Opublikowano 13 grudnia 200816 l sam posiadam skorzany pierre cardin ale chcialem sobie kupic skorzany BAD MOTHERFUCKER z pulp fiction ;D http://allegro.pl/item503432163_bad_mother...lp_fiction.html
Opublikowano 13 grudnia 200816 l sam posiadam skorzany pierre cardin ale chcialem sobie kupic skorzany BAD MOTHERFUCKER z pulp fiction ;D http://allegro.pl/item503432163_bad_mother...lp_fiction.html Ja tam jestem ciekaw co na to Tarantino, hehehehe.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l to będzie dużo madafakerów jak wykupią te portfele co do portfela to mi siora z grecji przywiozła, ze skóry czarny z wielbłądami Edytowane 19 grudnia 200816 l przez Plugawy
Opublikowano 22 czerwca 200915 l ...taki portfel to trzeba na szyi nosic, bo lyzwa sie w kieszeni marnuje.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Takie portfele są imo z dupy.Najlepszą są skórzane i zakończmy dyskusję.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Coś w tym jest, te szmaty nie tolerują dowodów, kart, itd. wszystko co z plastiku bo zaraz się gnie, łamie i ogólnie lipa.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l szmaty są najlepsze na lato. Mi niewygodnie jest nosić ciezki/większy skórzany portfel w krótkich spodniach. Latem karty i grubszą kase zostawiam w chacie na rzecz dropniaków na pizze itp. które mieszczą sie w szmaciakach. edit. a i jak go zgubie na plaży/basenie czy ktos mi podprowadzi to nie bede plakac Edytowane 22 czerwca 200915 l przez Plugawy
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Jedyna sluszna marka jesli chodzi o portfele jest samsonite (torby i inne tez)
Opublikowano 28 czerwca 200915 l ...pierwsze słyszę. Jedyna słuszna marka to noszona na pasku saszetka "Bazarro" ...klasa, kto miał taką podczas wycieczek szkolnych w podstawówce..? Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Ja zakładam taką jak chodzę z braćmi myć szyby samochodom na światłach.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l e tam nie czaicie o co chodzi z portfelami. ja sobie kupie portfel jak będę miał ostatnie pieniądze w życiu
Opublikowano 29 czerwca 200915 l portfel musi byc zaje.bisty. jeden na cale zycie sie kupuje. i taki mam
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Też tak kiedyś myślałem. Ale później życie go sponiewierało. I kupiłem sobie nowy.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Wyciąganie pieniędzy z kieszeni i grzebanie tam w poszukiwaniu np. drobniaka źle się kojarzy i źle wygląda, kup sobie portfel.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>. Takie przekładanie klamotów nie jest męczące jak codziennie zmieniasz spodnie? Kup sobie portfel ;]
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Jesteś czarny, handlujesz herą i chodzisz po mieście z włączonym boomboxem? Jeśli tak, to wolno ci trzymać pieniądze luzem w kieszeni. W każdym innym wypadku to śmieszne.
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Ja portfela nie noszę. Hajs trzymam w lewej kieszeni, dokumenty w tylniej, telefon w prawej i nigdy żadnej z tych rzeczy nie zgubiłem, wiec jest <ok>. mam podobnie ale inna konfiguracja, nie używam tylnych kieszeni