Opublikowano 9 grudnia 201410 l A widziales kiedys grzanca z grila? Odnosiłem się do 'innych cudów'. Dlaczego musisz być taki niedobry? Święta idą, niby mikołaj w avatarze, a zrobisz wszystko, by sprawić ból. A ja odnioslem sie do posta schabka o kielbasach i miesach wiec "inne cuda" tez byly produktami misnopodobnymi a nie grzancem. Wesolch Swiat.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l co wy opowiadacie, przeciez kielbki z grilla na roznego rodzaju festynach, meczach czy innych wydarzeniach sa goty. najlepsza kielba zrobiona w chacie nie przebije kielbasy wystajacej poza papierowa tacke z tortexem i jakas musztarda + do tego jakas bulka. ile w tym miesa nie chce wiedziec ale ten smak i klimat ktory sie za nia ciagnie jest 10/10. nie troluje. chyba ze kielbasy w krakowie sa jakies faktycznie walone
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Chyba nawet Bluberowi śni się czasami kiełba z grilla zapita bronksem.
Opublikowano 10 grudnia 201410 l GOTY kiełbasę w Krakowie sprzedają od godziny 23 bodaj do 3 przy Hali Targowej. Wczoraj jadłem, świetna! Btw, byłem jakiś czas temu w burger kingu po raz drugi raz w życiu i idąc za radą forumka, wziąłem podwójnego whoopera z frytkami. Wniosek? Dobre, ale mięcho suche. dodatki in plus, sos itd itp też, frytki bardzo dobre, ale to suche mięso mnie zraziło
Opublikowano 10 grudnia 201410 l miałeś pecha, zwykle mięso nie jest suche, a gdybyś dokładniej słuchał foruma to byś wziął bigkinga xxl
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Potwierdzam, nigdy nie miałem suchego mięsa w BK, w odróżnieniu do Maca gdzie w życiu ponad 50 % kanapek miałem z suchym mięsem.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Budka pod Makro (Krakow). Najdrozszy burger "American" jest za 10 zl i to wcale nie scierwo. Duza bula, warzywa, wolowina grilowana, boczek, sosy. Dobry szit, gdzie indziej pewnie bylby za 15-18 zl.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l FUCK YEAH, NA TEN NEWS CZEKAŁEM! PO WYPŁACIE BIORĘ BTW jadł ktoś z Was w Krakowie "Krakowskie Kumpiry"? Zasadniczo to GIGANTYCZNY Ziemniak z róznymi dodatkami typu sałata, szynka, pomidor itd itp) (taki kebab tylko, że z ziemniakiem). ziemniak pieczony w skórce naturalnie, jest otwierany, lekko "ubijany" w srodku i do niego wkładane jest to wsyzstko. Nie jest drogie, a ledwo co zjadłem, gigantyczne to to. Edytowane 16 grudnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Przechodzilem kolo tego pare razy, ale myslalem, ze jadą na fejmie pyrów z gzikiem, ktore sobie w domu robie. Jakis konkretny polecasz?
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Co sądzicie o Bobby burgerze? Jadłem tam parę razy, ale uczucia mam mieszane.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l jeden ze słabszych jakie jadłem jeśli chodzi o "prawidziwe burgerownie" a nie zwykłe fastfoody btw jutro w maku oprócz drwala pojawi się kilka innych rzeczy, np pikantny drwal (yeah), zbójnicka z plackiem ziemniaczanym (meh) i nowość z sałatką coleslaw (hm) nie wiem czy obrazek sie wyświetla, jeśli nie to tu link http://www.wykop.pl/wpis/10578680/ szkoda że nie dziś, ale może jutro przed pracą pojade tam na śniadanie xDD Edytowane 16 grudnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Kanapka drwala musi być grana. To już taka tradycja Z Warszawskich burgerowani, to dla mnie Barn Burger, robi dobrą robotę. Tylko nieraz się tam dopchać, to katorga. Edytowane 16 grudnia 201410 l przez Ferris71
Opublikowano 16 grudnia 201410 l jadłem ostatnio Burgera w Checkpoincie w Poznaniu, no jajec nie urwał, nie był też jakiś duży, sosy słabe, mięso bez wyraźnego smaku średnio raczej przyprawione. Cene tylko dobra bo chyba 12 zl zaplacilem. Czas na kolejna burgerownie w Pzn.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l W Poznaniu polecam Świętą Krowę oraz Love KroVe jeżeli chodzi o burgery.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Przechodzilem kolo tego pare razy, ale myslalem, ze jadą na fejmie pyrów z gzikiem, ktore sobie w domu robie. Jakis konkretny polecasz? Jadłem wersję z szynką, groszkiem, pomidorem, ogorkiem, salata pekinska i czerwona + sos ostry. Bardzo, ale to bardzo dobre, choc musze sprobowac wariantu z jajkiem i bekonem.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Narobiles smaka. Lubie pyrki pieczone, bedzie trzeba obadac ten przybytek.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Ale pięknie będzie wyglądać ta kanapka Coleslaw na żywo. Jakby kierownik Maka przeżuł jej zawartość, wypluł na podłogę, podlał wodą z wiaderka z mopem, nastepnie jezykiem zgarnął i nałożył do kanapki. Kotlet oczywiście 100% wołowina z wolno dojrzewających krów. Taką wizję miałem właśnie, która nasunęła mi się po obejrzeniu tych idealistycznych obrazków. Na Drwala może kiedyś zajdę, bo nigdy nie jadłem, a niektórzy tutaj bardziej szanują tę bułkę niż własną matkę.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l O, właśnie, polećcie coś w Poznaniu, zahaczę pewnie o Burger Kinga ostatecznie, ale co, jeśli nie BK? A jak w BK, to co zamówić, żeby się nawpier.dalać? Big Kinga XXL?
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Tak, btw nie ma w BK tych Big Kingów XXL z ostrymi papryczkami dalej? Dawno tam nie byłem
Opublikowano 17 grudnia 201410 l A jak w BK, to co zamówić, żeby się nawpier.dalać? Big Kinga XXL?Moje ulubione pozycje Steakhouse, ale trzeba dorzucic dodatkowy kawalek wołowiny, a na drugim miejscu wlasnie big king xxl
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Co sądzicie o Bobby burgerze? Jadłem tam parę razy, ale uczucia mam mieszane. Dobry i tani (taniej niz w MCD). Mam 400m do jednego.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Zjadłem dziś Drwala. Faktycznie, całkiem dobry. Dzięki temu serowi nie jest taka sucha jak inne kanapki w Maku. Wracać raczej nie zamierzam, ale nie żałuje, że spróbowałem.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l ja dziś nie zdążyłem nic zjeść w pracy a teraz już nie mam opcji (nic dziś nie jadłem - nic), musze na głodzie czekać do 20, ale mam plan odrazu jechać do maka na osrtrego drwala, być może odrazu też spróbuje tej nowości z kolesławem jeśli drwal tylko rozbudzi apetyt zamiast go zaspokoić a może te frytki pokręcone sobie wezme, zwykle unikam zestawów w maku ale lubie te frytki bardziej niż zwykłe, zwłaszcza fajnie smakują z tym sosem śmietanowym który dodają Edytowane 17 grudnia 201410 l przez Yano
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.