Opublikowano 6 września 200915 l zapewne przywalą w media 200zł skoro świat ma 22 to pewnie tak bedą wysyłać
Opublikowano 7 września 200915 l Autor Rozszerzona wersja trailera/reklamy pojawiła się trochę wcześniej niż miała. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tylko jedno - dawać film! http://www.youtube.com/watch?v=CvH5jW8SY6Q
Opublikowano 7 września 200915 l W TV będzie pewnie krótka wersja. Poza tym brakuje tutaj animacji niektórych (przesłona na szybce hełmu). To na pewno finalna wersja? Edytowane 7 września 200915 l przez wrog
Opublikowano 7 września 200915 l Autor Właśnie mówi się, że to niedokończona wersja (oprócz hełmów brakuje jeszcze kilku efektów), pełna pojawi się w przeciągu kilku godzin. MS ma kasę na reklamy, więc spoko luz, na pewno dadzą sobie radę
Opublikowano 7 września 200915 l Rozszerzona wersja trailera/reklamy pojawiła się trochę wcześniej niż miała. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tylko jedno - dawać film! Powiem tyle: Mogliby zrobic caly serial o ODST w ten sposob - na bank bym lyknal. Cos ala "Kompania Braci" swego czasu na HBO (mistrzostwo swiata). Wersja 'skonczona' - z szybkami itp. w wersji dla TV: http://www.youtube.com/watch?v=I8zdkXtb9Yw Jak widac troche krotsza (o 1min), ale bardziej z 'fantazja' - bardziej efektowane wykonczenie Brute'a itp. .
Opublikowano 8 września 200915 l Dałeś wersję skróconą, która pojawiła się już w piątek. Ona jest rzeczywiście skończona My mówiliśmy o reklamie trwającej minutę dłużej, którą ma wyemitować Spike w USA. Według mnie krótsza jest bardziej klimatyczna.
Opublikowano 10 września 200915 l W jakiej cenie ostatecznie bedzie Halo 3:ODST ? Czytalem nie tak dawno ze jednak bedzie w normalnej detalicznej cenie w okolicach 200zł, podczas gdy widze ze w sklepie pe i ultimie sa pre ordery po 129zl ? Czyzby cos sie ostatnio zmienilo i Microsoft powrocil do pomyslu by sprzedawac gre taniej ? Oby tak...
Opublikowano 10 września 200915 l Autor Cena przedpremierowa w Ultimie to 129zł, popremierowa to 150. W sklepie PE jak na razie widać tylko cenę 129zł. Reszta świata ma tą grę za 60$ (cena normalnej, nowej gry), my za około 45/52 (zależnie od tego czy liczymy cenę 129, czy 150 złociszy), tak więc wypada podziekować polskiemu oddziałowi MS.
Opublikowano 10 września 200915 l Czyli w takich empikach i innych saturnach mozna spodziewac sie ceny 149zl ? Spoko, biorac pod uwage koszty wysylki wychodzi mniej/wiecej podobnie, a sami wiemy jak to z tymi zamowieniami przedpremierowymi bywa, zdarzaja sie czasem kilku dniowe opoznienia i czlowieka cholera trafia. Premiera 25 wrzesnia ? Ale bedzie rzeznia w mutli ]:-> Edytowane 10 września 200915 l przez Strong
Opublikowano 10 września 200915 l Raczej nie, skoro w sklepach internetowych jakis staroc jak Forza 2 kosztuje 50zl to w MM/EMP wciaz z 200zl.
Opublikowano 10 września 200915 l Autor Nie da się sprzedać samego ODST bez map, wszystko załadowane jest ładnie w jedno pudełeczko i sprzedawane jest tylko i wyłącznie w taki sposób. Zresztą opisy mówią, że mapy są w zestawie i raczej wątpię, żeby ktoś w MS wpadł na samobójczy sposób zabrania tej płytki graczom bez LIVE'a w swoim kraju. To jak strzelenie sobie w stopę.
Opublikowano 10 września 200915 l No nie wiem, LUCAS TOYS otwieralo gry od Nintendo i wyjmowalo kody promocyjne . U nas wszystko sie da .
Opublikowano 10 września 200915 l Autor Pełna, długa wersja trailera "WE ARE ODST" (plotki głoszą, że to pokazówka dla fanów, jak mógłby wyglądać film HALO, a że odzew jest świetny to...):
Opublikowano 10 września 200915 l Autor Polecam sprawdzenie TEGO LINKU. Pozwala bliżej zapoznać się z drużyną ODST'ków z nowej gry HALO i poznać mały kawałek fabuły
Opublikowano 11 września 200915 l Jeśli powstanie film Halo w stylu tej reklamy ODST, to ja nawet na kolanach pójdę do kina.
Opublikowano 14 września 200915 l Właśnie słucham dwóch kawałków z soundtracka ODST! Mistrzostwo! Po prostu nie mogę się oderwać http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7037182,Kto_by_sie_spodziewal____Z_Halo_3__ODST_tez_bedziemy.html Edytowane 14 września 200915 l przez jamaniek
Opublikowano 14 września 200915 l Autor To Polygamia dopiero teraz zczaiła, że będzie soundtrack (najprawdopodobniej dwupłytowy)? Toż to wiadomo od bitych dwóch miesięcy
Opublikowano 14 września 200915 l Ja ODST się jakoś za specjalnie z początku nie interesowałem. Dopiero od niedawna. Z początku myślałem, że jest to rzut na kasę i nic z tego nie będzie, ale zmieniłem zdanie. Szczerze mówiąc liczyłem na dobry OST, ale to co dziś usłyszałem przerosło moje oczekiwania. Zapewne kupie w UK soundtrack.
Opublikowano 15 września 200915 l Wie ktoś czy kawałek z reklamy pojawi się na soundtracku ? Czy był stworzony tylko pod reklamę ? Bo jest genialny :]
Opublikowano 15 września 200915 l Wsyatrczyło wpisać w google "halo 3 ODST live action trailer music" Song: The Gaelic song is a version of Café del Mar's "Light of Aidan - Lament", which is much more lighter and softer. I do not have or know where to get this version. Tak więc jest to pewnie zmodyfikowana na potrzeby trailera wersja powyższego utworu. Edytowane 15 września 200915 l przez jamaniek