Opublikowano 8 maja 20195 l 24 minuty temu, Ludwes napisał: Może przynajmniej wyje.bia Valerde. No w sumie nie ma innej możliwości, nie? Nie wyje,bią
Opublikowano 8 maja 20195 l No kurwa, już z 20 razy sobie obejrzałem powtórkę czwartego gola, za każdym razem śmieszy tak samo. Pięknie to ten liverpoolski Trent Reznor rozegrał
Opublikowano 8 maja 20195 l Godzinę temu, Bartg napisał: Ja na jego miejscu w koncu bym podjal meska decyzje i jako jedyny meski osobnik grajacy w druzynie barcelony odszedl do jakiegos klubu z ktorym ma szanse na sukces. Moze do ajaxu?
Opublikowano 8 maja 20195 l 13 godzin temu, _Be_ napisał: Giger pamiętaj że jeszcze szykuje się angielski finał LE, it's coming home. Niech to będzie taki przesłodki deser, taki idealny do kawy ze świeżo zmielonych ziaren arabiki.
Opublikowano 8 maja 20195 l Wprowadzili VAR i drużyn z Hiszpanii nie ma . Obejrzałem skrót i Liverpool naprawdę może zdobyć w tym roku puchar pociesxenia .
Opublikowano 8 maja 20195 l Myślę, że Puchar Pocieszenia i tak wygra City. Edytowane 8 maja 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 8 maja 20195 l Hmm to ta sama Barca, która pokazała ManU miejsce w szeregu kilka tygodni temu :3
Opublikowano 8 maja 20195 l Jak sobie przypomnę jakiego małpiego rozumu ten młon dostaje przy rudej z quizu pod napięciem to
Opublikowano 8 maja 20195 l Godzinę temu, malin1976 napisał: Wprowadzili VAR i drużyn z Hiszpanii nie ma . Obejrzałem skrót i Liverpool naprawdę może zdobyć w tym roku puchar pociesxenia . Starzy ludzie i Internet
Opublikowano 8 maja 20195 l JAK TAM BŁAŻEJ KOSZULKA HAZARDA KUPIONA OCZYWIŚCIE CO NAJWYŻEJ THORGANA HAZARDA BO NA EDENA NIE MA SZANS W TYM ROKU ESSA
Opublikowano 8 maja 20195 l 8 minut temu, Yakubu napisał: Jak sobie przypomnę jakiego małpiego rozumu ten młon dostaje przy rudej z quizu pod napięciem to Nie mylić z redtube. Oj nasz Gianni po prostu kawał flirciarza z niego i popisuje się przy młodszej koleżance.
Opublikowano 8 maja 20195 l 3 minuty temu, ragus napisał: JAK TAM BŁAŻEJ KOSZULKA HAZARDA KUPIONA OCZYWIŚCIE CO NAJWYŻEJ THORGANA HAZARDA BO NA EDENA NIE MA SZANS W TYM ROKU ESSA HALA MADRID VAMOS
Opublikowano 8 maja 20195 l Nie wiem kto to ale jeśli on twierdzi że Messi przez tą porażkę nie dostanie złotej piłki, to za(pipi)isty znawca
Opublikowano 8 maja 20195 l Jeśli Liverpool wygra LM to na pewno Virgil i Salah stworzą mu dobrą konkurencję, jeśli Leo będzie miał słabą jesień.
Opublikowano 8 maja 20195 l Wspaniały pokaz wyższości ciężkiej pracy na talentem. Oby dzisiaj było odwrotnie.