Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 430,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

I już 0:1 .Po co zaniżają statystyki  ?.Moze z Eskimosami by wygrali.

Edytowane przez Darude

Opublikowano

No bo to zasłona dymna żeby zdezorientować przeciwnika, w drugiej połowie Legia pokaże klasę i strzeli dwa :teehee:

Opublikowano

Przynajmniej tym razem nie grają lepiej od rywala.

Opublikowano

0:2 i nadal karty nieodkryte :ninja:

Ojamaa najwieksze piłkarskie chamidło  jakie oglądałem :sorcerer:

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Ojamaa to pewnie po ryju dostanie w szatni xD 

Eh ale gdyby nie te wszystkie kontuzje... :( Za rok im wszystkim pokażą !

Opublikowano

Urban to trener klasy mojego lewego, schodzonego kapcia. 

Opublikowano

Fajnie to było w TV widać, 0:0, trener Lazio przy linii podpowiada, macha krzyczy, Urban

Urban_20131127235134.jpg

Lazio prowadzi 1:0, trener Lazio przy linii pokazuje, ustawia, podpowiada, Urban

Jan+Urban+SS+Lazio+v+Legia+Warszawa+c6IX

Lazio prowadzi 2:0, trener Lazio przy linii nadal skupiony dyryguje, Urban

a4f99fb73867c0ea8cadd9a4646befb5.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GOOOOOL!!! GOOOL! GOLL! JEEEST! GOOOL! JODŁOWIEC!!!!!!! ALE WALNĄŁ!!!!! JEST JEDEN ZEROOOOOOOOOOOOooooooo

Opublikowano

DWA, dwa, DWA ZEROOOOOO, PROSZĘ PAŃSTWA CO TU SIĘ DZIEJE, COŚ NIESAMOWITEGO

Opublikowano

Nie no, w takim momencie combobreakera robić. Tak by przynajmniej kroniki o nich wspominały. No ale nic, cieszmy się, BO PUNKTY DO RANKINGU LECO.

Opublikowano

Tym ostatnim meczem Legia daje wyraźny sygnał "w tym roku badaliśmy grunt, odpuściliśmy wam, ale w przyszłym sezonie Europo bój się!" ;)

Opublikowano

Legia nie zagrała lepiej niż z Lazio w Rzymie czy z Trabzonem w Turcji. Po prostu tym razem miała więcej szczęścia. Ot, co. 

PS: Knypaty koleżko, co w tym sezonie w Europie pokazał Twój Śląsk? Prócz flag, oczywiście :D

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Śląsk jeśli się nie mylę był w stanie dwa razy wygrać z drużyną z mocniejszej ligi grając ofensywną, konkretną piłkę. Przypomnij nam Maiden z kim Legia wygrała w tym sezonie ? :)

Opublikowano

Śląsk jeśli się nie mylę [...]

Mylisz się. 

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

No tak w drugim meczu był remis my bad, moja teoria upadła :( Dobrze, ze już za rok Liga Mistrzów będzie zdobyta Masłowskim czy innym Zacharą.

Opublikowano

Wszystko prawda!

Co więcej, gdy za 6 miesięcy Legia bić się będzie o bramy piłkarskiego raju, założony w 2006 roku KKS Lech Poznań będzie toczył zacięte boje z GKSem Tychy w Pucharze Polski.

Oby, dla tegoż młodziutkiego klubiku, z lepszym skutkiem niż z legnicką Miedzią w sezonie 2013/2014 (porażka w 1/18 PP). 

PS: No chyba że, żywa legenda nieistniejącego już WKP Lech Poznań (Piotr R.) skorzysta, ze swoich koneksji zapewniając KKS Lechowi Poznaniowi łaskawsze losowanie, np. konfrontując ten klubik z szombierkami Bytom. 

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Nie wiem, nie nadążam za tą żonglerką klubami, ale nawet będąc amatorem wiem, że Legia w tym sezonie ośmieszyła ligę wywożąc bezcenne trzy punkty z Cypru.

Obracanie kota ogonem (kosztem innych klubów) i  przytaczanie zwycięstw w ramach Pucharu Polski nikomu nie pomoże.

Maiden, pochyl głowę.

Opublikowano

Warszawiak pochyli glowe ? :teehee: Dobre dobre :thumbsup: Widać od razu kiedy Maiden jest wkurzony i nie ma co napisać, bo pojawia się Lech Poznań :D Ale chociaż wesoło jest. To też dobrze obrazuje mentalność wojskowego klubu, my jesteśmy niewinni, to pech/sędziowie/pogoda/kontuzje/UEFA/PZPN.

Edytowane przez Bartg