Opublikowano 16 lipca 200915 l To wy chcecie w koncu pociosac w gre,czy miec ten "super" noktowizor,bo jak patrze to tylko o ten noktowizor chyba wam chodzi ...
Opublikowano 16 lipca 200915 l Pewnie, że chodzi o noktowizor Kto by tam grał w taką średnią gierkę Może lepiej poczekać z kupnem Prestige, aż cena spadnie. Tak było z Halo 3 (edycja z hełmem).
Opublikowano 16 lipca 200915 l Moim zdaniem bardziej odpowiednim dodatkiem do wersji Prestige byłby jakiś model ASG np taki: http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...go-MP5-PDW.html Edytowane 16 lipca 200915 l przez Reno
Opublikowano 16 lipca 200915 l Ta "replika" to też szmelc z plastiku, 1-2 gry i się rozleci. Ciekawie by było jakby dali Ghillie Suit To by było coś.
Opublikowano 16 lipca 200915 l No to może lepiej to: http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...3-M249-MK2.html
Opublikowano 16 lipca 200915 l To wy chcecie w koncu pociosac w gre,czy miec ten "super" noktowizor,bo jak patrze to tylko o ten noktowizor chyba wam chodzi ... Dla mnie to idiotyzm dodawanie do gry "noktowizora " i to zapewne miernej jakości . Ale kase zbije się na wszystkim. Ciekawe co bedzie dodawane do kolejnych COD,ów HAMER ,czołg itp Jak już robią jakieś wypusty kolekcjonerskie itp to powinny składać się znieco lepszych i bardziej przydatnych gadżetów . Osobiście u dużo bardziej bym się ucieszył i zainteresował gdyby dodawali jakąś unikatową koszulkę z logiem gry ,czapkę itp ,ewentualnie jakieś figurki bohaterów z gry . DVD z soundtrackiem z gry ,film jak był tworzony COD itp sprawy . tylko żeby nie było tak jak z GOW 2 niby złoty lancer miał być tylko w kolekcjonerskiej wersji a po 3 tyg. od premiery mozna było kupic go na markecie :E to samo z mapami .
Opublikowano 16 lipca 200915 l Reno - gratuluję obeznania w temacie i wyboru najlepszego sklepu z replikami na naszym rynku ! Polecam ci jeszcze taniemilitaria i badtoys ! Ciekawe czy będzie to tak "limitowana" edycja jak Legendary Halo 3 czy może rzeczywiście będzie to ciężko dostać...
Opublikowano 16 lipca 200915 l Prestige to nic specialnego. Chcieli wiecej zarobic, dali cos "unikatowego" do gry po zawsze to jest jakis kod, pocztowka, figurka, kubek, pudelko ala te z Fallouta,itp. Ktos kiedys chcial tapetke z MW2 - 1080p Edytowane 17 lipca 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 18 lipca 200915 l Na Amazonie, juz można składać pre-ordery na wszystkie edycje Modern warfare 2, Ciekawe Kiedy Opublikują ceny i pre-ordery tych Kolekcjonerek w Polsce . Bo narazie widziałem tylko pre-ordery na zwykłe edycje
Opublikowano 27 lipca 200915 l http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6865..._Warfare_2.html Mamy i pierwszy filmik z MP w COD MW2 !
Opublikowano 27 lipca 200915 l Mistrzostwo Świata! Do tego AC130 za 11 killstreak'a. MW2 wygląda obłędnie. Jak dla mnie będzie grą roku (chociaż dużej konkurencji nie będzie miał - przesuwanie premier na 2010)
Opublikowano 27 lipca 200915 l wygląda kosmicznie must have mam nadzieję, że to wszystko liczone na konsoli, a nie na jakimś potężnym PC
Opublikowano 27 lipca 200915 l No powiem, że ilość szczegółów aż wali po oczach. Fizyka też niczego sobie patrząc na upadające ciało lub rozwalane kwiatki. Jak dla mnie Modern Warfare 1.5.
Opublikowano 27 lipca 200915 l http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t&p=1772676 Chyba Bestia wygrał zakład, hłehłe
Opublikowano 27 lipca 200915 l wersja hd http://www.gamersyde.com/download_modern_w...r-12227_en.html
Opublikowano 27 lipca 200915 l Będzie można chyba przyczepić ładunek wybuchowy do przeciwnika Ostatnie sekundy filmiku
Opublikowano 27 lipca 200915 l OMFG jak to wygląda, ja chcę w to zagrać, już. AC130 grywalny w multi, grafika, zniszczenia, dodatki do broni, niech wywalą martyrdoma i będę w niebie
Opublikowano 27 lipca 200915 l 0__________0 Zesrałem się z wrażenia. Jak to kurde wygląda! Jestem w ciężkim szoku! Wierzę, że IW nie schrzani sprawy z gameplayem!
Opublikowano 27 lipca 200915 l Jak dla mnie MIAZGA!!! GOTY 2009 bez dwóch zdań! Jeszcze 106 dni do premiery... Żeby tylko poprawili te kilka błędów z MW, tj. zabijanie swoich bez ponoszenia konsekwencji, granatnik (niestety prawdopodobnie go nie wywalą), ale niech chociaż będzie zablokowany przez 5s jak się runda zaczyna, dość częste zrywanie połączenia, no i przydałaby się też trochę większa interakcja z otoczeniem i bardziej brutalna sama rozgrywka (chociaż taka jak w CoD 5). Fajnie też by było jakby można było łączyć np. tłumik z kolminatorem itd. No i żeby wyszło kilka map packów, a nie tylko jeden jak do "4" i będzie można łupać nawet i 2 lata. Z tego podniecenia, aż odnalazłem kiedy wyszła beta CoD 4, miało to miejsce pod koniec sierpnia 2007, natomiast premiera była 9 listopada, a MW 2 ma wyjść 10 listopada, więc jeśli IW zdecyduje się na wypuszczenie bety to możliwe, że już za ok. miesiąc będziemy mieli okazje się nacieszyć tym cackiem
Opublikowano 27 lipca 200915 l Idę o zakład że do MW2 będą przynajmniej 2-3 map packi. 800MSP each. IW potwierdziło wydanie bety?
Opublikowano 27 lipca 200915 l Żeby tylko poprawili te kilka błędów z MW, tj. zabijanie swoich bez ponoszenia konsekwencji, granatnik (niestety prawdopodobnie go nie wywalą), ale niech chociaż będzie zablokowany przez 5s jak się runda zaczyna W 5 tak zrobili i chyba wszyscy są zadowoleni, może w 6 już tak będzie na starcie.
Opublikowano 27 lipca 200915 l Sorki chlopaki ale ja tu jakiego szalu w grafice nie widze....co innego jesli chodzi o akcje i fizyke przedmiotow
Opublikowano 28 lipca 200915 l Wyglada normalnie, nie widac szalu jak niektorzy odrazu O_O, poprawili kolorystyke, dali wiecej przedmiotow na mape ktore da sie zniszczyc,itp. A ten Killstreak kustomizowany moze byc fajny, 15 pozycji wiec ciekawe co tam zaserwuja.