xylaz 4 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Trailer z IGN Jeszcze w tym roku ma wyjść Sacred 2. Spędziłem trochę czasu z pierwszą częścią na PC i był to całkiem przyjemny action-rpg. Druga część prezentuje się znacznie lepiej, dlatego cieszy mnie wydanie jej w wersji na PS3. ze strony sacred2.com: W SACRED 2 - UPADŁY ANIOŁ wcielasz się w wybraną postać i bierzesz udział w niesamowitej opowieści, pełnej wątków pobocznych i tajemnic, które musisz odkryć. Naucz się zapierających dech w piersiach sztuk walki i niesamowitych zaklęć. Dostępnych będzie wiele rodzajów broni, a do ciebie będzie należał wybór, które z atrybutów swojej postaci chcesz poprawić dzięki tym przedmiotom. W ten sposób stworzysz wyjątkowego bohatera. Szybka, trójwymiarowa akcja, mnogość efektów, realistyczna fizyka i piękne animacje niesamowitych modeli w wysokiej rozdzielczości tworzą olbrzymi, realistyczny świat gry, który nie wymaga doczytywania. Innowacyjny system emocji i opisywania autentycznego świata ożywia przyjaciół oraz wrogów. Kolejnym niesamowitym elementem graficznej prezentacji jest unikalny Wskaźnik Gore, który pokazuje siłę i moc postaci gracza. "Sacred 2" to ciąg dalszy oryginalnego Sacred, zaprezentowany w trzech wymiarach, oferujący więcej akcji, potworów, regionów, uzbrojenia i combosów. "Sacred 2" pozwala jeszcze lepiej wczuć się w postać i czerpać więcej radości z gry. Edytowane 5 Września 2008 przez xylaz Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Znajac zycie i takie gry, raz ze nie bedzie miala ona wysokich wymagan a dwa to ze na PC pewnie cena wyniesie z 50 zeta..Wybor jest dla mnie prosty co wsumie jest smutne:) Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 w dniu premiery cena wersji PC to 99 zł w zwykłym sklepie, też nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Jedynka byla bardzo srednia. Ciekawe co dwojka soba zaprezentuje. Ja bym sie jednak nie napalal ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Diablo to nie jest i nie będzie ale zobaczymy. Jedynka dość szybko mnie znudziła swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Jedynka byla bardzo srednia. Ciekawe co dwojka soba zaprezentuje. Ja bym sie jednak nie napalal ;] Nie no, np demo jedynki to nieźle kopało w zad, przynajmniej długością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenet 0 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 zestaw nowych fotek i kluczowych cech gry. http://www.frontgracza.pl/2009/01/nowe-fot...2-fallen-angel/ Wcześniej miałem dużą ochotę na tą grę.. teraz jest mi obojętna.. grafika taka sobie... game play z poprzedniej epoki.. Jeśli grać w odświeżane kotlety to ja proszę o Nowe Diablo na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://www.cenega.pl/?ID=6448 w demo na pc przyjemnie się grało Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a ma byc demo na ps3?? Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Okładka Sacred 2 - http://bi.gazeta.pl/im/6/6162/z6162516X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Grał już ktoś ?! Jakieś wrażenia ?! Czy dla osoby takiej jak ja (grającej ponad 4 lata w Diablo 2) tytuł jest wart swego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
chelcho 0 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ponawiam pytanie. Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja mam tylko jedno pytanie. Kto wymyślił egipskiego boga z głową wilka strzelającego bronią plazmową do goblinów...WTF? Ta gra pod względem designu pada na ryj łamiąc nos. Masa bardzo poważnych bugów przedstawiona w recenzji na gametrailers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja i tak czekam na obiektywną recenzję kogoś kto zagrał i sam wyczuł jakieś bugi. Już za dużo razy "sparzyłem" się kupując gry w oparciu o oceny stron/gazet. Liczę na opinię człowieka znającego się w temacie hack'n slash. Design mnie nie obchodzi, liczy się fun z zabijania xxx tysięcy mobów !! Cytuj Odnośnik do komentarza
chelcho 0 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Popieram kolegę. Też wielokrotnie sparzyłem się na recenzjach, szczególnie "hitów". IGN zjechał Sacred 2, ale 1UP dał ocenę A-. Może po prostu niektórym nie pasuje design i płytka historia, ale w jakim H&S mamy poruszającą fabułę? Gametrailers zjechał grę za bugi, ale np.: Fallout 3 był właściwie niegrywalny bez patcha i nie przeszkadzało to w wystawianiu b.dobrych ocen. Killzone 2 wiesza mi się online jak diabli (wczoraj po 30 sek klanówki miałem zwis). Nie ukrywam, że najbardziej zależy mi na kooperacji dwóch osób na jednej konsoli. Polecam opinie o grze na gamespot http://www.gamespot.com/ps3/action/sacred2...ews;header;more Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Wlasnie za podpieranie sie cudzymi opiniami zjechalem kogos w temacie "jaka gre wybrac". Sam nastawiam sie na Sacred. Polygamia testuje teraz moze cos tam napisza z sensem. Pierwsze wrazenia nie sa najgorsze, jest tez pare komentarzy: http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,6641...llen_Angel.html EDIT: Koniec koncow obawiam sie, ze dla milosnikow action RPG i tak nie ma wyjscia jak po prostu kupic te gre... Edytowane 24 Maja 2009 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Koleś z gamespot-u kupił mnie tym zdaniem: "SUMMARY: This is CHAMPIONS OF NORRATH mixed with OBLIVION." Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Czyli płytka fabuła okraszona mnóstwem bug'ów?:> Faktycznie design ssie po całości, czary wyglądają koszmarnie, potworki są tandetne a laska w szpilkach wymiata Ale na bok złośliwości, sam ostatnio zastanawiałem się nad zakupem tego tytułu co by z bratem w kooperacji poganiać, ostatecznie myślę jednak, że poświęcę swoja gotówkę na Demon's Souls, stawiam na jakość i hard core Cieszy mnie jednak fakt, że coraz częściej gry tego typu mają możliwość pojawienia się w czytnikach Naszych konsol (Diablo III...?) Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kupilem gre pare dni temu i... W zestawie z gra dodawana jest mapa swiata gry , figurka jednej z postaci (jakas taka nie specjalna) i Soundtrack.Bardzo przypomina mi Dark Alliance z PS2. Co mnie troche martwi, to to, ze gra jest bardzo latwa. Nie znajac sterowania i ogolnie zasad gry nie zginalem ani razu choc mam przegrane ok. 7h. Ilosc broni i ekwipunku mi pasuje. Mozna znalesc jakies unikaty po potworach ktore jeszcze mozna upgrade'owac za pomoca pierscieni i innych takich. Grafika ogolnie bardzo mi sie podoba (1080p) ,a w polaczeniu z genialna muzyka gra robi swoje. Grac mozna samemu jak i online do 4 graczy z tym, ze gramy jak w singlu majac mozliwosc spotkac innych graczy.Dziwne jest, to ,ze kiedy host wyjdzie , gra przestaje istniec (trzeba robic czesto save'y) zamiast przechodzic na innego gracza. Mozna sie wymianiac przedmiotami pomiedzy graczami. Questow pobocznych jest pelno. Zrobilem ok. 40tu (w instrukcji wspomniane jest o ponad 500) , tylko, ze nie wiem jak wyglada watek glowny...pogubilem sie juz w tym. Co do bugow, to cos w tym jest. Ale, ze terazniesza generacja konsol pozwala na update'y jestem spokojny. Mialem np. sytuacje w jaskiniach z jakims wyrosnietym nietoperzem ktorego nie mozna obejsc, choc ten lata nad nami. Zapedzil mnie w naroznik i nie moglem sie ruszyc ani go zabic bo nic go nie trafialo (mialem luk). Cale szczescie, ze gralem online i jakis koles mnie uratowal. Oceny wlasnej jeszcze nie bede wystawial, bo zdecydowanie za malo gralem. Pogram jeszcze pare dni i cos wiecej napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
GeX 0 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 tez mam dylemat czy DS czy Sacred 2 ale Sacred 2 ma tryb co-op i do tego wielki swiat. Ja mam tylko jedno pytanie. Kto wymyślił egipskiego boga z głową wilka strzelającego bronią plazmową do goblinów. Jak to zobaczylem to myslalem ze umre ze smiechu.Mogla byc fajna klimatyczna postac a zrobili Robocopa ROTFL. Chyba pozostaje kupic Sacred 2 i DS )) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Wczoraj byłem w Media w Toruniu. Jak powiedziałem kolesiowi Sacred 2 PS3 to nie wiedział o co mi chodzi i odparł, że takiej gry nie ma ... pozostaje allegro kupię jak osiągnie pułap 130-145 zł Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
chelcho 0 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 To może ja coś napisze. Grałem łącznie 6 godzin i na razie nie mam się do czego przyczepić. Grafika całkiem dobra, fajna muzyka i wyrzynka. Jeśli ktoś lubi cRPG typu Diablo lub Champions of Norath to gra będzie się podobać. Duży plus za mnóstwo przedmiotów i kombinacji rozwoju postaci. Bugów na razie nie doświadczyłem. Questy nie odstają znacznie od tego schematu: zabij, przynieś, eskortuj itp. Gram Serafinką na silver i gra nie jest trudna. Ogólnie jeśli ktoś lubi cRPG to będzie z gry bardzo zadowolony - ja długo się wahałem czy kupić Sacred 2 (recenzje nie pomagały w wyborze) i nie żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Ja właśnie popełniłem straszny błąd i ustawiłem poziom bronze który jest śmiesznie niski Da radę to jakoś w czasie gry zmienić ? Nie chce pozbywać się postaci - nawet, że ma dopiero 11 lev Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
misiek 9 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 a ile trwa przejście gry nawet na niskim poziomie trudnosci....? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi