Opublikowano 10 maja 200915 l The ascent of everest. Właściwie totalnie nieznany zespoł post rockowy ktorych ja stawiam zaraz za GYBE, maybeshewill i EitS
Opublikowano 11 maja 200915 l weź sobie dziadu Empires ogarnij i Gifts from enola - to a zwłaszcza Empires mnie zawsze wyjebuje ;]
Opublikowano 11 maja 200915 l The Roots - The Roots Come Alive "Game Theory" i koniec. Reszta to syf Nie zgadzam sie slyszalem wszystko i dla mnie najlepszy jest wlasnie ten album nagrany na zywo ;]
Opublikowano 11 maja 200915 l DISFEAR - dobre naku,rwianie! No no zaje'biste. Na czasie umnie Eyehategod Dopesick Sleep Jersualem ( nie mam weed, żeby dopesmokera słuchać ;] )
Opublikowano 12 maja 200915 l Anaal Nathrakh - The Codex Necro Sick shit. Znowu okazuje się, że lubię piosenki z których nic nie da się zrozumieć. No, ale napier.dalanie mocne.
Opublikowano 13 maja 200915 l http://www.myspace.com/karolinkamc karolinka spiewa o zyciu i syrenkach rozje balo mnie toxD
Opublikowano 13 maja 200915 l (Nie wiem czy ktoś to wrzucał bo nie jestem na bieżąco z tematem) Shakira i Glenn Danzig (w opisie jest link do mp3): http://www.youtube.com/watch?v=ZHv3qO_Y8kk
Opublikowano 15 maja 200915 l Clutch - Blast Tyrant - masakruje mnie to od 2 dni, jak ja dawno tego nie słyszałem. Świetne!
Opublikowano 16 maja 200915 l ja od dwoch dni slucham na okraglo Cure- Play For Today. nie slyszalem tego wczesniej nigdy. Swoja droga moznaby zalozyc temat o tych pedalach.
Opublikowano 16 maja 200915 l The Rollins Band. Wyj.ebało mnie przez okno :f Może wrzuć ich najlepsze albumy, bo ich nie mam nigdzie i nie mogę znaleźć w dobrej jakości. Co? Zwłaszcza Hot Animal Machine i Hard Volume.
Opublikowano 16 maja 200915 l DISFEAR - dobre naku,rwianie! No no zaje'biste. Na czasie umnie Eyehategod Dopesick [/i]) Też tego ostatnio słuchałem, ale dużo bardziej w ucho wpada mi Ten years of abuse.
Opublikowano 16 maja 200915 l Ukasz, stałeś się hewimetalowcem? Tak. Dlatego kupiłem spodnie z ćwiekami.
Opublikowano 17 maja 200915 l A Silver Mt. Zion - God Bless Our Dead Marines Goście z GY!BE są jednak nie do pobicia.
Opublikowano 18 maja 200915 l Mastodon - Blood Mountain ja pier.dole w głowie się nie mieści jak można coś takiego nagrać
Opublikowano 18 maja 200915 l ROCKnROLLA - ost sporo dobrych kawlakow, a takie 'im men' albo ' rock and roll queen - the subways' ryje czache
Opublikowano 18 maja 200915 l Tam Lou Reed jest dobry. Jakbyś sprawdzał jego dokonania to polecam "Berlin".
Opublikowano 18 maja 200915 l hehe, ano, ten kawalek jest tez zayebisty, obczaje reszte, o ile sa w podobnym klimacie ;] no, przyjemna muzyczka, juz zaciagam albumik pozdro Edytowane 18 maja 200915 l przez banny
Opublikowano 18 maja 200915 l A Silver Mt. Zion - God Bless Our Dead Marines Goście z GY!BE są jednak nie do pobicia. Wokal Efrima jest nie do zdzierżenia. Ostatnio crust punk mnie wy(pipi)ał z kapci. Na empeczy trzymam płytki takich kapel jak Wolfpack/Wolfbrigade/Victims/From Ashes Rise/Tragedy/Disfear/Dead Vows/Cursed jezus ale to daje kopa