Opublikowano 1 maja 200915 l fakt ujowe są, jak znajdę tanio oryginalne to zamienię ale jakoś specjalnie nie będę sie nad tym rozwodzić.
Opublikowano 1 maja 200915 l Marzenie ktore jest juz na wyciagniecie reki, to... ...jest siedem cudow swiata... osmy to Z32.... ...jest perfekcyjny z zewnatrz, wewnatrz ...jak i pod maska Edytowane 1 maja 200915 l przez bad-garfield
Opublikowano 25 maja 200915 l jako, ze moja prelude byla - jak sie okazalo - "lekko" bita i zaczynaja wychodzic brzydkie rzeczy postanowiłem ją czym predzej puscic w swiat. jak uda sie sprzedac w granicach 12 tys. to planuje kupic cos takiego: http://moto.allegro.pl/item638540938_jedyn...kora_audio.html o.
Opublikowano 25 maja 200915 l najbardziej pasowałby 2.3, ale pewnie (jesli sie zdecyduje i jakies ślepe dziecko kupi moja honde) padnie na 2 litry, 2.3 jest bardzo mało. jak sie trafi. szczurek: no a jaak. a co??
Opublikowano 25 maja 200915 l nie wiem, jakos dziwnie wyglada Chociaz ja ogolnie nie jestem fanem cabrio wiec to nie moja broszka
Opublikowano 25 maja 200915 l Ciężko znaleźć ten model z normalnymi kołami, większość egzemplarzy ma wstawione felgi o komicznym wzorze, w dodatku kilka rozmiarów za duże. Ale poza tym auto ma klasyczną linię, może się podobać.
Opublikowano 4 lipca 200915 l Tu jest fajna: http://moto.allegro.pl/item669502926_audi_...rewno_full.html Tylko jak widac na foto miala operacje z przodu.
Opublikowano 4 lipca 200915 l Kubaa__ za ta kasę można kupić A4 młodszą a4 mnie nie interesuje. poza tym chwilwo plany mi sie nieco zmienily.
Opublikowano 4 lipca 200915 l Chodziło mi o to że nowszy samochód i "lepszy" można kupić ale jak chodzi konkretnie o cabrio to leże i kwicze ze swoimi argumentami....życzę spełnienia planów Jakubie
Opublikowano 31 lipca 200915 l Autor Zdjęcia nie oddają piękna tego wozu. Full opcja (elektryka, systemy itp) w sumie za niewielka cene. Ale chyba w gazie jak juz bo bym sie nie wyplacil.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Blah, audi są brzydkie. Zresztą s3, hah, śmieszny samochód. Nie ma hooya na s13
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l raczej. znajomy mial s3 i mu sie spalil silnik ale maszyna zacna i do wyrwania za dobre pieniadze.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Oho, zaczyna sie: znajomy kolegi znajomego kuzyna siostrzenca sasiada brata ciotecznego ziec jego szwagra powiedzial, ze fiat 126 mial rozrzad na lancuchu.