłączasz wszystko za pomocą huba usb- ale to w jedynce.

Opublikowano

Moja działa idealnie, ale nie zrobiłem filmiku na YT, więc pewnie moja opinia się nie liczy.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Takie filmiki to ja moge nakrecic o kazdym mozliwym sprzecie bo KAZDY jeden moze sie zepsuc.Chuj nie dowod.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
Moja działa idealnie, ale nie zrobiłem filmiku na YT, więc pewnie moja opinia się nie liczy.

Hmm. A masz perke od RB2, czy od RB1?

Niech wypowiedzą się Ci co mają perkusję od RB2, czy wszystko działa itp.

@ edit:

Jeszcze jeden filmik znalazłem:

http://pl.youtube.com/watch?v=-7JQfwCppOo

Edytowane przez rafal_roma

Opublikowano

Gdybym nie miał perki RB2, to bym się nie wypowiadał.

Opublikowano

Hela- a miałeś perkę od RB1/GH:WT? Bo chciałbym się dowiedzieć czy warto wymieniać :P

Opublikowano

No właśnie. Bo wiem, że jeśli chodzi o gitarę najlepsza jest ta z GH:WT, mikrofon to mi wsioryba, ale co z perką ... Ta od RB2 podobno bardzo prosto się się psuje, to samo z perką od RB1, w tej z GH:WT podobno pedał dosyć słaby, no i nie ma go gdzie zaczepić [brakuje tych ram na dole]. Najbardziej mi by odpowiadało kupić GH:WT band, a potem dokupic RB2 za 200 zł na allegro. Tylko nie wiem czy to mi się opłaca...

Opublikowano

A według mnie najlepszą gitarką jest ta z GH III, perkusja z Rock Bandów ma podobno bardzo słabe stopy i często się łamią...

Jeśli wychodzisz z założenia, że dany produkt może się zepsuć, a inny nie, to najlepiej nic nie kupuj ;)

Tak całkiem serio to brałbym to co jest dostępne, ewentualnie to co najszybciej dojdzie i startował z własnym zespołem.

Opublikowano

Ja tam mam taki pomysł, tzn. jeśli chodzi o perkę, bo konsolę sprzedaję i wpadłem na pomysł, aby po prostu kupić perkę z RB1 i podłączyć ją do.. kompa i grać piosenki na perce w grze Frets on Fire, prawie to samo nie licząc ruchomych postaci, trybu multiplayer, trybu treningu, a plusem który to wszystko pokonuje to, że można ściągnąć wszystkie piosenki z DLC RB1, RB2, GH:WT.

To tak słowem mym. ;)

Opublikowano

Wszyscy zamiatacie już na expercie? Powoli wchodzę w tajniki hard...

Opublikowano

Ja też dopiero hard zaczynam (obecnie w GH, oczekując na kasę, dzięki której zamówie RB2 ; ) )

Opublikowano

A jaki instrument ?

Opublikowano

W sumie tylko w przypadku najtrudniejszych piosenek włączam hard, a tak to expercik ;]

A w marcu ukaże się szósty z kolei już pełen album do ściągnięcia: Pear Jam - "Ten"

LINK

Opublikowano

"Jeremy" łykam na bank, resztę sprawdzę niedługo w słuchawkach ;)

Tutaj się ludzie żalili, że normal za łatwy, a hard za ciężki. U mnie hard na perce się robi łatwy :P

Opublikowano
A jaki instrument ?

Gitara. :) Na perkę muszę zaczekać pewnie do świąt gdy (może) kupię GH:WT Band + RB2 ; )

Opublikowano

A ja się właśnie nie umiem zdecydować czy czekać na perkę z RB2, wr..

Opublikowano
W sumie tylko w przypadku najtrudniejszych piosenek włączam hard, a tak to expercik ;]

A w marcu ukaże się szósty z kolei już pełen album do ściągnięcia: Pear Jam - "Ten"

LINK

Szlag trafi... jak tak dalej pójdzie, zabraknie mi HDD: Metallica, Foo Fighters, Megadeth, potem Pearl Jam, kawałki luzem - a tu dopiero GHWT i RB2 się rozkręca...

Opublikowano

Grunge dawno umarl a tu takie zaopatrzenie w DLC: Nirvana, Pearl Jam. Muza mojego pokolenia dalej rządzi, moze dlatego ze w RB glownie zagrywaja sie takie dziady jak ja.

Marzenie niespelnione - pelna plyta "Chinese Democracy" bo jest wyjechana w koosmos.

Opublikowano

Jak wypada granie w samotności w domowym zaciszu? Granie na gitarce daje radę czy szybko się nudzi? Bo nie wiem czy na święta nie sprawić sobie prezentu gitara + Rock Band, a z czasem i Guitar Hero.

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz to nie, ja gram odroku i dopiero teraz zaczyna misię nudzić bo gram dla funu a expert to nie problem już, a ty zaczniesz od najłatwiejszych poziomów, dlatego ja teraz poluję na perkę i na nowo zacznę przygodę. ;)

Opublikowano

Dwa songi mnie wykoncza w tej grze.Przez nie nie moge sie zabrac za endlist :( bo musialbym na medium przejsc a to zanudzilo by mnie na smierc.Mowie o songach Dream Theater "Panic Attack" i Abnormality “Visions”.PA jest imo najtrudniejszym utworem na perke.Nie lubie wogole tego zespolu bo tam kazdy instrument "chodzi" jak mu sie chce.Ciezko rytm zlapac.A o tym death metalu to nawet nie wspominam.