Shen 9 610 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 a tego wakacyjnego morderce zlapali? moze on Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 To byłby przypał, bo za duży zbieg okoliczności. Zresztą chyba ich złapali Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no ja wlasnie nie jestem pewny czy ich zlapali, bo przewijam sporo tych nawijek w ktorych dexter nie bierze udzialu Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No przecież, że ich złapali, bo niby 3 miał zrzucić winę na wakacyjnych, tamtych złapali, Deb gadała z jakąs laską w więzieniu co jej powiedziała, że to nie oni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 mialem racje ze trumna dla dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Tez stawiałbym na syna . Do tego walną jakiś morał, a Dex podczepi to pod wychowanie dzieci przez morderce i że on jest taki sam bla bla. Tyle, że syn Chujkowego jest prawie wzrostu Dextera, a Musaka jest chyba o ponad głowę niższy od Dextera, więc jeśli to był ktoś wzrostu Masuki to raczej nie syn . Edytowane 17 Listopada 2009 przez Junkhead Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A wiesz co, mimo, że z tym synem to teoria i tak naciagana, ale specjalnie sprawidziłem poprzedni odcinek i facecik - syn Trojkowego sięga mu do klatki piersiowej Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 dobra dobra, mnie bardziej interesuje co teraz odwali trójkowemu. Przecież planował się zabić, a teraz dex go zainspirował do nowego życia czy coś. Prochy siostry poszły do piachu, rytuału nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Watpliwe te wasze przypuszczenia, gdyby trojkowy byl zamieszany w strzelanie do debry to na pewno by wiedzial o tym ze ma brata Dextera. Chociaz sam nie mam pomyslu kto mogl strzelac do Lundyego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) W 6 odcinku obaj ze sobą rozmawiają i nie wygląda, żeby mu sięgał do klatki piersiowej, raczej ciut niższy, ale i dziennikarka też wcale taka niska nie jest. Edytowane 17 Listopada 2009 przez Junkhead Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Trinity przestanie mordowac, stanie sie dobrym czlowiekiem a Dexter nie bedzie wiedzial co zrobic. Brakuje mi klimatu z pierwszego sezonu, gra miedzy Dexem i jego bratem byla ciekawa, teraz tylko Dex sie czai. Edytowane 17 Listopada 2009 przez Shen87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 czemu mialby nie wiedziec, przeciez chcial go zabic już na budowie, raczej dexter nie ma litosci dla mordercow ktorym sie poprawilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Watpliwe te wasze przypuszczenia, gdyby trojkowy byl zamieszany w strzelanie do debry to na pewno by wiedzial o tym ze ma brata Dextera. Chociaz sam nie mam pomyslu kto mogl strzelac do Lundyego. A skad miałby skojarzyć Deb z Dextrem skoro nawet nie wiedział kto to Deb poza tym, że stała obok Lundy'ego? A syn pasuje najbardziej, bo za idealna ta rodzinka. Sam nie wiem, się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Trinity dobrze tanczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Watpliwe te wasze przypuszczenia, gdyby trojkowy byl zamieszany w strzelanie do debry to na pewno by wiedzial o tym ze ma brata Dextera. Chociaz sam nie mam pomyslu kto mogl strzelac do Lundyego. A skad miałby skojarzyć Deb z Dextrem skoro nawet nie wiedział kto to Deb poza tym, że stała obok Lundy'ego? A syn pasuje najbardziej, bo za idealna ta rodzinka. Sam nie wiem, się zobaczy. Mi bardziej pasuje dziennikarka, syn do tej pory był tylko w pary scenach. Zresztą skąd syn miałby wiedzieć o tym, ze Lundy spotkał jego ojca i ten wydał mu się w dodatku podejrzany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 36:20 - porównajcie sobie wzrost Deb i dziennikarki.Miała motyw(to ona napisała artykuł o zabójstwie Lundyego), ma wzrost - to ona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Z reszta to jedyna osoba ktora pojawia sie jako nowa twarz dosc czesto badz tez jest to jakis nowy morderca na kolejny sezon badz tez by Miami PD mialo co robic w serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Gdyby strzelac mialby syn to Trojkowy nie wku.rwilby sie tak na laske od omleta w barze. Widac bylo, ze ta sytuacja ze strzelaniem mu nie podeszla. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dziennikarka jest podejrzana, ale suchy jest ten jej motyw i strasznie naciagane to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 po kolei: synek- musialby miec motyw, jedyny jaki by mogl miec to wiadomosc od tatusia ze szuka go Landy, a z serialu wynika ze ani synek nie ma pojecia o tym czy mzajmuje sie tatus, a tym bardziej zeby tatus chcial oswiecac swojego synka czym sie zajmuje. dziennikarka - przeciez quinn nie zdradzal jej z Debra, nie miala powodu by strzelac do niej, tym bardziej do Landiego, zreszta sadze ze bylyby jakies znaki z jej storny ze jest do tego zdolna. chlopak Debry - scena w szpitalu byla zbyt realistyczna, gosc nie bylby w stanie strzelac do nich. Jesli okaze sie ze to synek to beda musieli to jakos ladnie wyjasnic, jesli dziennikarka badz chlopak Debry to to by było zbyt tanie jak na ten serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nikt nie pasuje. synek - nic nie wie, Trojkowy dobrze cala rodzinke omotal dziennikarka - wzrost pasuje ale motywy zadne. Pamietajcie, ze zabojca chcial smierci Landego a Debre oszczedzil Anton - wyzszy od Debry, Masuka od niej wyzszy Wychodzi z tego, ze strzelal duch Dołksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 albo karzeł mściciel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 ja obstawiam jednak trojkowego,walic te przemyslenia o wzroscie, od kiedy droga nie ma pochylenia, nawet na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) dziennikarka - wzrost pasuje ale motywy zadne. Pamietajcie, ze zabojca chcial smierci Landego a Debre oszczedzil O to chodziło, najpierw zastrzeliła starego, potem chciała zrobić wywiad z Deb, bo "taki ciężki okres dla dziennikarzy". Tanie, bo tanie, ale motyw jest. Edytowane 22 Listopada 2009 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 dziennikarka - przeciez quinn nie zdradzal jej z Debra, nie miala powodu by strzelac do niej, tym bardziej do Landiego, zreszta sadze ze bylyby jakies znaki z jej storny ze jest do tego zdolna. Myślę, że Quinn ją (pipi) obchodzi, jest z nim bo chce wyciągać informacje itp, więc nawet gdyby ją zdradzał to nie byłby to powód to postrzelenia Szkapy. Wciąż sądzę ,że to ona, zastrzeliła Lundiego by mieć dobry artykuł, a z Debrą chciała wywiadu, więc jej nie zabiła. Jako, że kręci z partnerem Debry, to mogła se wykombinować, że on ją przekona w razie czego do udzielenia wywiadu albo coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi