Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

o samurajach tez moga byc... jakos takie filmy zmieniaja mnie, na lepsze, takie uczucie inne zachodzi, nie wiem jak to opisac ;p

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Może 'obycie z azjatycką kulturą'? ;] Wez wpisz na filmwebie dwa nazwiska. Kitano i Kurosawa, a potem sciągaj wszystkie ich filmy...

Opublikowano

jak sie nazywa ten horror dla dzieci ktory ostatnio zrobil taka furore ?

Opublikowano

Film w stylu PI - jestem pod wielkim wrażeniem tego filmu i chcę jeszcze.

Opublikowano

Pozostałe filmy Aronofsky'ego. (The Fountain, Requiem ... )

Opublikowano
propos tego nowego residenta, warto ogladac ?

Warto. Z takich animowanych produkcji to jeszcze poleciłbym ci Death Space: Downfall, niezła rzeźnia.

Opublikowano

Nietypowo - jakiś film z efektownymi walkami na miecze (papierowe, świetlne, katany, whateva) albo z innym rodzajem broni białej. Zna ktoś coś?

Opublikowano
  • Autor

Szukam komedii, ale takich gdzie bohater dostaje jakąś fajną moc - Jak Bruce Wszechmogący zostaje Bogiem, czy Klik! - zatrzymuje co chce.

Opublikowano

"Czego pragną kobiety" z Melem Gibsonem?;f nie wiem czy ci przypasi ten film

Opublikowano
  • Autor

Tia, ja osobiście sam polecam innym ten film, bo pomysł sam jest bardzo dobry :D, ale Gibson nie pasował w tym filmie... Ktoś coś zna jeszcze?

Opublikowano

Komedii w stylu drilbit taylor (dla brachola) , czyli bez gołych bab :P , jarania itp.

Opublikowano

Dr. Quin

a serio, serio to

3:10 to Yuma była niezła. Mówię o nowej wersji, starej nie oglądałem.

Trzy pogrzeby Melquiadesa Estrady raczej nie western, ale pustynia jest ; )

Opublikowano
cos w stylu

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

?

Unforgiven?

Opublikowano

Wszystko od Sergia Leonego, zwłaszcza trylogia z Eastwoodem i "Pewnego razu na Zachodzie". Nie jestem fanem spaghetti westernów, ale mistrzostwa nie mogę Leonemu odmówić.