Kornolio 1 053 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Sony has just announced a new Motorstorm for the PlayStation Portable called Motorstorm Arctic Edge. Check out this Teaser Trailer macie filmik w HD http://www.gametrailers.com/player/45964.html Edytowane 25 Lutego 2009 przez szczurek Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 SSXowy Motorstorm. Nieźle, przynajmniej będzie można w to grać w dzień, bez potrzeby męczenia się ze słabo widocznymi trasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wow ! ten trailer to chyba na tej samej zasadzie co stary trailer z motorstorma jedynki - czyli kompletny fake ;p bo jesli taka grafa na psp bedzie to wow O_O fajnie ze cos sie dzieje jeszcze na psp Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 hmmm zapowiada sie ciekawie . IMO śniezne klimaty bardziej mi odpowiadaja niz 'pacyficzne' Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Mało tego, Sony zapowiedziało również LittleBIGplanet, Rock band i Assassin's Creed na PSP...no i jakieś tam Ploty o GTA San Andreas Stories...będzie grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 snieżne klimaty moga miec tez zwiazek z mocą, łatwiej uciągnac snieg bez tekstur i pare kamieni niz caly las ale mi sie podoba, boje sie tylko ze to wcale nie bedzie tak fajnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No, w końcu jakieś konkrety na PSP. Co raz bardziej tęsknię za tym sprzętem, kiedy DS się kurzy (bo zepsuty ). Na dodatek Assasins Creed, Little Big Planet, daje czadu! Tylko, że ja nie wierzę w to co nam pokazują i mało tam widać, małe okienko jutjube z jeszcze mniejszym PSP w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Tu jeszcze galeria z nowego MSa: http://polygamia.pl/Polygamia/51,95334,6314969.html?i=0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wow ! ten trailer to chyba na tej samej zasadzie co stary trailer z motorstorma jedynki - czyli kompletny fake ;p bo jesli taka grafa na psp bedzie to wow O_O fajnie ze cos sie dzieje jeszcze na psp Stary ale to filmik CGI przecież a nie silnik gry to jak ty chcesz zeby to tak wyglądało ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 boje sie ze bedzie wygladac jak sled storm na psxa Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No nie żartuj.... w MX grałeś? Już tam grafa była ładna a to stara gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 cudownie!!! wreszcie coś się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 boje sie ze bedzie wygladac jak sled storm na psxa Może nawet tak wyglądać, jeśli byłby równie dobry jak Sled Storm ;]. No, ale pewnie nie będzie. Ten nowy MotorStorm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 macie filmik w HD http://www.gametrailers.com/player/45964.html (ze by go rzucic do 1 posta?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No przecież nie będzie takiej oprawy jak na tym filmiku ... Czekamy na pierwsze screeny, ale zapowiedź cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Poczekajmy na screeny, filmik nie pokazuje nic pod względem grafiki, jakoś nie śni mi się taka grafa na psp. Rozgrywka może być ciekawa... napewno!!. Czyżby kolejny hit growy po GOW? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Seriws NowGamer, przeprowadził wywiad z Richardem Ogdenem z BigBig Studios, odpowiedzialnym za produkcję Motorstorm: Arctic Edge na PlayStation Portable. Z treści wywiadu dowiadujemy się m.in., że w grze pojawi się 12 tras, dostępnych w dwóch wersjach tak jak ma to miejsce np. w Wipeout czy Ridge Racer. Ponadto trasy nie tylko będą rozgrywane w czystym śniegu ale również nie zabraknie na nich błota Co ciekawe podczas jazdy będziemy mogli wybrać drogę do celu, a podczas jazdy mogą nas zaskoczyć różne "dodatki" jak np. niespodziewana lawina Do zabawy otrzymamy 24 typy pojazdów, podzielonych na 6 kategorii. Nie zabraknie oczywiście trybu multiplayer, w którym dostępne będą sekcje Festival, Time Attack czy Free-Play, a wszystko to dla 8 graczy. Źródło : http://psp.nowgamer.com/news/323/motorstor...ctic-edge-qampa Cóż --> będzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 daliby kuwa jakis film na silniku gry a nie jakies pierdoly (nie zdzwilbym sie jakby zrobili z tego intro do gry) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ja tez bym chcial jakis gameplay albo chociaz screena zwyklego... ale pdoejzewam ze jak juz cos rzuca to bedzie to wersja z ps2 ktora napewno bedzie ladniejsza,a dopiero na koncu pokaża jak naprawde wyglada na psp Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 @Yano konwersja PSP -> PS2 =/= PS2 -> PSP , czego przykładem są chociażby SH:Origins oraz GTA:LCS v VCS, więc nie można tak stwierdzać z góry.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 nie wiem co masz na mysli ale w tym wypadku ciezko mowic o konwersji skoro obie gry powstaja jednoczesnie na 2 platformy tak czy siak ps2 zazwyczaj ma lepszą grafe niz psp, wiec logiczne jest ze tworcy beda chcieli sie pochwalic czyms ladniejszym i pomogą pokazywac screeny ladniejsze udajac ze to ta sama gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A skąd w ogóle info, że to będzie też na PS2? o0 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Gdzieś to jest napisane. A winner, zapisujemy != a nie =/=. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Oto mi chodziło, że zwykle gry robione wpierw na PSP a potem przenoszone na PS2 wyglądają tak samo, z lenistwa programistów. Więc nie oczekiwałbym zbytnich fajerwerków w wersji na PS2 w stosunku do PSP. (po to podałem przykłady) PS: raven a co to za różnica oO nie rozumiem twojego znaczka a mi chodziło o nierówność =/=. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 PS: raven a co to za różnica oO nie rozumiem twojego znaczka a mi chodziło o nierówność =/=. W programowaniu != oznacza tyle co różne od, ale nie wiem po co to napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi