Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 772,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

to jest klasyka, a nie to co wyżej, piękne gazelki "halóweczki" wjechały niedawno

pol_pl_Buty-meskie-sneakersy-adidas-Orig

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mam obecnie takie zamszowe, skórzanymi bym nie pogardził. Ładne.

Opublikowano

właśnie zależało mi na skórzanych, bo z zamszowymi byłoby więcej problemów jeśli chodzi o czyszczenie itd

Opublikowano

Często na stronce Adidasa są promki? Wczoraj przed pójściem spać widziałem, że z kodem FRIENDS było -25% i sobie upatrzyłem takie za pińć stów, teraz chciałem zamówić i dupa, kod nieaktualny :frog:

Opublikowano

Dość często mają jakieś wyprzedaże i zniżki na wybrane kolekcje, plus jest jeszcze jakaś zniżka przy pierwszym zakupie nie pamiętam ile to było %

Opublikowano
W dniu 14.04.2018 o 21:20, tukan napisał:

czy to skóra z wenża?

z gazeli

Opublikowano

Chuuj (pipi)ać biedę, take wziołem

CP8928_01_standard.jpg?sh=840&strip=fals

Tylko wkładanie i zdejmowanie wgurwia. I lekko cisną w kostki, ale ponoć mają się "rozejść". Najwyżej wyrzucę na śmieci za tydzień.

Opublikowano

Yakubu na wyprzedaży w adidasie kupiles? Ja wziąłem takie same tyle ze niebieskie za 205zl z przesylka. Wczoraj przyszly i faktycznie ciezko sie wklada ale sa za(pipi)iscie wygodne i lekkie. Real foto:

4oOnEDE.jpg

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Niee, nie zdążyłem. W galerii w jakimś sklepie wziąłem. 450,49 za buty i reklamówkę dałem :rayos:

Opublikowano

O jenysiu, poje.bało ich z cenami za laczki sportowe, a nic raczej poprawy nie zapowiada.

Opublikowano
21 godzin temu, Yakubu napisał:

Chuuj (pipi)ać biedę, take wziołem

CP8928_01_standard.jpg?sh=840&strip=fals

Tylko wkładanie i zdejmowanie wgurwia. I lekko cisną w kostki, ale ponoć mają się "rozejść". Najwyżej wyrzucę na śmieci za tydzień.

potwierdzam, rozchodzą się i nie cisną w kostki. Zakłada i zdejmuje się je też łatwiej potem. Za te moje czerwone też zapłaciłem 50€ z groszami, przecenione ze 140, dobry deal.

Opublikowano

ja od jakiegoś czasu tylko takiejd_080946_a?qlt=80&w=600&h=425&v=1&fmt=w
Już drugą parę jadę. Klasyka i minimalizm bez żadnego ustrojstwa czy badziewia :i_am_so_happy:

Opublikowano

Macie jakies zaufane skelpy z sensownym asortymentem ?

Szukam dla zony Gazeli, rozowych, zamszowych w rozmiarze 39 (wszedzie 38 2/3 albo 39 1/3 - chociaz te 39 1/3) od biedy...

zapomnialem o modelu: 

GAZELLE BB5472

lub

GAZELLE BY9544

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

popatrz na: chmielna20, runcolors, ataf, worldbox

ja dzis wciagnalem takie

Znalezione obrazy dla zapytania I-5923 CQ2489

Opublikowano

W rozmiarówce adidasa nie ma numeru 39 i kilku innych np 43, więc musisz patrzeć na te z ułamkiem. 

Opublikowano
Godzinę temu, wronerro napisał:

Szukam dla zony Gazeli, rozowych, zamszowych w rozmiarze 39 (wszedzie 38 2/3 albo 39 1/3 - chociaz te 39 1/3) od biedy...

lepiej się kieruj długością wkładki przy rozmiarówce adidasa

Opublikowano

Tylko pamiętajcie o nogawkach :potter:

Opublikowano

Chcę kupić  buty Nike Downshifter 8 na rower i jakieś lajtowe bieganie, ale nie wiem który model wybrać, czym się różnią? Nie ogarniam dzisiejszych sportowych butów dlatego liczę na waszą pomoc. W pierwszym linku kolorystyka jest mniejsza i rozmiar kończy się na 44.5, dziwne. 

https://www.zalando.pl/nike-performance-downshifter-8-obuwie-do-biegania-treningowe-n1241a0nn-q13.html

https://www.zalando.pl/nike-performance-nike-downshifter-8-obuwie-do-biegania-treningowe-n1242a1by-q11.html

Może ktoś ma ten model albo poprzedni oznaczony numerem 7? Btw jak noszę na co dzień rozmiar 44 to 44,5 będą dobre czy brać 45? 

Opublikowano
W dniu 21.04.2018 o 13:33, Qvstra napisał:

popatrz na: chmielna20, runcolors, ataf, worldbox

ja dzis wciagnalem takie

Znalezione obrazy dla zapytania I-5923 CQ2489

Polecam

Opublikowano

Ło matko w takim razie lecę do sklepu, to musi być buciwo skoro "krul"  sztifla poleca.