Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 200,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bzduras
    Bzduras

https://teamninja-studio.com/ng2black/us/update/    

• Zupełnie bezsensowny remaster.  Lokacje nadal świecą pustkami a przeciwników malutko. Definitywna wersja to nadal vanilla 2. Mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości. Oczywiś

• Polecam jeszcze wyłączyć te wszystkie filtry, ziarna, aberacje i motion blura. Od razu się ostrzej robi a i te 60 fps wystarczy, ciekawe czy mniejsza ilość przeciwników to tylko na niskich poziom

Opublikowano

geez też bym chciał sobie po grać już teraz w NG 2 ;)

Opublikowano

A ja bym chcial w koncu pobrac z live`a te obiecane gamerpicki :angry:

Opublikowano

Nie Ty jeden ,w sumie do dziś nadal nie wiadomo co to ma być tak do końca . Co nie zmienia faktu że walą w chu....

Opublikowano

Zacnie...mam nadzieję, że to efekciarstwo nie będzie przesadzone. Jak dla mnie je st miodzio. Dorwę i mogę sprzedać resztę gier.

Opublikowano

Filmik oczywiscie rozszczelnia kask! :P Jest tylko jedna malutenka lyzeczka dziegciu w tym oceanie miodu.Widac na samym poczatku blad z wiszaca plama krwi w powietrzu.Mam nadzieje ze to poprawia i takich ewidentnych baboli w fullu nie uswiadczymy...

Opublikowano

Masakra...ta gra spowoduje u mnie blokadę postrzegania innych gier. Będę masterował do wyjścia 3ki :o . Ten kostium jest moim skromnym zdaniem świetny.

Bartek zamówiłeś pre-order'a?

Opublikowano

Tak już dawno w ultimie.

Opublikowano

Te nowe materiały rozwalają kompletnie.

Ta gra będzie wielka, pure fun!

Już chce mieć ją w swoich łapskach i poobcinać ręce, nogi i głowy :)

Z tych fimików gameplayowych bije niesamowita moc!

Opublikowano

Tak sobie lookam na te foteczki i zastanawiam się jak bardzo krwawa może być gra video, żeby mogła być wypuszczona na rynek. RZEŹ!! To jedne jedyne słowo ciśnie mi się na usta kiedy widzę co widzę w temacie NG II. Zastanawiam się też czy długo będę musiał się uczyć wszystkich ciosów by opanować combat choć w 80%. Białej broni w NG/B było pod dostatkiem, ale po jakimś czasie byłem wymachiwać wszystkimi ostrzami bez problemu, znając znaczną większość ciosów. W NG II walcząc katanami jeden przycisk odpowiada za ciosy jednej z nich. Ile może być ciosów zatem? Ile kombinacji?

W zasadzie mój 24 milionowy Master Ninja run w NGB pójdzie w odstawkę za niecały już miesiąc. Chyba, że się zepnę i zdążę. Takie fajne pożegnanie z najlepszą grą pod słońcem...

Opublikowano

Wy widzieliście ten burak-fest, jaki się pojawi w NG2? Powoli zaczynam wątpić w Itagakiego - to nie jest DMC (nie ubliżając serii), żeby ładować tuzin bohaterów (taką np. Sonię bym wywalił). Nie rozumiem też skąd wzięli się Ci beznadziejni voice actorzy - nawet (chyba) Ryu ma zmieniony głos. Oby tylko była możliwość wybrania japońskiej ścieżki dźwiękowej. W oryginał grałem na angielskiej ale jeśli moje obawy się potwierdzą to przesiadam się na Jap.