Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Żerom dziwię ci się, koneserowi bawełny zbieranej przez noworodki murzynów z bielactwem o wschodzie księżyca. Akurat wszystkie fruity jakie miałem, a koszulek to miałem setki, okazywały się sztywne jak karton, szorstkie, niewygodne w noszeniu i łatwo się zbiegały nawet w 40 stopniach.

I co teras..?

Ja miałem 2 bluzy i 2 koszulki. Jedna kupowana dosyć nie dawno, a reszta to z 12 lat temu. Koszulki swietnie mi się nosiło, a bluza tak sobie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przeglądałem sobie jakieś rzeczy na zalando w tamtym tygodniu do kupienia, były już na zniżce zdaje się 30%, zapomniałem o nich, teraz zaglądam i jest już 40% zniżki, często tak bywa na zalando? czy akurat trafiłem na jakis odosobniony przypadek? może warto jeszcze poczekać parę dni to będzie 50% :cebula:

Opublikowano

przeglądałem sobie jakieś rzeczy na zalando w tamtym tygodniu do kupienia, były już na zniżce zdaje się 30%, zapomniałem o nich, teraz zaglądam i jest już 40% zniżki, często tak bywa na zalando? czy akurat trafiłem na jakis odosobniony przypadek? może warto jeszcze poczekać parę dni to będzie 50% :cebula:

zapisz się do newslettera, dostaniesz kod -40 zł. Nie wiem czy wchodzi on zawsze jak już jest coś przecenione, ale jakiś czas temu kupiłem buty przecenione z 350 na 250, wstukałem kod i wyszło do zapłaty 210 zl z darmowym kurierem oczywiście.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W jakich sieciówkach jest duży wybór skórzanych portweli? Szukam raczej jakiegoś mniejszego, na prezent dla ojca.

Opublikowano

u wittchena

Opublikowano

W Wojasie byłem, nic ciekawego, same duże. Cena gdzieś 100 zł, może ciut więcej. Obczaję dziś w galerii.

Opublikowano

portwerle

Opublikowano

W Wittchen i Pettersson były za(pipi).iste, ale za drogie i rozmiarów za duże, ojciec tyle kasę nosi, kart nie używa, a dokumenty osobno.

Kupiłem w Kemer, rozmiar powinien być ok, za 9 dyszek, bo proma była.

Dziękuję serdecznie za propozycje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam kurtki skórzanej za dupe z grubej skóry najlepiej takiej podnieszczonej ktoś ma jakiś pomysł propozycje?

Opublikowano

Też polecam asos.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chodze raczej w ciemniejszych rzeczach, cos dla kontrastu chcialem ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest teraz w jakimś sklepie promo na marynarki?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poleci ktoś gdzie znajdę spoko nerki, kołczany prawilności itp? Ale wiecie w rozmiarach na karły aby nie było to wielkosci torby podróżnej

Opublikowano

Nerki to chyba na darknecie mozesz dostac.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ponawiam pytanie. Wie ktoś skąd można zamówić koszulkę taka jak miał Slim Charles w The Wire ? Chodzi mi o tą z czarnym słońcem i napisem " we r one".