Opublikowano 4 października 200915 l Pograłem troszkę online i gra jakby traci połowę klatek w rywalizacji przez neta. Ktoś jeszcze tak ma?
Opublikowano 4 października 200915 l Ta gra wymiata absolutnie. Toż to jest mały Motorstorm pełną gębą! Gra niczym nie ustępuje swoim dużym wersjom, jak dla mnie to jest MOC. Wczoraj się w robocie nie nudziłem ani minuty dzięki tej grze.
Opublikowano 4 października 200915 l jak tak zachwalacie to moze sie skusze, 99zl za dobra gre to nie majatek
Opublikowano 4 października 200915 l Na allegro poszperaj, możesz znaleźć za taką cene zestaw z fajnym pokrowcem i dwoma smyczami. BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush.
Opublikowano 4 października 200915 l BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi edit to cziterstwo konsoli serio bywa wkurzające... jade najszybszym samochodem na pełnej kurwie, aż silnik sie pali i skwierczy ... a tu nagle na luzaku wyprzedza mnie jakas ciezarowka albo pług... <_< ale za to masa rzeczy jest super np to ze zostaja slady opon, a nawet prawdziwe wklęsłe koleiny ktore utrudniają jazde małym pojazdom i to ze jako tako zachowali fizyke , gdy motorem sie wjedzie na pachołek to sporo spowalnia albo nawet przewraca, ale za to ciezaroka moze bez mrugniecia taranowac wiekszosc znaków i edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty nie sprawdzalem tego jeszcze ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy Edytowane 5 października 200915 l przez Yano
Opublikowano 5 października 200915 l BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi edit to cziterstwo konsoli serio bywa wkurzające... jade najszybszym samochodem na pełnej kurwie, aż silnik sie pali i skwierczy ... a tu nagle na luzaku wyprzedza mnie jakas ciezarowka albo pług... <_< ale za to masa rzeczy jest super np to ze zostaja slady opon, a nawet prawdziwe wklęsłe koleiny ktore utrudniają jazde małym pojazdom i to ze jako tako zachowali fizyke , gdy motorem sie wjedzie na pachołek to sporo spowalnia albo nawet przewraca, ale za to ciezaroka moze bez mrugniecia taranowac wiekszosc znaków i edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty nie sprawdzalem tego jeszcze ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy No właśnie to czitowanie kompa jest irytujące, kiedy zasuwasz tak, że ledwo Ci silnik trzyma a tutaj wywrotka bez boosta Cię wyprzedza i potem jeszcze swoje dopalanie włącza... Muze rzeczywiście da się odtwarzać własną, wrzućcie całą do PSP/MUSIC i musi ona być poniżej 256kbps.
Opublikowano 5 października 200915 l BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty nie sprawdzalem tego jeszcze ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy 1. Nie chodzi mi o te odznaki za różne "acziwmenty", ale o te znaczki Wipeouta, Killzone, Pursuit Forca i Loco Roco. Trzeba im trzasnąć fotę w Photo Mode, aby gra uznała je za odkryte. Mam na razie trzy znalezione, naprawdę ciężko je znaleźć. 2. Większość kierowców pojawia się po skończeniu wszystkich wyścigów, z wyjątkiem dwóch. Stawiam, że pozostała dwójka jest za pobicie czasów producentów i odkrycie emblematów. 3. Muzykę można wrzucać do PSP/MUSIC, ale jeżeli nie będzie miała 44100Hz i mniej niż 256 kb/s to nie odpali. Po prostu za dobra jakość nie przechodzi.
Opublikowano 5 października 200915 l To jakie ustawienia ma mieć mp3? Dałam z 44100 na 22050Hz i 128kb i lipa ogólnie jaką mp3 nie wsadzę (nawet 44100) gra nie widzi muzyki... Edytowane 5 października 200915 l przez shinu
Opublikowano 5 października 200915 l Znalazłem do tej pory cztery emblematy - 2 z Pursuit Force, 2 z Wipeouta. Wklejam cykniete fotki. GOLD RUSH REVERSE - przy wyjeździe z jaksini na most. MUD BOWL FORWARD - łatwo dostrzec w czasie lotu z ostatniej rampy. VERTIGO FORWARD - po wyjeździe z 'bobsleja' spadek na prawo. VERTIGO BACKWARD - po dużym skoku szukajcie platformy na górze. I na zakończenie mały szpan -
Opublikowano 8 października 200915 l Jedna rzecz mnie irytuje w MS - brak jakiegokolwiek lobby w Online, czyli wbijasz się tam gdzie cię zawieje. A szkoda, bo bym się tutaj poustawiał na wyścigi. W razie czego jeżdzę jako PanPieczarka, możecie mi zaproszenia wysyłać jak mnie spotkacie.
Opublikowano 8 października 200915 l a mnie wkurza ze nowi kierowcy odblokowuja sie dopiero po wygraniu wszystkich wyscigow.. glupio ze tak na koncu gry... hmmm zwlaszcza ze z tego co widzialem pare fotek niektorzy sa o wiele fajniejsi
Opublikowano 10 października 200915 l Z tą własną muzyką, to jest zupełnie odwrotnie, niż ktoś tu napisał. Muzyka musi mieć 256 kb/s i 44.1 khz, żeby działała. Zbyt chu.jowej po prostu nie weźmie. Nie wiem czy większe wartości przyjmuje, ale z punktu widzenia synchronizacji gry, takie wytyczne byłyby logiczne
Opublikowano 10 października 200915 l kozak giera, na początku zbyt łatwa, mam nadzieję, że niedługo się rozkręci <ok>.
Opublikowano 10 października 200915 l Z tą własną muzyką, to jest zupełnie odwrotnie, niż ktoś tu napisał. Muzyka musi mieć 256 kb/s i 44.1 khz, żeby działała. Zbyt chu.jowej po prostu nie weźmie. Nie wiem czy większe wartości przyjmuje, ale z punktu widzenia synchronizacji gry, takie wytyczne byłyby logiczne No właśnie na odwrót jest jak mówisz. Jak wrzucałem ładne ripy swoich płyt to jęczało, a za to jak wrzuciłem miernej jakości utworek zassany z internetu to dopiero wtedy poszło.
Opublikowano 10 października 200915 l kozak giera, na początku zbyt łatwa, mam nadzieję, że niedługo się rozkręci <ok>. oj rozkręci, potem przeciwnicy ostro czitują ;p btw jestem chyba na 6 albo 7 poziomie i zauwazylem ze rpzeciwnicy maja tendencje do rozbijania sie albo wybuchania tuż przedemną w nadzieji ze sie w nich wpie.rdole ;p dosyc upierdliwa sprawa, chociaz najczesciej da sie ich ominąć ;p najorsza akacja to jak jechalem sporo na przedzie i moglem spokojnie wygrać ale dla szpanu chcialem zakonczyc wyścig wybuchem, i jakos tak niefartownie sie stalo ze nie przelecialem przez linie mety tylko utknalem tuż przed, zanim wstalem na nogi to wyprzedzilo mnie pare osob <_< btw gra ktos na multi? z tego co widzialem to trzeba sie zalogowac do psn, mozna to zrobic na CFW? a moze by jakos na xlinku sie spiknąć? Edytowane 10 października 200915 l przez Yano
Opublikowano 10 października 200915 l najorsza akacja to jak jechalem sporo na przedzie i moglem spokojnie wygrać ale dla szpanu chcialem zakonczyc wyścig wybuchem, i jakos tak niefartownie sie stalo ze nie przelecialem przez linie mety tylko utknalem tuż przed, zanim wstalem na nogi to wyprzedzilo mnie pare osoRaz miałem podobnie - jechałem z jakimś gościem łeb w łeb, wciskałem boosta ile wlezie, wybuchłem i miałem pół wozu przewagi, ale.... przypieprzyłem w tablicę nad linią mety. Co do multi to raczej nie powinno być problemu z wejściem, tylko nie przestrasz się jak będziesz miał często Fatal Network Error albo coś takiego, raz dziennie się minimum takie coś zdarza.
Opublikowano 11 października 200915 l wlasnie probowalem wejsc na online ale mi wyskoczylo ze potrzebny jest update softweru ;/
Opublikowano 13 października 200915 l kurde doszedlem do ostatniej rangi i jest niezły hardkor, nawet jadac w miare perfekcyjnie ciezko jest zdobyc 1 pozycje btw komus sie udalo pograc online? jesli tak to ma OFW czy CFW?
Opublikowano 13 października 200915 l kurde ja mam 5.00 btw zeby odblokowac kierowcow trza miec wszędzie złoto czy wystarczy brąz?
Opublikowano 13 października 200915 l co jest takiego za(pipi)istego w tych innych kierowcach ze wzyscy chca ich odblokowac?
Opublikowano 13 października 200915 l nie wiem czemu wszyscy ale ja osobiscie lubie urozmaicenie a drugi powod to to ze serio ci nowi sa bardziej klimatyczni z tego co widzialem na screenach ;p
Opublikowano 13 października 200915 l Po zaliczeniu wszystkiego na złoto mam odblokowanych wszystkich z wyjątkiem dwóch. Wcale aż tacy fajni nie są, trzymam się jednego z tych dostępnych na starcie. Btw. wie ktoś kiedy będą DLC? Edytowane 13 października 200915 l przez Pan Pieczarka