Opublikowano środa o 19:242 dni Ani mi przez mysl przed meczem nie przeszlo, ze oni to mogą tak spierdolić.
Opublikowano środa o 19:312 dni 6 minutes ago, LeifErikson said:Ani mi przez mysl przed meczem nie przeszlo, ze oni to mogą tak spierdolić. bycie polakiem do czegoś zobowiązuje
Opublikowano środa o 19:342 dni takie goty widowisko i dopiero teraz widzę, że jest transmisja na TVP Sport.
Opublikowano środa o 19:492 dni Potęga Lecha wystarczyła tylko na jedno spotkanie, co tu się dzisiaj odjebalo.
Opublikowano środa o 19:492 dni Bahahah, tak się karne strzela, a nie gejsza stajl po ziemi jak pan muzułmanin od siedmiu boleści. Frajerzy roku znani xD
Opublikowano środa o 19:512 dni Pięknie też było widać jaki mental dowiodły drużyny do karnych - Duńczycy prawie każdy strzał mocny pod poprzeczkę, w Lechu każdy cyrkowany na wysokości idealnej dla obrony przez bramkarza
Opublikowano środa o 19:532 dni Kto by się przygotowywał do karnych przy zaliczce 4:1 - pomyślał sztab szkoleniowy Lecha
Opublikowano środa o 19:532 dni No trener top, jeszcze przed dogrywka zdjal wiekszosc wykonawcow karnych.
Opublikowano środa o 19:542 dni To sie wlasnie nazywa zesrać sie metr od kibla.Naprawdę duze oczekiwania mialem wobec Lecha. Mega budzet jak na nasze warunki, sensowna polityka transferowa, jakies tam wzmocnienia, dobrze sie zaprezentowali w pierwszym meczu, ale jednak rzeczywistość szybko zweryfikowała jakikolwiek lekki optymizm.
Opublikowano środa o 19:592 dni Lech pięknie nawiązuje do polskich tradycji. W zeszłym roku wpierdol od Gibraltaru, teraz to. Ależ tam muszą być szampańskie nastroje teraz
Opublikowano środa o 20:002 dni 10 liga Europy my ass, gdyby nie puchar biedronki byśmy się dalej blakali pod koniec drugiej 20
Opublikowano środa o 20:032 dni ja nie wiem co byśmy musieli zrobić aby grałw naszej lidze np taki Greenwood albo chociaż Shkiniar Edytowane środa o 20:032 dni przez Kaczi
Opublikowano środa o 20:092 dni 5 minutes ago, Kaczi said:ja nie wiem co byśmy musieli zrobić aby grałw naszej lidze np taki Greenwood albo chociaż ShkiniarMusielibyśmy płacić 40mln euro za transfer
Opublikowano środa o 20:222 dni Le cabaretW dniu 23.07.2026 o 11:48, KrYcHu_89 napisał(a):LM bez Robercika :/ to może przynajmniej Lech wejdzie do grupowej :D.A jednak nie xD
Opublikowano środa o 20:262 dni 16 minutes ago, Bartg said:Musielibyśmy płacić 40mln euro za transferNo to raczej nie za naszego życia. Jak dopiero zaczynamy robić transfery na kwoty powyżej 1 mln euro Edytowane środa o 20:272 dni przez Kaczi
Opublikowano środa o 20:342 dni 6 minutes ago, Sep said:Co tam, granie co 3 dni już wyszło czy brak świeżości Widać było pierwsze oznaki zmęczenia sezonem. I to serio, chłopy w dogrywce już nie potrafili biegać w większości xD7 minutes ago, Kaczi said:No to raczej nie za naszego życia. Jak dopiero zaczynamy robić transfery na kwoty powyżej 1 mln euroNom ranking ligowy nabity na Lidze Konferencji mocno zaburza obraz ekstraklasy. Jest frekwencja, jest cała otoczka, są coraz droższe transfery, ale to nadal jest daleko za ligami, które są przed nami w rankingu jeśli chodzi o jakość piłkarzy.
Opublikowano środa o 20:352 dni Przeglądam sobie twitterka, a tam "Artur Wichniarek nie gryzł się w język po kompromitującym występie Lecha..." i zawyłem na głos, bo jakimś cudem obił mi się o uszy wynik pierwszego meczu. Widzę kultura eurowpierdolu nadal żywa xdd