Opublikowano 11 lutego 201213 l Jeśli się zdecyduję to skrzynia i tak będzie automatyczna. Za dużo jeżdżę po mieście żeby decydować się jeszcze na wachlowanie dźwignią zmiany biegów Jeśli chodzi o insignie to dla mnie osobiście się podoba, jedyne czego IMO jej brakuje to klasycznego napędu
Opublikowano 12 lutego 201213 l U nas umarly dwie skrzynie w jednym aucie. No i jest to typowy automat z okresu drugiej wojny - czyli technologicznie kupa - jezdzi to naprawde slabo.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Jeśli chodzi o jeżdżenie to miałem okazję wypróbować i nie narzekałem, ale ta awaryjność mnie martwi
Opublikowano 21 lutego 201213 l Automat w Omedze to totalna porazka. W ogole automat to tragedia. Wole skrzynie biegow oldskulowa, jakies 80% frajdy z jazdy odpada na "modo automatiko". Edytowane 21 lutego 201213 l przez 2razyjot
Opublikowano 21 lutego 201213 l Wielka frajda stać czasem ponad 30 min w korku machając drążkiem i dusząc sprzęgło.
Opublikowano 21 lutego 201213 l O ile gardze starymi automatami to od czasu tiptronica a juz na DSG konczac nie wzialbym manuala do codziennej jazdy. Majac drugi samochod jako zabawke to tak, manual dla przyjemnosci, ale w czasach nowoczesnych automatow, do jazdy codziennej i zakorkowanych miast bralbym dla wygody automat.
Opublikowano 21 lutego 201213 l O ile gardze starymi automatami to od czasu tiptronica a juz na DSG konczac nie wzialbym manuala do codziennej jazdy. Majac drugi samochod jako zabawke to tak, manual dla przyjemnosci, ale w czasach nowoczesnych automatow, do jazdy codziennej i zakorkowanych miast bralbym dla wygody automat. Łap piwo O ile tuż po zdaniu prawka (czyt. parę lat po egzaminie) gardziłem automatem tak teraz chętnie bym na automat w rodzinnym autku się przesiadł. Korki zabijają chęć machania łapą.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Dokładnie. Ja w pracy się namieszam drążkiem zmiany biegów. Nie uważam tego za jakąś szczególną frajdę Między innymi dlatego marzy mi się automat. Pokuszę się o stwierdzenie poparte własnymi obserwacjami że ponad 50% przeciwników automatów nigdy nie jeździło autem z tego typu skrzynią
Opublikowano 21 lutego 201213 l Ja może 2 razy w życiu jeździłem jako kierowca (raz Mercedes A-Klasa, raz Passat 3BG TDI) i kompletnie mnie to nie rusza. Raz, że jestem jeszcze na to za młody chyba, a dwa to to, że nie miałem jeszcze styczności z jakimś fajnym tiptroniciem itp.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Rowery omijac z daleka, sa ch ujowe ogolnie. Kusza wlasnie tym, ze to sa dosc mlode auta za niska cene ale sa ch ujowe.
Opublikowano 22 lutego 201213 l No fakt, za taką cenę kusi i to bardzo, wnetrze pierwsza klasa, ogólnie fajna limuzynka. A volvo V40? Edytowane 22 lutego 201213 l przez canabis
Opublikowano 22 lutego 201213 l Kolega ma rovera 75 z dieslem BMW i bardzo sobie chwali to auto. Jeśli chodzi o wnętrze to kwestia gustu, ale trzeba przyznać że jest stylowe PS1: Winner, ja też nie uważam się za staruszka PS2: o CPE się już widzę całkiem zapomniało
Opublikowano 22 lutego 201213 l Tez słyszałem dosyc sporo pochlebnych opinii własnie o tych roverach w dieslu i sie zainteresowałem dlatego.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Z tego co wiem przez około 1.5 roku eksploatacji nie miał poważnej usterki. Z tego co się orientuję to jedynie materiały eksploatacyjne no i nabicie klimy na wiosnę rok temu
Opublikowano 23 lutego 201213 l a co powiecie o czyms takim? aukcja oczywiscie przykladowa. http://otomoto.pl/volvo-s60-volvo-s60-automat-salon-polsk-C23019935.html silnik dosc duzy wiec w gre wchodziloby zagazowanie.
Opublikowano 23 lutego 201213 l Kolega ma v40 2003 rocznik i sprzedaje, ciągle mu sie psuje, w firmie jest królem lawet, dodatkowo bardzo drogie naprawy mówi że ma. No ale ja sie nie znam, tylko pisze prawde.
Opublikowano 23 lutego 201213 l no nie wiem na autocentrum.pl czytalem, ze auto raczej nie jest zbytnio awaryjne a i naprawy w razie czego nie sa jakies ekstremalnie drogie. moze v40 jest gorsze od s60 po prostu ;]
Opublikowano 26 lutego 201213 l no nie wiem na autocentrum.pl czytalem, ze auto raczej nie jest zbytnio awaryjne a i naprawy w razie czego nie sa jakies ekstremalnie drogie. moze v40 jest gorsze od s60 po prostu ;] przedewszystkim po za nazwą w v40 nie ma nic z volvo. tyle na temat.
Opublikowano 26 lutego 201213 l Możliwe, że się mylę, ale gdzieś słyszałem, że pod bryłą tego Volvo jest Ford Mondeo.
Opublikowano 26 lutego 201213 l a co powiecie o czyms takim? aukcja oczywiscie przykladowa. http://otomoto.pl/vo...-C23019935.html silnik dosc duzy wiec w gre wchodziloby zagazowanie. może lepiej bmw e46 zadbane