Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

to jest klasyka, a nie to co wyżej, piękne gazelki "halóweczki" wjechały niedawno

pol_pl_Buty-meskie-sneakersy-adidas-Orig

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mam obecnie takie zamszowe, skórzanymi bym nie pogardził. Ładne.

Opublikowano

właśnie zależało mi na skórzanych, bo z zamszowymi byłoby więcej problemów jeśli chodzi o czyszczenie itd

Opublikowano

Często na stronce Adidasa są promki? Wczoraj przed pójściem spać widziałem, że z kodem FRIENDS było -25% i sobie upatrzyłem takie za pińć stów, teraz chciałem zamówić i dupa, kod nieaktualny :frog:

Opublikowano

Dość często mają jakieś wyprzedaże i zniżki na wybrane kolekcje, plus jest jeszcze jakaś zniżka przy pierwszym zakupie nie pamiętam ile to było %

Opublikowano
W dniu 14.04.2018 o 21:20, tukan napisał:

czy to skóra z wenża?

z gazeli

Opublikowano

Chuuj (pipi)ać biedę, take wziołem

CP8928_01_standard.jpg?sh=840&strip=fals

Tylko wkładanie i zdejmowanie wgurwia. I lekko cisną w kostki, ale ponoć mają się "rozejść". Najwyżej wyrzucę na śmieci za tydzień.

Opublikowano

Yakubu na wyprzedaży w adidasie kupiles? Ja wziąłem takie same tyle ze niebieskie za 205zl z przesylka. Wczoraj przyszly i faktycznie ciezko sie wklada ale sa za(pipi)iscie wygodne i lekkie. Real foto:

4oOnEDE.jpg

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Niee, nie zdążyłem. W galerii w jakimś sklepie wziąłem. 450,49 za buty i reklamówkę dałem :rayos:

Opublikowano

O jenysiu, poje.bało ich z cenami za laczki sportowe, a nic raczej poprawy nie zapowiada.

Opublikowano
21 godzin temu, Yakubu napisał:

Chuuj (pipi)ać biedę, take wziołem

CP8928_01_standard.jpg?sh=840&strip=fals

Tylko wkładanie i zdejmowanie wgurwia. I lekko cisną w kostki, ale ponoć mają się "rozejść". Najwyżej wyrzucę na śmieci za tydzień.

potwierdzam, rozchodzą się i nie cisną w kostki. Zakłada i zdejmuje się je też łatwiej potem. Za te moje czerwone też zapłaciłem 50€ z groszami, przecenione ze 140, dobry deal.

Opublikowano

ja od jakiegoś czasu tylko takiejd_080946_a?qlt=80&w=600&h=425&v=1&fmt=w
Już drugą parę jadę. Klasyka i minimalizm bez żadnego ustrojstwa czy badziewia :i_am_so_happy:

Opublikowano

Macie jakies zaufane skelpy z sensownym asortymentem ?

Szukam dla zony Gazeli, rozowych, zamszowych w rozmiarze 39 (wszedzie 38 2/3 albo 39 1/3 - chociaz te 39 1/3) od biedy...

zapomnialem o modelu: 

GAZELLE BB5472

lub

GAZELLE BY9544

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

popatrz na: chmielna20, runcolors, ataf, worldbox

ja dzis wciagnalem takie

Znalezione obrazy dla zapytania I-5923 CQ2489

Opublikowano

W rozmiarówce adidasa nie ma numeru 39 i kilku innych np 43, więc musisz patrzeć na te z ułamkiem. 

Opublikowano
Godzinę temu, wronerro napisał:

Szukam dla zony Gazeli, rozowych, zamszowych w rozmiarze 39 (wszedzie 38 2/3 albo 39 1/3 - chociaz te 39 1/3) od biedy...

lepiej się kieruj długością wkładki przy rozmiarówce adidasa

Opublikowano

Tylko pamiętajcie o nogawkach :potter:

Opublikowano

Chcę kupić  buty Nike Downshifter 8 na rower i jakieś lajtowe bieganie, ale nie wiem który model wybrać, czym się różnią? Nie ogarniam dzisiejszych sportowych butów dlatego liczę na waszą pomoc. W pierwszym linku kolorystyka jest mniejsza i rozmiar kończy się na 44.5, dziwne. 

https://www.zalando.pl/nike-performance-downshifter-8-obuwie-do-biegania-treningowe-n1241a0nn-q13.html

https://www.zalando.pl/nike-performance-nike-downshifter-8-obuwie-do-biegania-treningowe-n1242a1by-q11.html

Może ktoś ma ten model albo poprzedni oznaczony numerem 7? Btw jak noszę na co dzień rozmiar 44 to 44,5 będą dobre czy brać 45? 

Opublikowano
W dniu 21.04.2018 o 13:33, Qvstra napisał:

popatrz na: chmielna20, runcolors, ataf, worldbox

ja dzis wciagnalem takie

Znalezione obrazy dla zapytania I-5923 CQ2489

Polecam

Opublikowano

Ło matko w takim razie lecę do sklepu, to musi być buciwo skoro "krul"  sztifla poleca.