Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Ja juz sie wyleczylem. Opuchlizna zeszla i bol minal. Robie jeszcze zimny kompres czasem, ale mysle ze od wrzesnia wracam do biegania. Teraz juz delikatnie, 5 5 10 caly wrzesien, a pazdziernik juz przypierdole trening Kabiego, co mi doradzil. Z wiezadlami niestety juz Litwin nic nie zrobisz. Pewnie noga bedzie sie blokowac w kolanie, wiec zostaje tylko rower.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Zobaczymy. Siadow pod 200 kg na bank nie,ale uginanie i wykroki powinienem dać radę.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Zdrowia życzę liti. Niestety coraz gorzej będzie z regeneracja, ale wierzę, że wrócisz do formy
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Niestety ale cyfra dała o sobie znac :( Jednak zewnętrznie można by silnym ale środek już nie ten sam.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jak ktoś jeszcze myśli nad Półmaratonem w Gdańsku 5 listopada to do końca sierpnia obowiązuje niższa opłata startowa w cenie 79 zł. Sporo, ale koszulka na otarcie łez w pakiecie startowym. Zresztą, takie ceny to już chyba norma, a od 1 września będzie za 100 zł i potem już coraz drożej.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Nie ma to jak biegi po okolicznych wioskach po 20-30 ziko, ale na koszulkę tam nie ma co liczyć. Za 10 km w wawie ostatnio płaciłem 50 zł w tym kozak medal i koszulka 4f. Ta koszulka też nie jest taka jak w sklepie widać, że po kosztach robiona, ale na treningu się sprawdza.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Ostatnio za 40zl w lomzy dostalem medal, warke strong, izotonik i skarpetki kalenji :) No i wiadomo szwdzki stol z ciastami i zarciem No i wiadomo losowanie nagrod na koniec. Dziwczyna wygrala plecak keczua, ja koszulke nike a ojciec jakas kurtke przeciwiatrowa kalenji. A na tych duzych tez sa losowania nagrod. I co? Wylosuja cie sposrod 20 tysiecy?
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l To faktycznie drogo, choć na pewno oprócz koszulki coś będzie. Wybrałem ten półmaraton też z wygody, bo mam start blisko domu. No i trasa wiedzie okolicami, gdzie Lech Wałęsa przelewał krew za takie robaki jak Wy.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Nie no ja akurat mowilem co dostalem na lokalnych. Mysle ze cena o ktorej mowisz za duzy bieg nie jest jakas astronomiczna raczej normalna. Sam za polmaraton Ełcki 70zl zaplacilem.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Na polmaraton placilem chyba 80, koszulka wypas 4f, lepsza od wszystkich, ktore mam. Nie obciera mnie. W pakiecie byly jeszcze jakies zarcie i reklamowki. Na 10km zapisalem w wiosce za Wroclawiem, to tez koszulka, jakies batony, recznik(!) i 50 zl piekny kawalerze. W pazdzierniku zapisalem sie na dyche w zoo 80 zl z wypasiona koszulka ze zwierzakami. Wild run, czy coś. Wejściowki rozeszły się chyba w godzine. Bedzie zabawa, kolo słoni biec xd
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Jak na zmęczeniu zaciągniesz się zapachem słoniego gunwa to od razu odżyjesz.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l :| U mnie w pazdzierniku I bieg wyspiarza na 10km, wpisowe 30ziko za rejestracje do 15.09 koszulka G R A T I S xd
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Kurde zyebali mi operacja,jutro drugi raz bedą mnie ciąć. Ból nawet z morfina wygrywa :( od 2 dni leżę i zdycham,dzisiaj dotkatkowo rana zaczęła krwawić.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Leżysz w szpitalu przy Placu Kaszubskim? Bo akcja smierdzi patałactwem tego szpitala.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Skąd ja to wiedziałem. Kumplowi tam ostatnio 2 razy wyrostek poprawiali, 3 operacje miał. Niezły burdel.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Jak go odwiedzałem to czułem się, jakbym by w szpitalu polowym na froncie, dramat.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Miałem iść w teren ale jak czytam o tych wszystkich kontuzjach to chyba jednak bieżnia bezpieczniejsza. Dodatkowo mogę sobie filmy oglądać :P.
Opublikowano 1 września 20177 l Tu jestes lekarz to przynajmniej ominęłaby ciebie jedna z moich operacji bo swojego to inaczej by cieli :) Edytowane 1 września 20177 l przez Litwin81
Opublikowano 1 września 20177 l Ostatnio takie chamstwo w ochronie zdrowia że nie wiem czy by tak było. Skoro tyle wpadek w tym szpitalu to mam nadzieję że nikt tego specjalnie nie robi. Ostatnio za granicą jeden ratownik uśmiercił 84 osoby podając leki.
Opublikowano 2 września 20177 l 5 kilometrow wybiegane. Jezu, jakie cudowne uczucie. A jak sie organizm cieszyl.
Opublikowano 2 września 20177 l Ja juz o 6 rano 19km je.blem. Ostatnie 3km w kapusniaczek, takie chlodzenie organizmu i od razu wydajnosc lepsza Ogolnie spodziewalem sie jakiejs zimnicy a tutaj mila niespodzianka byla, 17 stopni, temperatura idealna Edytowane 2 września 20177 l przez kanabis