Opublikowano 12 kwietnia 20178 l No to w takim razie 4-1 dla Realu, i to nawet tylko trochę żart. Bayern bez Lewego wyglądał w ostatnich dwóch sezonach mizernie. Okropnie. Chociaż nadzieją może być fakt, że Mueller grając na innych pozycjach przynajmniej wyglądał już nieco lepiej w ostatnich miesiącach. To koniec, Realowi można wręczyć trofeum. Edytowane 12 kwietnia 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l ciezko bedzie zastapic lewego w tej formie :/ chociaz z drugiej strony moze to wieksze pole do popisu dla trojki ribery robben muller.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Boję się o środek obrony Realu, ale z drugiej strony-to świetny moment dla Nacho, by pokazać się całemu światu, jako jeden z lepszych stoperów w obecnej chwili. Bale powinien mieć też więcej miejsca niż w lidze, więc niech sobie pohasa i popsuje krwi Bawarczykom albo wy.pie.rdala po sezonie.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Leicester wygrywa LM w tym sezonie, więc niestety Atletico odpada :( Kolega kibic Baźernu się podnieca, że Real jest drewniany i w ogóle już się cieszy z awansu (jak rok temu przed dwumeczem z MOIM Atleti :banderi:), więc nie ma innej opcji jak roz(pipi) nad Munchen, bo jego smutek będzie dla mojego serduszka bardzo milusi. Edytowane 12 kwietnia 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Jakby Lewandowski nie pajacowal przy faulu w meczu z borussia w sobktrwi robil piruetow to by pewnie dzisiaj na luzie zagral
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Ja dzisiaj widzę to tak Bayern - Real - 2:0 Borussia - Monaco 1:2 Atletico Madryt - Leicester - 1:0
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Ludzie mówili, że Real ma dobre losowania, że tym razem trafi niby słaby Leicester, Monaco, niby łatwe. Real trafił dużo lepiej - na Bayern bez Lewandowskiego.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Podobno będą grać. W BVB obrona: Ginter, Sokratis, Bender (albo Ginter na prawej i Piszczek w obronie, czętszy wariant ale zobaczymy). Bender ma swoich fanów, ale dla mnie to słabość, zwłaszcza wracając po kontuzji. Ale Monaco też ma problem, bo na bokach obrony Toure i Raggi. Widzieliśmy z City, ile znaczą Sidibe i Mendy. Bez nich Monaco mogłoby mieć znacznie, znacznie gorszy wynik. W pomocy nie ma Bakayoko, w ataku Falcao i Mbappe. Jeśli da się pokonać Monaco, to na pewno właśnie w tym składzie. Edytowane 12 kwietnia 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Kur.wa, zapomniałem o meczu :[. Ale Mbappe strzelił widzę, jak dalej tak będzie cisnął to wygra Golden Boya na luzie IMO.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Lewy nie zagra z Realem Było sorry Edytowane 12 kwietnia 20178 l przez Luk248
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Spalony byl konkret przy bramce Mbappa, przy drugiej bramce cos tam Falcao tez kopal lekko Bendera, chyba
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Widać że nikt nie ogląda, literki "iks" i "de" stworzone zostały dla komentowania na bieżąco takich meczów. Cóż za los Borussii przegrywać w takich okolicznościach 0-2. Edytowane 12 kwietnia 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Da się gdzieś postawić pieniądze, że Leicester pokona Monako w finale?
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Ja dzisiaj widzę to tak Bayern - Real - 2:0 Borussia - Monaco 1:2 Atletico Madryt - Leicester - 1:0
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Policja? Algierski napastnik zły francuski napadł na pięknego aryjskiego Polaka z dziada pradziada, ukradł mu piłkę i zaczął biec, proszę interweniujcie, to było brutalne.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Deser był pyszny więc czas na danie główne. Bayern bez Lewandowskiego = 4:0 dla Realu.