Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Świat Dysku

Featured Replies

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 113,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proszę:  

• na maila podanego wyżej, poprostu że chcesz zamowic od tego i tego nr, z opcją "płatnosc za każdą paczke" podać adres. prosiłem o potwierdzenie przyjecia zamówienia i to wszystko. ta opcja płatnosc z

• http://www.pratchett...ania-sd-2-1.jpg   Od siebie poleciłbym cykle o Straży i Śmierci

Opublikowano

Też napisałem ;) 

taką odpowiedź właśnie dostałem:

Witam serdecznie,

uprzejmie informuję, że tomy 43-44 przedłużające kolekcję zostaną dołączone do obecnego zamówienia i wysłane jedną paczką z blankietem do wpłaty.

Pozdrawiam

Opublikowano

Super. Dobrze wiedzieć. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie odebrałem "ostatnią" paczkę z prenumeratą Pratchetta. Aż dziwne, że te 21 miesięcy minęło tak szybko, ledwie mrugnięcie oka zdawać by się mogło. 

Przygotujcie się na sporo większą paczkę niż zazwyczaj, bo w środku (dla tych co zamawiali prenumeratę od początku (do bodaj 4 numeru można było chyba) ) jest prenumeratowy bonus - wielgachna książka ilustrowana "Ostatni Bohater" w miękkiej okładce :)

Teraz tylko czekać na ostatnią ostatnią przesyłkę i kolekcja Pratchetta skompletowana 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No ostatni bohater prezentuje się zacnie, nie spodziewałem się tak dobrej jakości :)

Ano, muszę przyznać, że konkret. Chciałbym teraz album albo coś w rodzaju "the art of..." podobne do tego co wydaje Disney przy każdej animacji.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj dostałem ostatnie, bonusowe tomiki. Kolekcja kompletna. Super wygląda na półce.

Mogli tylko napisać, że to już koniec/podziękować/pożegnać, cokolwiek, bo tak trochę sucho to wyszło. :D No ale nic, ważne że dobrnąłem jakoś do samego końca, czas zleciał błyskawicznie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś potrzebował mam na sprzedaż pierwsze 14 tomów tej kolekcji. Większości już nie można u nich zamówić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie dotyczące "Wyprawy Czarownic":

Ciekawi mnie jak to możliwe, że babcia po trafieniu do lustra wiedziała, która jest jej prawdziwą osobą, a jej siostra już nie? Mi przychodzi do głowy tylko pomysł, że każda była tą prawdziwą, a ich ilość miała po prostu ogłupić pytaną osobę

A tak poza tym to chciałbym aby Disney nakręcił każdą książkę albo lepiej, aby zrobili z nich animacje rysynkowe.

• 4 lata później...
Opublikowano
19 godzin temu, Moldar napisał:

Sorka inaczej, kilka książek przerobili na części i są w dwóch książkach aby więcej zarobić ;)

picard-meme-facepalm.jpg