Opublikowano 18 sierpnia 20159 l znowu mu pół sezonu zajmie że nie ma sensu wystawiać Schnederlina i Carricka razem
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l serduszkiem zawsze za united ale rozum podpowiada, ze jak spier.dola to jest szansa ze van gaala wywala, a kloop dalej na szewczykowym
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l A ja głupi nie zauważyłem, ze leci transmisja z Old Trafford i ogladalem Lazio Bayer
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l NIech tego barana pogonią, Jurgen przyjdzię i bez zakupów coś wykrzesa z zespołu !
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Zobaczymy. Dla mnie on stylem gry przypomina nieco Hazarda. Za pół sezonu się okaże ile on wart i kim będzie w przyszłości jeśli LVG go nie zmarnuje.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l CR7 też na początku nie strzelał 40+ bramek na sezon trzeba być dobrej myśli, nawet nie tyle w kwestii gry dla United, ale samego rozwoju, bo fajna maszynka może z niego powstać. Depay Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez Plamek
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Depay chyba za bardzo uwierzył w siebie i teraz jego dwa na trzy zagrania wyglądają jakby byl jakimś randomem z afryki
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Tak do okolo 30 minuty miażdżyli Monaco, a później się chyba zmęczyli, bo na luzaku mogli ze trzy bramki stracić.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ryan pare sytuacji wyciągnął w tym 1 setke. I już 1:1 Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez Bartg
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Mniej więcej wyglądało to tak, jak to opisał Yakubu. Parejo słabiutko. Kilka strat po których z kontrą wyszło Monaco. Ale raz jakie podanie zapodal, wow.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Wynik lepszy niz gra Z drugiej strony to byl pierwszy mecz w sezonie w dodatku bez filaru defensywy tj Otamendiego
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Gdyby nie kontuzje kluczowych graczy Monaco (Kurzawa, Moutinho, Abdennour), to wynik na pewno by był inny. Zobaczymy we wtorek. Będzie ciężko Francuzom, ale i tak powinno być ciekawie.