Opublikowano 27 listopada 20222 l No co? Złe? To już ósma para, wszystkie mega wygodne I wytrzymałe, nie rozumiem xd wasze laczki te co wrzucaliscie to na bank lepsze
Opublikowano 27 listopada 20222 l No pytanie czy kupujesz je do gry w kosza czy do noszenia na co dzień. Jak to drugie to co tu dużo mówić, tragiczne są
Opublikowano 28 listopada 20222 l No ok są różne guscisza, może wam się nie podobać, tylko mówić że tragedia to nie wiem dlaczego? Ten kolor? Ja mam z 15 par różnych butów i przeważnie dobieram do ubioru, przecież nie wskoczę w nie do gajerku czy innej marynarki. Zresztą co ja tu będę się tłumaczył, jak wam pewnie jedna para styka do łażenia wszędzie i zmieniacie buty co roku
Opublikowano 28 listopada 20222 l Upadek marki Jordan jest dla mnie niezrozumiały. Mnóstwo fantastycznych, klasycznych modeli powoli wygaszali i wycofywali, żeby teraz dawać takie paskudne zakalce. W dodatku, już na zdjęciu widać, w jakich miejscach za 2 miesiące się rozkleją.
Opublikowano 28 listopada 20222 l 2 minuty temu, krupek napisał: Mnóstwo fantastycznych, klasycznych modeli powoli wygaszali i wycofywali Jordanki tylko retro, a te przecież robią cały czas. Tylko zazwyczaj je kupić to już trochę się trzeba gimnastykować albo mieć farta. A że zaczęli robić też takie guwno jak wyżej no lipa ale jak widać się sprzedaje jumpman, nie ważne jaki. Do kolekcji
Opublikowano 28 listopada 20222 l No niby robią, ale w małym nakładzie, chorych cenach, nowych kolorystykach i często ograniczonych rozmiarach. Pamiętam, że jak byłem w gimbazie to było tego pełno i w ludzkich cenach. Miałem IV retro biało niebieskie i te buty były nie do zajechania, podeszwy na wylot już dziury miały na koniec.
Opublikowano 28 listopada 20222 l OG to tylko na SNKRS, czasami na wss się pojawiają po czasie niektóre. Parę lat temu pamiętam były na chyba distance Jsy, VII OG za niecałe 5 stówek a teraz jeb 929 retail.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Jeszcze nawet te 6-7 lat temu miałem Jordan I i Jordan X, kupione za 300 zł w Sklepie Koszykarza, bo miałem rabaty 20%, ale nawet nie ponosiłem pół roku żadnych, bo tak szybko się rozpadły i oddałem na gwarancji, żeby zwrócili kasę xd
Opublikowano 28 listopada 20222 l Robiłem tam chwilę, ze zniżką dla pracowników trochę wpadło do szafy
Opublikowano 28 listopada 20222 l messer88 Pomarańczowe homary załadowane na SNKRS. Zawsze chciałem mieć jakieś lobstery, dawno nic nie kupilem, a dunków sb nie mialem od 2010, trzeba będzie spróbować bierzesz też? btw. rip Yeezy
Opublikowano 28 listopada 20222 l 20 grudnia podobno mają wrzucić te brązowo żółte AM1 z kaczką i to jedyna rzecz jaką bym chciał chociaż nie powinnienem. 550 to się mogę zapisać na losowanie. I tak pewnie L.
Opublikowano 28 listopada 20222 l 11 minut temu, messer88 napisał: I tak pewnie L. No, człowiek się zapomina. Ja od am1 cactus jack nic nie próbowałem nawet to trzeba sobie przypomnieć smak goryczy. i tak pewnie L
Opublikowano 28 listopada 20222 l Wy chyba nie odróżniacie butów do koszykówki, a butów do lifestyle'u. Z Jordanków to tylko jedynki, trójki i czwórki, ewentualnie jeszcze jedenastki.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Ciekawy wykład profesorze @Faka ale jakbyś studentom jeszcze materiał graficzny załączał byłoby na piątke z plusem i fallusem!
Opublikowano 23 lutego 20232 l Fajne, na wuef jak znalazł, mają białą podeszwę więc nie pobrudzisz parkietu.
Opublikowano 24 lutego 20232 l Zapomniałem, że tu jeszcze dzieci są, ajj nie bój nic mlody jeszcze naucza Cię odróżniać kolory, chociaż to chyba już w przedszkolu miałeś
Opublikowano 24 lutego 20232 l 34 minuty temu, Plugawy napisał: Jednego kajaka większego Ci przysłali. Nie, wszystko legit z nike.com 10 minut temu, Sven Froost napisał: Przyda mi sie opinia, fajne czy nie? Niee
Opublikowano 24 lutego 20232 l Jordany jedynki klasyka, fajne w każdej kolorystyce. Te pumy frostiego takie średnie raczej, żeby nie powiedzieć chujowe.