Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 35,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Frienshipów szkoda, ale animality to syf jak babality. Niepotrzebne pierdoły, wolałbym hara-kiri (samobójstwa), ewentualnie fatality tagowe, było coś podobnego w Shaolin Monks dla Liu Kanga i Kung Lao

• Bardzo dobry, szkoda, że bez fatala. Ale combo jest całkiem niezłe. Przy okazji jego x-ray moves jest taki sobie, startu do Reptile'a nie ma, gdzie ten wbijał palce w oczy, potem skręcał kark, a na ko

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Filmik z Cage'm.     Najlepsza końcówka z zapasowymi okularami. Przy okazji można prześledzić ewolucję tej postaci, moim zdaniem na plus. Oby dodali friendshipa z autografem!   http://www

Opublikowano

No raczej ciężko sequel bez Gora by wyglądał....;)

Klassic Reptile oraz Scorion:

reptile-s.jpgMortal_Kombat_BonusLG1.jpg

Opublikowano

O ile pamięc mnie nie myli to "classic" są w limitkach prawda ? troche kijowo bo bym pograł i Skorpionem i Reptile ale przecież nie kupie 2 gier.

Opublikowano

No niestety to jakaś głupia paranoja z tym że trzeba zakupić grę w wybranym sklepie.

Amazon: Klasyczny wygląd i fatality Reptile'a;

Gamestop: Klasyczny wygląd i fatality Scorpiona;

Best Buy: Klasyczny wygląd i fatality Sub-Zero;

Więc co u nas w PL będzie?????

źródł : http://mortal-kombat.prv.pl/

Opublikowano

Sub-Zero klasyczny wygląda identycznie. W sumie lipa, niby wyglądali wszyscy tak samo w MK1, ale bez przesady, mogli ich bardziej zróżnicować. Za klasycznymi skinami płakał nie będę, jednak podziału klasycznych fatality nie daruję.

Opublikowano

Najważniejsze, że Klasyczny Reptile nie przypomina jaszczurki, z czym z każdym kolejnym MK pogodzić się nie umiałem i było mi żal grać 2gim ulubionym ninja zaraz po Lin Kuei.

Opublikowano

Masz rację to samo czuje..Robiąc z niego typową jaszczurkę zniszczyło jego dawny orginalny klimat...

Sub-Zero klasyczny wygląda identycznie. W sumie lipa, niby wyglądali wszyscy tak samo w MK1, ale bez przesady, mogli ich bardziej zróżnicować. Za klasycznymi skinami płakał nie będę, jednak podziału klasycznych fatality nie daruję.

Dasz 300MS points na markecie i będziesz miał te fatale.Coś czuję że na bank tak zrobią! :verymad:

Co do samych strojów bardziej mi przypominają MK2 niż MK1 a szkoda :)

Nie wiem czy już było ale przypadkiem znalazłem w niestety kiepskiej jakości:

Johny fatal:

http://www.youtube.com/watch?v=ULTRx7WxXdw

Kitana fatal:

http://www.youtube.com/watch?v=svYJbYbTrg8

Opublikowano
"W Game Informerze pojawiła się też wzmianka na temat jakiejś ekskluzywnej postaci, która miałaby zostać umieszczona w wersji gry na Xboksa 360, ale póki co nie wiadomo kto dokładnie miałby to być. Od jakiegoś czas wiemy już bowiem, że posiadacze PlayStation 3 w prezencie dostaną Kratosa."

czyli jednak coś będzie, miło :potter:

Opublikowano

Widze, że w Polsce jest masa ludzi, którzy mają problem z czytaniem. Ja nie moge. O czym wogóle mowa. Zamawiając preorder dostajemy dodatkową postać (bądź strój nie jestem pewny), klasyczny wygląd z klasycznym fatalem czy to z MK1 bądź MK2 (Reptile). Pewnie po jakimś czasie owe postacie będą na LIVE/PSN do kupienia. A ten news to wogóle chaotycznie napisany tak jakoby fatali wogóle nie było. Butch odwalił szopke.

Opublikowano

Wygląda świetnie, ale jako wielbiciel S-Z poproszę jeszcze o taką, w której role się odwracają ;)

Opublikowano

no to jest jakies fire edition, wiec moze bedzie tez wersja ice

Opublikowano

Tak będzie wyglądać okładka. Sub-Zero dziwnie wyszedł, jak Megaman. :potter:

MK9_PS3.jpg

Opublikowano

Jedna z moich ulubionych postaci już wymiata: