Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Oreło i klasyczne z czekoladą. Z daleka od owocowych. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 523 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Orzechowe jeśli jeszcze są, posypane zmielonymi orzechami laskowymi

Opublikowano

Przecież te donaty to profanacja cukiernicza, chemiczne guwno w smaku. Co innego taki ciepły pączuś z pączkarni <3

Opublikowano
17 godzin temu, Shen napisał:

Orzechowe jeśli jeszcze są, posypane zmielonymi orzechami laskowymi

dokładnie te +1

1 godzinę temu, krupek napisał:

Przecież te donaty to profanacja cukiernicza, chemiczne guwno w smaku. Co innego taki ciepły pączuś z pączkarni <3

(pipi)isz

Opublikowano

Tylko zamienić na DONATA orzechowego. Wspaniała sprawa.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A w Dunkin Donuts ktoś jadł? Mieli taką ekspansję na Polskę zrobić a na razie tylko w Warszawie są.

Opublikowano

W Łodzi mieli 3 lokale, ale każdy wolał donaty z biedry i się zawinęli.

Opublikowano

dawno nie byłem ale pamiętam, że było za drogo, chyba 8 zł za pączka sobie liczyli i koło 30zł za pakiet 6ściu. 

Opublikowano

I były w ch,uj nie warte tej kasy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Grzybiarz, ja polecam te w lukrze z chyba rozowym paskiem i z marmolada w srodku. Niestety po opisie mozesz nie kupic tych co napisalem bo nie pamietam wierzchu dobrze xD.

Opublikowano

Glosowales na pis to donatow nie pojjesz.

Opublikowano
5 godzin temu, krupek napisał:

A w Dunkin Donuts ktoś jadł? Mieli taką ekspansję na Polskę zrobić a na razie tylko w Warszawie są.

Raz jadłem, te z biedry lepsze

Opublikowano

XD

Dkdy7CPWwAAy8il.jpg:large

Opublikowano

Takie cudo dziś widziałem w lidlu, ale nie miałem coś ochoty na słodkie.

39162797_290407138222530_342100438112482

Opublikowano

Nie lubie tych "dmuchanych" pączków, ma się wrażenie jakby się jadło watę nie ważne czy to z biedry czy z lidla. Donuty to co innego.

Opublikowano
W dniu 11.08.2018 o 18:48, Tokar napisał:

W Łodzi mieli 3 lokale, ale każdy wolał donaty z biedry i się zawinęli.

Bylem pewny, ze ten na fabrycznej jeszcze jest, nawet nie wiem kiedy sie stamtad wyniesli. Co do opini na temat DD to moge sie wypowiedziec chociaz jadlem tylko raz (w zeszlym roku na tlusty czwartek szarpnalem sie na duze pudlo). Niestety jak wyzej napisaliscie cena nie proporcjonalna do produktu. Ciasto bardzo nietypowe. Niestety smak to duzo ponad moja skale cukru - troche jakbym kostke bialego cukru zaczal mielic w gebie. Nie mam porownania do biedronkowego donuta ale wkrotce to zmienie i sam sie skusze :)

Edytowane przez Rillas

Opublikowano

mmm ale bym go włożył do ust :) 

Opublikowano

ciekawe czy środku jest ejakulat :)

a co do dunkin donuts to dobrze, że zdech jednyny plus to taki, że ładnie wygladały na zdjeciach te kolorowe donuty a smak ku,rwa typowy dla hamburgera czyli ch,ujowe coś z cukrem