Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

zawsze wiedziałem, że  :square:  +  :cross:  to najlepszy zwód na świecie

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Glik bardzo mądrze, lepiej się wykartkować na mecz ze słabym City, niż miałby ominąć mecz z kimś z jakiejś mocnej ligi.

Tymczasem Atletico :fsg:

Opublikowano

Pięknie Sane pograł, ale spalony chyba był

Opublikowano

Stones? Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

KYLIAN MBAPPE :banderas: :BANDERAS:

Opublikowano

Haha, odważny ten sędzia. Kontakt niby był, ale z drugiej strony sędziowie powinni tępić te piłkarskie nawyki teatralnych upadków przy każdym, nawet najmniejszym dotknięciu. Krew mnie zalewa, gdy taki zwinny, szybki napastnik jak Aguero przewraca się bo ktoś go trącił w czubek buta. Je'bać go.

Opublikowano

18-letni Davies zaorał Guardiolę w Premier League, a teraz 18-letni Mbappe ora go w LM. Beka.

Opublikowano

Mbappe na celowniku skautów Legii. A karny bardzo dobrze, że nie odgwizdany. Jakby chciał, to by 15 razy zdążył przeskoczyć nad tymi nogami.

Opublikowano

:obama:

Elegancki meczyk - Monaco na razie pięknie objeżdża potężną Premier League

Opublikowano

Ale zdziwi mnie jeśli Wenger nie powalczy o tego Mbappe w lecie, może być Henry v 3.0 (2.0 to był przez chwilę Martial) z niego jak się odpowiednio rozwinie. Ciekawe jak jego cena podskoczy.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Aguero upada na glebę przed kontaktem z nogą bramkarza, ale w studio gadanie, że błąd sędziego ehh xd

Opublikowano

Aguero upada na glebę przed kontaktem z nogą bramkarza, ale w studio gadanie, że błąd sędziego ehh xd

Racja. A ja już na hiszpańskich sędziów najeżdżam.

Opublikowano

Pięć minut drugiej połowy, Leverkusen strzela na 1:2, a chwilę później Gameiro wali w spojenie. Kozacki mecz.

Opublikowano

Falkało

:taknieco:  :kaz:  :shotgun:  :wujaszek:

Opublikowano

CO TO BYŁO XD

Opublikowano

Falcao naoglądał się lewandowskiego. 

piękny strzał