Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

mam portfel naja, gdyż jestem dresem.

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 25 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wieczna beka z takich portfeli, przychodzi do płacenia a typ żongluje kartami moja biedronka, club vitay, payback, 3 karty debetowe, 2 kredytowe, 7 wizytówek i zdjęcie papieża zastanawiając się, którą

• Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>.

• Zdałem sobie sprawę niedawno jak chu.jowo to wygląda i zainwestowałem w taki, w kolorze koniakowym:    http://milerszyje.pl/portfelbezpodszewki.html   prosty, elegancki, starannie szyty, na podsta

Opublikowano

to będzie dużo madafakerów jak wykupią te portfele

co do portfela to mi siora z grecji przywiozła, ze skóry czarny z wielbłądami ;)

Edytowane przez Plugawy

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
mam portfel naja, gdyż jestem dresem.

Ja mam taki,

655233766.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie portfele są imo z dupy.Najlepszą są skórzane i zakończmy dyskusję.

Opublikowano

Coś w tym jest, te szmaty nie tolerują dowodów, kart, itd. wszystko co z plastiku bo zaraz się gnie, łamie i ogólnie lipa.

Opublikowano

szmaty są najlepsze na lato. Mi niewygodnie jest nosić ciezki/większy skórzany portfel w krótkich spodniach. Latem karty i grubszą kase zostawiam w chacie na rzecz dropniaków na pizze itp. które mieszczą sie w szmaciakach.

edit. a i jak go zgubie na plaży/basenie czy ktos mi podprowadzi to nie bede plakac ;)

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

...pierwsze słyszę. Jedyna słuszna marka to noszona na pasku saszetka "Bazarro" ;)

Saszetka1.jpg

...klasa, kto miał taką podczas wycieczek szkolnych w podstawówce..? :D

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Ja zakładam taką jak chodzę z braćmi myć szyby samochodom na światłach.

Opublikowano

e tam nie czaicie o co chodzi z portfelami. ja sobie kupie portfel jak będę miał ostatnie pieniądze w życiu

Opublikowano

Gotówkę chowasz w skarpetkach?

Opublikowano

portfel musi byc zaje.bisty. jeden na cale zycie sie kupuje. i taki mam

Opublikowano

Też tak kiedyś myślałem. Ale później życie go sponiewierało. I kupiłem sobie nowy.

Opublikowano

Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>.

Opublikowano

Wyciąganie pieniędzy z kieszeni i grzebanie tam w poszukiwaniu np. drobniaka źle się kojarzy i źle wygląda, kup sobie portfel. :)

Opublikowano
Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>.

Takie przekładanie klamotów nie jest męczące jak codziennie zmieniasz spodnie? Kup sobie portfel ;]

Opublikowano

Jesteś czarny, handlujesz herą i chodzisz po mieście z włączonym boomboxem? Jeśli tak, to wolno ci trzymać pieniądze luzem w kieszeni. W każdym innym wypadku to śmieszne.

Opublikowano

mam podobnie ale inna konfiguracja, nie używam tylnych kieszeni