Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 352,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

Dzieki za gre, lajtowe granie po kilku bronksach ;)

Pozdro i w razie co czekamy na kolejne spary. my zawsze chetni

Wynik przemilcze okolicznosci tez ;D

Do nastepnego

Opublikowano
Dzieki za gre, lajtowe granie po kilku bronksach ;)

Pozdro i w razie co czekamy na kolejne spary. my zawsze chetni

Wynik przemilcze okolicznosci tez ;D

Do nastepnego

nie ma co owijac w bawełne ;) dostaliśmy niezły wycisk 6-1, połowa naszych to nowe osoby zapanował chaos który udzielił się reszcie ekipy, w body councie do połowy szliśmy łeb w łeb a później biegaliśmy jak barany na rzeź. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ;) wyciągniemy wniski, no i trzeba ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć bo kiedyś ta Liga pewnie się zacznie a nie chciałbym żeby nasze mecze wyglądały jak ten wczoraj. Nawet przegrana po wyrównanym meczu tak nie boli a i pewnie Wy mielibyście większą radoche z wygranej gdyby HELLBOYZ zagrali lepiej.

My na spary też zawsze chętni ....

Do nastepnego

Opublikowano

Dzieki za wczorajszą masakre <POL> tak nam dupe skopaliscie ze do dzisaj nie moge usiąsc !

WSZYSTKICH ZRANIONYCH MOIMI WYPOWIEDZIAMI SERDECZNIE PRZEPRASZAM!!!prosze nie pisac ze jest duzo osób na forum które na zawołanie skopalo by mi dupsko bo nie wiem czy mówisz o realu czy o kz2?!

Bardzo licze na kolejne wyzwania od wszystkich polskich klanów!mam takze nadzieje ze liga zacznie sie niebawem

Jesli chodzi o wyzwania jestem do waszej dyspozycji 24h POZDRAWIAM 1v1 no problem

Edytowane przez hixx360

Opublikowano

Jest ktoś chętny na jakiś spar dziś 21 ?

Opublikowano

My dziś po sparze z Tarantulami (^T^) - bardzo fajne ,wyrównane mecze i pełna kultura z obu stron.Pozdro

BTW,wiadomo kiedy mniej więcej ma ruszyć liga?

Opublikowano

graliscie czy nie? ja dzis sporo popilem wiec nie bardzo wiem o co kaman.

Ale mam nadzieje ze reszta ekipy byla ?

Chyba ze byl to zwykly serwer i ludzie nie zareagowali bo nie wiedzieli ze bylo wyzwanie

Sry about that ;/

Opublikowano

To jest chyba zaznaczenie wroga na mapie jako snajper,8 razy w meczu.Jest ktoś chętny by nabić ribony w ataku z zwarciu i pistolet?

Opublikowano

To ja nabije te poniżej a tobie się wystawie do nalotu :P zresztą nalot też po tym bede musiał zrobić.Ile trzeba zabić wrecz iz pistoletu pod rząd by był ribon?

Opublikowano
graliscie czy nie? ja dzis sporo popilem wiec nie bardzo wiem o co kaman.

po trzykrotnym rozłączeniu z serwerem KZ2 dałem sobie spokój z tą grą w sobotę, dobrze że dane mi było zagrać w finale TURNIEJU ULANOW PL który przegraliśmy ale tak to jest ja sie gra 4 na 6.

Opublikowano
a Ciebie nie kojarzę więc lepiej już się obudź bo się zmoczysz z tych ekscytacji,

poza "leżącymi leszczami" to mało co widzicie więc mnie to nie dziwi :P

PS. Nie sądzę żeby kogoś na tym forum interesowało co Ty tam robisz na ręcznym. może się pochwal tym gdzieś indziej a że w dodatku działa tak na Ciebie KZ to pogratulować :blink:

nie o taki ręczny mi chodziło ale cóż głodnemu chleb na myśli :P

Opublikowano

Jest moze jakis klan z aktywnymi graczami ktorzy graja w dzien a nie tak jak wiekszosc od 21+?

Opublikowano

dziś koło 23 - jakiś klan chętny? - może UŁANI albo ^T^? może POL ? :D

Chyba ze byl to zwykly serwer i ludzie nie zareagowali bo nie wiedzieli ze bylo wyzwanie

Sry about that ;/

Welna niestety nikt z Waszych nie dal znaku zycia wiec meczyk odwołaliśmy <_<

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

^T^ chyba juz nie bedzie z nami gral po dzisiejszym wyzwaniu.

Dawaj wyzwanie na 23 :D

Opublikowano
a Ciebie nie kojarzę więc lepiej już się obudź bo się zmoczysz z tych ekscytacji,

poza "leżącymi leszczami" to mało co widzicie więc mnie to nie dziwi :P

PS. Nie sądzę żeby kogoś na tym forum interesowało co Ty tam robisz na ręcznym. może się pochwal tym gdzieś indziej a że w dodatku działa tak na Ciebie KZ to pogratulować :blink:

nie o taki ręczny mi chodziło ale cóż głodnemu chleb na myśli :P

słabe i oklepane jak wasza ekipa :P

Opublikowano

Kiedy przyznawane sa odznaczenia za 1% i 3% ?

W zeszlym tygodniu nabilem ponad 7000 punktow i czekam, mam nadzieje, ze zalapie sie na ten 1%. :)

Edytowane przez saptis