Opublikowano 1 czerwca 20195 l W wypadku samochodowym zginął Jose Antonio Reyes. Były piłkarz Sevilli, Atletico, Arsenalu czy Realu. Ja jako fan Realu na zawsze będę mu pamiętał bramki z Mallorcą, dające mistrzostwo w sezonie 2006/07.
Opublikowano 1 czerwca 20195 l Ja (pipi)ę... Pamiętam go najbardziej z Arsenalu. Wiem gdzie później grał, ale oglądałem mecze Arsenalu z nim w składzie.
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Cytat Police fear Jose Antonio Reyes was driving 120mph when car rolled in fatal fireball crash JOSE Antonio Reyes is feared to have been travelling 120mph when he was tragically killed in a car crash. ;(
Opublikowano 3 czerwca 20195 l 27 minut temu, szejdj napisał: No ale ustalmy fakty. Prędkość go nie zabiła. Prędkość w samochodzie jeszcze nigdy nikogo nie zabiła - tylko jej nagła utrata.
Opublikowano 3 czerwca 20195 l 4 godziny temu, szejdj napisał: No ale ustalmy fakty. Prędkość go nie zabiła. https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/jose-antonio-reyes-media-pekniecie-opony-przy-predkosci-237-km-h-przyczyna-wypadku,941510.html To nie predkosc, to opona. Wszystko sie zgadza.
Opublikowano 2 czerwca 20204 l Ech, Rocky zmarl. Wirtuozem nie byl, ale jakos goscia zapamietalem z tej ekstraklapy
Opublikowano 2 czerwca 20204 l Ja go jeszcze na żywo widziałem dwa lata temu, jak grał w Ruchu Radzionków i przyjechał do Zawiercia
Opublikowano 25 listopada 20204 l Goscia nie pamietam niestety...chociaz przy jego trybie zycia to i tak chyba dlugo sie trzymal. Pewnie w Neapolu oglosza tragedie narodowa
Opublikowano 25 listopada 20204 l Byl jaki byl, i tak dlugo pociagnal. Ludzkie raczej scierwo ale nie mozna odmowic ze byl tez legenda pilki noznej i ikona sportu. W argentynie pewnie juz flaga na pół masztu
Opublikowano 25 listopada 20204 l tak jak kanabis napisał, piłkarz może i legenda, ale ta wiadomość po mnie spływa, bo człowiek wzorowy z niego nie był, raczej w drugą stronę. a że umarła legenda piłki? nie pierwsza i nie ostatnia, takie życie. skoro sam nie szanował swojego życia, ja tym bardziej mam to gdzies.