Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Przecież te donaty to profanacja cukiernicza, chemiczne guwno w smaku. Co innego taki ciepły pączuś z pączkarni <3
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 17 godzin temu, Shen napisał: Orzechowe jeśli jeszcze są, posypane zmielonymi orzechami laskowymi dokładnie te +1 1 godzinę temu, krupek napisał: Przecież te donaty to profanacja cukiernicza, chemiczne guwno w smaku. Co innego taki ciepły pączuś z pączkarni <3 (pipi)isz
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Tylko zamienić na DONATA orzechowego. Wspaniała sprawa. Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l A w Dunkin Donuts ktoś jadł? Mieli taką ekspansję na Polskę zrobić a na razie tylko w Warszawie są.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l W Łodzi mieli 3 lokale, ale każdy wolał donaty z biedry i się zawinęli.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l dawno nie byłem ale pamiętam, że było za drogo, chyba 8 zł za pączka sobie liczyli i koło 30zł za pakiet 6ściu.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l I były w ch,uj nie warte tej kasy Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez _Be_
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Grzybiarz, ja polecam te w lukrze z chyba rozowym paskiem i z marmolada w srodku. Niestety po opisie mozesz nie kupic tych co napisalem bo nie pamietam wierzchu dobrze xD.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 5 godzin temu, krupek napisał: A w Dunkin Donuts ktoś jadł? Mieli taką ekspansję na Polskę zrobić a na razie tylko w Warszawie są. Raz jadłem, te z biedry lepsze
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Takie cudo dziś widziałem w lidlu, ale nie miałem coś ochoty na słodkie.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Nie lubie tych "dmuchanych" pączków, ma się wrażenie jakby się jadło watę nie ważne czy to z biedry czy z lidla. Donuty to co innego.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l No słabe są strasznie, jedynie muffinki z marketów dają radę. Pączki jedynie z dobrych cukierni.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l W dniu 11.08.2018 o 18:48, Tokar napisał: W Łodzi mieli 3 lokale, ale każdy wolał donaty z biedry i się zawinęli. Bylem pewny, ze ten na fabrycznej jeszcze jest, nawet nie wiem kiedy sie stamtad wyniesli. Co do opini na temat DD to moge sie wypowiedziec chociaz jadlem tylko raz (w zeszlym roku na tlusty czwartek szarpnalem sie na duze pudlo). Niestety jak wyzej napisaliscie cena nie proporcjonalna do produktu. Ciasto bardzo nietypowe. Niestety smak to duzo ponad moja skale cukru - troche jakbym kostke bialego cukru zaczal mielic w gebie. Nie mam porownania do biedronkowego donuta ale wkrotce to zmienie i sam sie skusze Edytowane 16 sierpnia 20186 l przez Rillas
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l ciekawe czy środku jest ejakulat a co do dunkin donuts to dobrze, że zdech jednyny plus to taki, że ładnie wygladały na zdjeciach te kolorowe donuty a smak ku,rwa typowy dla hamburgera czyli ch,ujowe coś z cukrem