Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 34,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Frienshipów szkoda, ale animality to syf jak babality. Niepotrzebne pierdoły, wolałbym hara-kiri (samobójstwa), ewentualnie fatality tagowe, było coś podobnego w Shaolin Monks dla Liu Kanga i Kung Lao

• Bardzo dobry, szkoda, że bez fatala. Ale combo jest całkiem niezłe. Przy okazji jego x-ray moves jest taki sobie, startu do Reptile'a nie ma, gdzie ten wbijał palce w oczy, potem skręcał kark, a na ko

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Filmik z Cage'm.     Najlepsza końcówka z zapasowymi okularami. Przy okazji można prześledzić ewolucję tej postaci, moim zdaniem na plus. Oby dodali friendshipa z autografem!   http://www

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się wierzyć by wersja na klocka tyle stuffu dostała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pierdziele ta gra to takie drewno ze szkoda gadac. System walki chyba stoi od amigi. To powinno byc na arcade za 400 mp.

Ps. Dodam ze nie jestem fanem, poprostu myslalem ze wyjdzie cos fajnego i tradycyjnie jak przy kazdej wczesniejszej czesci kilka meczy i narazie.

Edytowane przez JacekW

Opublikowano

Haha tego się nie spodziewałem, no i dobrze choć zamiast babality wolałbym animality ale i tak fajnie.

PS. Babality Reptila :lol:

Opublikowano

Bardzo dobrze, że nic nie ma. Mogłaby być, ale postać z uniwersum Mortal Kombat. Jak zaraz co drugi na PS3 będzie grał Kratosem to zamiast bonusu będzie to karą :)

Opublikowano

Szkoda tylko że dema nie ma nadal. Chciałem przetestować.

Opublikowano

Te babality trezba jakos odblokowac ? dzisiaj gralem u kumpla i nic takiego nie widzialem, chyba, ze nie ma ich w pojedynkach versus...

Opublikowano

Cyber Sub-Zero - słyszeli? <_<

Opublikowano

Orientujecie się w ilości Fatality, czy każdy z "bohaterów" będzie miał 1 - stage fatality oraz 1 - swoją indywidualną fatalitę ?? CZy będzie możliwość odblokowania w trybie rozgrywki kolejnych ??

Opublikowano

Dzisiaj na SG wyczytałem, że wraca seria Babality co mnie niemiłosiernie cieszy. Poza tym we wspomnianym newsie widziałem również listę kilku znaków zapytania w opcji kończących zagrań, więc już mogę spać spokojnie :)

Opublikowano

Być może będzie, skoro Boon chce wrócić do korzeni kto wie, te dwie pozycje ukryte pod znakiem zapytania mogą sugerować następujący rozkład fatality:

2x fatality indywidualne

1xstage fatality

1xbablity

i tu albo animality lub friendship

tak czy owak możliwości są bardzo duże :)

Opublikowano

pytanie do tych co grali, nawet w demko: jak sterowanie? da radę na padzie od x0? dawalem rade w sf4 rozwalac ludzi z arcade stickami, tu tez jest znosnie? bo nie ma cwierckolek z tego co pamietam.

Opublikowano

pytanie do tych co grali, nawet w demko: jak sterowanie? da radę na padzie od x0? dawalem rade w sf4 rozwalac ludzi z arcade stickami, tu tez jest znosnie? bo nie ma cwierckolek z tego co pamietam.

mam okazję grać na p3 w demo. Gra się cudnie, ciosy nie są skomplikowane i idzie ogarnąć ciekawe i efektowne juggle. Tyle tylko, że nie grałem na ps3, na xboxa jeszcze nie i chyba na tę platformę nie będę kupował drugi raz tej samej gry. W xboxie podejrzewam, jak w poprzednich bijatykach pokroju tekken, będzie trzeba po prostu się przyzwyczaić

Opublikowano

grać lepiej gałą czy krzyżakiem? z czego wiadomo, że w x0 krzyżak ssie, więc jak gra się gałą?

Opublikowano

Krzyżakiem. Granie gałą mija się z celem. Na początku próbowałem, później jednak całkowicie na krzyżak się przestawiłem.

Opublikowano

ale grałeś pewnie krzyżakiem na PS3 :/

Opublikowano

Tak na PS3. Na początku zamówiłem grę na PS3, ale z racji tego, że zacząłem golda kupować to zmieniłem na X360 i jednocześnie zamówiłem nowego pada do X360, bo standardowym będzie ciężko.

Opublikowano

no nic, popróbuje jak w SF gałą ciskać :) wszyscy mówili, żeby krzyżakiem, ale wolałem gałą i wychdoziło nieźle. jak będziesz miał to chętnie pogram :)

Edytowane przez Nadrill