Opublikowano 10 kwietnia 201312 l bez kitu wy(pipi) tę kamizelkę... a spodenki nie za szerokie czy tylko w lustrze takie wrażenie sprawiają?
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l no sprawiają raczej takie wrażenie, generalnie to musze kupić jakieś fajne szorty na wakacje. A kamizelki nie wypi'erdole to jest moje nowe znalezisko w szafie matki i się jaram #vintage#miejskihipster
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l wyglądasz w tym jak połączenie metalowca z lat 80 z hipsterem XXI wieku. jestem na nie.
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l Jakby ta kamizelka nie miała naszywek i była bardziej dopasowana, to nawet można ją zostawić. Ale nie tak.
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l jako kamuflaż do kwiatków to niezabardzo, wiem Edytowane 10 kwietnia 201312 l przez maciucha
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l E tam, fanki prochnika i innych sklepow z galerii potencjalnie moga miec mokro gdy maciucha zarzuci dobry bajer...
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l wyglada jak lokalny gwalciciel. i jeszcze te jasne spodnie wzbudzaja odruchy wymiotne, przypomina mi sie metro w moskwie i bojowki nacjonalistyczne w latach 90'tych.
Opublikowano 11 kwietnia 201312 l Maus zarzuć fita. jutro cos zarzuce, dzis juz jestem w pi.za.mie. e: nie wierze, ze taki ladny wyraz cenzura zlapala. Edytowane 11 kwietnia 201312 l przez Gość
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Bartek- kamizelka trochę za duża/za prosta. I spodnie za duże. Fit popieram bo sam mam podobny na festiwale.
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l Maus zarzuć fita. zrobilem tylko gore, bo glupio mi bylo sie wyginac do zdjecia w metrze. jak jechalem dzis rano na pokazy to mi sie rozi przypomnial, wiec masz przynajmiej ogolny zarys fita mausa. morda okropna, wiec mozecie hejtowac bez ograniczen. i tak mam to w dupie, bo mam dystans jak haro.
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l No cóż takim nie pozostaje nic innego niż imponować laską ładnymi ciuchami, zegarkami i gadżetami (hi waldek). Edytowane 13 kwietnia 201312 l przez _Be_
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l Maus zarzuć fita. zrobilem tylko gore, bo glupio mi bylo sie wyginac do zdjecia w metrze. jak jechalem dzis rano na pokazy to mi sie rozi przypomnial, wiec masz przynajmiej ogolny zarys fita mausa. morda okropna, wiec mozecie hejtowac bez ograniczen. i tak mam to w dupie, bo mam dystans jak haro. W końcu ktoś, kto nie przypomina ubiorem gimnazjalisty bądź elo elo ziomka. A już myślałem, że takich ludzi tutaj nie ma