Opublikowano 30 grudnia 201410 l http://www.mvmtwatches.com/collections/men/products/black-tan-leather co myslicie? Mi sie bardzo podoba, tylko czarny. Na FB mialem tej firmy reklamy i spodobaly mi sie te zegarki. Gdybym nie mial dosyc niedawno kupionego to bym bral.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Zastanawiam sie czy wziąć ten czy jakieś Casio jednak. Gshocka w sensie ze.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Zastanawiam sie czy wziąć ten czy jakieś Casio jednak. Gshocka w sensie ze. Wez G-shocka. Za reszte kup 2-3 sportowe autka.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Mnie się marzy g-shock w kolorze moro, najlepiej siwy lub pustynny. fajny dla żołnierza, tak to lepiej jakiś normalniejszy kolor. po tygodniu użytkowania g-shocka jestem mega zadowolony, w ogóle nie czuć go na ręku. Miałem go nosić tylko do pracy, ale tak się z nim dobrze czuje, że czasami zakładam tak o chociaż raz się przestraszyłem, gdy pierwszy raz wyszedłem z nim na dwór był wtedy mróz i szkiełko mi trochę zaparowało. Zaraz para znikła i nie wróciła. Poczytałem trochę po necie, że to niby normalne. Jedni piszą, że jest tam powietrze inni, że nie szczelny. Testowałem go i wsadzałem z ciepłego do zimnego i jak na razie nic się nie dzieje. Pod wodą też ok. Jednak adriatica nie parowała.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Mnie się marzy g-shock w kolorze moro, najlepiej siwy lub pustynny. fajny dla żołnierza, tak to lepiej jakiś normalniejszy kolor. po tygodniu użytkowania g-shocka jestem mega zadowolony, w ogóle nie czuć go na ręku. Miałem go nosić tylko do pracy, ale tak się z nim dobrze czuje, że czasami zakładam tak o chociaż raz się przestraszyłem, gdy pierwszy raz wyszedłem z nim na dwór był wtedy mróz i szkiełko mi trochę zaparowało. Zaraz para znikła i nie wróciła. Poczytałem trochę po necie, że to niby normalne. Jedni piszą, że jest tam powietrze inni, że nie szczelny. Testowałem go i wsadzałem z ciepłego do zimnego i jak na razie nic się nie dzieje. Pod wodą też ok. Jednak adriatica nie parowała. Zegarek jest szczelny, wszystko polega na tym, że w środku jest powietrze które też ma jakąś tam wilgotność. Jest duża różnica temperatury, więc powietrze się skrapla. Normalna rzecz. Niektórzy oczekują że w zegarku wodoszczelnym w środku jest próżnia. Sprzedaję zegarki od 20 lat - historie związaną z parą wodą na szkiełku przerabiam co chwilę.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l to samo przeczytałem w internecie. Dzięki, uspokoiłeś mnie jeszcze bardziej
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Spoko? Takiego Ludwika Szesnatego to koniecznie na łańcuchu na szyji. HAJS PLNY
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Kupiłem tego sztosa: Chciałem wylicytować jeszcze większego sztosa w postaci złotego Nixona Re-Run, ale poniżej 300zł nie da rady: Edytowane 8 stycznia 201510 l przez MrNorbi
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Ja to kiedyś na 18stkę od chrzestnego dostałem taki: I tak mi już towarzyszy tę parę lat. Niby myślę nad czymś nowym, ale jakoś za bardzo sentymentalny jestem
Opublikowano 9 stycznia 201510 l True, ten Nixon duzo ladniejszy. Mogles dozbierac. Musze dozbierać jeszcze na inne rzeczy co do modelu to tak jak podał Kris: CASIO RETRO A168WG-9EF
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Fajny ten Nixon. Casio to jaki model? A168WG-9EF Zegarek damski Casio A168WG-9EF
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Masakra, jak mi kiedyś syn założy to zamiast G-Shocka to wy(pipi)ie nim o parapet, żeby oprzytomniał. Damski… :facepalmz: .
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Fajny ten Nixon. Casio to jaki model? A168WG-9EF Zegarek damski Casio A168WG-9EF Nie taki do końca damski... Casio A168 to taki unisex, ma szerokość koperty 37 mm, a jego damski odpowiednik to Casio LA680 - ma szerokość koperty 29 mm. A168 ma taki target retro-gimbusowo-hipsterski. Na osobniku płci dowolnej o gabarycie 170 cm wzrostu i 50 kg wagi to jest w porządku. Jak ubierze go chłop z budowy, to będzie wyglądał raczej jak fan panów Pajacykowa i Biedronia. Edytowane 24 stycznia 201510 l przez Kris77