Słupek 2 119 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 http://www.gametrailers.com/video/looting-mission-assassins-creed/59075 Mission Gameplay Walkthrough Dwójka zapowiada się genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Pierwsze 40 minut gameplayu: http://www.gamespot.com/shows/today-on-the-spot/?event=now_playing_assassin039s_creed_ii20091113&tag=topslot;img;1 Jest lepiej niż bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 no no, zdaje sie ze jedynka byla tylko smaczkiem przed czescia drugą, ktora zapowiada sie po prostu kapitalnie! Grafika i klimat miazdzą, gameplay tez zdaje sie byc ok. Kolejny hit na PS3! Ktos w to watpil? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Bedzie demo??bo jedynka mi sie nie podobala za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Bedzie demo?? Szczerze w to wątpię. Edytowane 14 Listopada 2009 przez t3xz Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Giera za(pipi)ista, ale trochę głupio, że Dezmondowi podkłada głos kolo od Uncharted, teraz go chyba wszędzie będą pchać Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Giera za(pipi)ista, ale trochę głupio, że Dezmondowi podkłada głos kolo od Uncharted, teraz go chyba wszędzie będą pchać Trochę za późno na takie żale. Nolan podkładał głos pod Desmonda już w jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Giera za(pipi)ista, ale trochę głupio, że Dezmondowi podkłada głos kolo od Uncharted, teraz go chyba wszędzie będą pchać Trochę za późno na takie żale. Nolan podkładał głos pod Desmonda już w jedynce. No racja ale parę dni temu grałem w U2, a wcześniej w Shadow Complex, więc trochę mnie to razi Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Giera za(pipi)ista, ale trochę głupio, że Dezmondowi podkłada głos kolo od Uncharted, teraz go chyba wszędzie będą pchać Trochę za późno na takie żale. Nolan podkładał głos pod Desmonda już w jedynce. No racja ale parę dni temu grałem w U2, a wcześniej w Shadow Complex, więc trochę mnie to razi Nie jego wina, że jest rozchwytywany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Na justin.tv ktos gral w pelno wersje i mnie kupili duzo bardziej mi sie podoba niz jedynka biore moze nie odrazu po premierze ale jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Polska premiera przesunięta na 04.12.09r. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Lokalizacja to tylko napisy ? czy również dubbing ? Bo nie wiem czy warto czekac na pl wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Lokalizacja to tylko napisy ? czy również dubbing ? Bo nie wiem czy warto czekac na pl wersje. Na szczęście tylko napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 nie wiecie, czy 20 listopada na polkach Saturna czy MM pojawi sie wersja angielska? chrzanic polska lokalizacje, skoro z wersja kinowa maja problemy i nie potrafia sie wyrobic na czas... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 nie wiecie, czy 20 listopada na polkach Saturna czy MM pojawi sie wersja angielska? chrzanic polska lokalizacje, skoro z wersja kinowa maja problemy i nie potrafia sie wyrobic na czas... Wątpię czy tak właśnie będzie. Zastanawiałem się czy nie czekać na premierę i własnoręcznie nie zgarnąć trofeum z półki któregoś ze sklepów, ale po dzisiejszych rewelacjach zdecydowałem się jednak, że kurier mnie wyręczy. Anglik, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 gre koniecznie chce miec w piatek na weekend, wiec chyba na bank kupie w ultimie badz sklepie PE, ktory mam blisko, wiec moze odbiore osobiscie, albo przez kuriera zalatwie sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Genialnie. Nie dość, że tej jesieni premiery dobrych gier można policzyć na palcach to jeszcze jedną z nich przesuwają... P.S. Wie ktoś czy można gdzieś kupić białą kolekcjonerkę w polskiej cenie (250zł)? P.P.S. Mój post z 24 października: Ciekawostka: na stronie empiku zmieniła się data premiery z 20.11 na... 04.12. Błąd? Mam nadzieję. Widać, że już wcześniej było coś na rzeczy. Edytowane 17 Listopada 2009 przez Solmath. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 P.S. Wie ktoś czy można gdzieś kupić białą kolekcjonerkę w polskiej cenie (250zł)? 249.9 Empik Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wiem o empiku, myślałem raczej o sklepie zachodnim (nie mam zbytnio ochoty czekać jeszcze 2 tyg. na polską premierę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 zamowilem w Ultimie. dostepna jest tylko wersja na PS3 ta na X360 bedzie rozsynala od 19.11 wysla mi jutro, wiec mozliwe nawet ze w czwartek dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 http://www.gameswire.net/comparisons/assassins-creed-ii-playstation-3-vs-xbox-360-comparison_43.html cos nie chce mi sie wierzyc ze jest taka różnica znowu ściema...... Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) jest wideorecka na GT http://www.gametrailers.com/video/review-assassins-creed/58371 ocena wysoka ale gra wygląda jak gó.wno, znacznie gorzej od AC1, zblurowana i bez ostrych tekstur, wtf :angry2: ale i tak kupię Edytowane 17 Listopada 2009 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jest wideorecka na GT http://www.gametrailers.com/video/review-assassins-creed/58371 ocena wysoka ale gra wygląda jak gó.wno, znacznie gorzej od AC1, zblurowana i bez ostrych tekstur, wtf :angry2: ale i tak kupię Zapewniam cię, że gra wygląda zdecydowanie lepiej od AC1, to obecnie chyba najładniejsza gra tej generacji (tak, Uncharted 2 też wysiada biorąc pod uwagę skalę i wielkość świata w obu grach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jest wideorecka na GT http://www.gametrailers.com/video/review-assassins-creed/58371 ocena wysoka ale gra wygląda jak gó.wno, znacznie gorzej od AC1, zblurowana i bez ostrych tekstur, wtf :angry2: ale i tak kupię Zapewniam cię, że gra wygląda zdecydowanie lepiej od AC1, to obecnie chyba najładniejsza gra tej generacji (tak, Uncharted 2 też wysiada biorąc pod uwagę skalę i wielkość świata w obu grach). Chyba koles jestes niepoważny. Oczywiscie, zdaje sobie sprawe ze AC2 to gra z otwartym swiatem, jednak jesli mowisz, ze technicznie stoi ponad Uncharted 2 to rece opadaja. Widzisz twarze podczas filmikow w AC2? Ogolnie modele postaci nie zachwycaja, tak samo jak niektore tekstury. U2 wyglada przelomowo, wszystko jest odpicowane na glanc, tekstury zachwycaja, postacie to najwyzsza półka, a wszystko ocieka detalami - nie wspomne juz o widokach po horyzont. Owszem, AC2 to piekna gra, jednak ja potrafie docenic prawdziwy majstersztyk, za ktory ubóstwiam Naughty Dog. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 wlasnie sie zorientowalem jak bardzo nie lubie glosow w grach wideo jesli gra jest umieszczona we wloszech to albo niech bohaterowie mowia po wlosku albo po angielsku BEZ tandetnego przerysowanego beznadziejnego akcentu ktory sprawia ze sie czuje jakbym ogladal studencki filmik z youtube i nie chodzi mi tylko o AC2 ale tez o mase innych gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi