Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Te Jordany xddd

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

No co? Złe? To już ósma para, wszystkie mega wygodne I wytrzymałe, nie rozumiem xd wasze laczki te co wrzucaliscie to na bank lepsze :pawel:

Opublikowano

No pytanie czy kupujesz je do gry w kosza czy do noszenia na co dzień. Jak to drugie to co tu dużo mówić, tragiczne są :)

Opublikowano

No ok są różne guscisza, może wam się nie podobać, tylko mówić że tragedia to nie wiem dlaczego? Ten kolor? Ja mam z 15 par różnych butów i przeważnie dobieram do ubioru, przecież nie wskoczę w nie do gajerku czy innej marynarki. Zresztą co ja tu będę się tłumaczył, jak wam pewnie jedna para styka do łażenia wszędzie i zmieniacie buty co roku:frog:

Opublikowano

Upadek marki Jordan jest dla mnie niezrozumiały. Mnóstwo fantastycznych, klasycznych modeli powoli wygaszali i wycofywali, żeby teraz dawać takie paskudne zakalce. W dodatku, już na zdjęciu widać, w jakich miejscach za 2 miesiące się rozkleją.

Opublikowano

Teraz już rozumiem, czym się inspirowali:

comment_rMxTFbVQQX4c3m0jye14BQSnHu340Pca

Opublikowano
2 minuty temu, krupek napisał:

Mnóstwo fantastycznych, klasycznych modeli powoli wygaszali i wycofywali

Jordanki tylko retro, a te przecież robią cały czas. Tylko zazwyczaj je kupić to już trochę się trzeba gimnastykować albo mieć farta. 

A że zaczęli robić też takie guwno jak wyżej no lipa ale jak widać się sprzedaje jumpman, nie ważne jaki. Do kolekcji :kekw:

Opublikowano

No niby robią, ale w małym nakładzie, chorych cenach, nowych kolorystykach i często ograniczonych rozmiarach. Pamiętam, że jak byłem w gimbazie to było tego pełno i w ludzkich cenach. Miałem IV retro biało niebieskie i te buty były nie do zajechania, podeszwy na wylot już dziury miały na koniec.

Opublikowano

OG to tylko na SNKRS, czasami na wss się pojawiają po czasie niektóre. 

Parę lat temu pamiętam były na chyba distance Jsy, VII OG za niecałe 5 stówek :/ a teraz jeb 929 retail. 

Opublikowano

Jeszcze nawet te 6-7 lat temu miałem Jordan I i Jordan X, kupione za 300 zł w Sklepie Koszykarza, bo miałem rabaty 20%, ale nawet nie ponosiłem pół roku żadnych, bo tak szybko się rozpadły i oddałem na gwarancji, żeby zwrócili kasę xd

Opublikowano

messer88

Pomarańczowe homary załadowane na SNKRS. Zawsze chciałem mieć jakieś lobstery, dawno nic nie kupilem, a dunków sb nie mialem od 2010, trzeba będzie spróbować

bierzesz też?

btw. rip Yeezy

:( 

Opublikowano

20 grudnia podobno mają wrzucić te brązowo żółte AM1 z kaczką :) i to jedyna rzecz jaką bym chciał chociaż nie powinnienem. 

550 to się mogę zapisać na losowanie. I tak pewnie L. 

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

I tak pewnie L. 

:D 

No, człowiek się zapomina. Ja od am1 cactus jack nic nie próbowałem nawet to trzeba sobie przypomnieć smak goryczy.

i tak pewnie L

Opublikowano

Wy chyba nie odróżniacie butów do koszykówki, a butów do lifestyle'u. Z Jordanków to tylko jedynki, trójki i czwórki, ewentualnie jeszcze jedenastki. 

Opublikowano

Ciekawy wykład profesorze @Faka ale jakbyś studentom jeszcze materiał graficzny załączał byłoby na piątke z plusem i fallusem! 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajne, na wuef jak znalazł, mają białą podeszwę więc nie pobrudzisz parkietu.

Opublikowano

Zapomniałem, że tu jeszcze dzieci są, ajj nie bój nic mlody jeszcze naucza Cię odróżniać kolory, chociaż to chyba już w przedszkolu miałeś :philosoraptor:

Opublikowano
34 minuty temu, Plugawy napisał:

Jednego kajaka większego Ci przysłali.

Nie, wszystko legit z nike.com

10 minut temu, Sven Froost napisał:

Przyda mi sie opinia, fajne czy nie?

61D2965A-8D9C-448C-9F6A-B6D66669DDA5.jpeg

Niee:(

Opublikowano

Jordany jedynki klasyka, fajne w każdej kolorystyce. Te pumy frostiego takie średnie raczej, żeby nie powiedzieć chujowe.