Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Dziś nie wiem czy będę, a jutro o której? Bo do 20:30 jestem w robocie. ok mecz jest 21 czyli nie dasz rady ale w nastepnym tygodniu kolejne mecze wiec czekam arkady na ciebie
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Dziś nie wiem czy będę, a jutro o której? Bo do 20:30 jestem w robocie. ok mecz jest 21 czyli nie dasz rady ale w nastepnym tygodniu kolejne mecze wiec czekam arkady na ciebie Psst, nie przeszkadzam? Nie, to spoko. Na tym forum jest opcja wysyłania prywatnych wiadomości - pomaga to ominąć spam w tematach na całki inny temat. Oke? No to Hende Ho. SouL is Out.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Zapraszam wszystkich z ranga general i posiadajacych head set do wspolnego sławienia naszego pieknego kraju w sieci Powymiatamy Panowie ... Złapiecie mnie na PSN pod nickiem Carny 2324 nie Czarny2324 lub tutaj Zapraszam Klan nazywa sie T.N.T PL
Opublikowano 1 maja 200915 l Nowe mapy bardzo fajnie skonstruowane. Od strony graficznej... miazga Zgadzam się w tej kwestii z przedmówcą, jednak o ile Wasteland Bullet to hardkor pełną gębą i ubaw po kłykcie o tyle Vekta Cruiser mi nie przypadł do gustu. Zbyt klaustrofobiczny jak dla mnie. Nie przepadam za całkowicie zamkniętymi terenami zmagań bo tam nieraz zgon jest dziełem przypadku: "O przechodziłeś przez te same drzwi i strzeliłeś na ślepo zabijając mnie przy okazji? - nie szkodzi ja też to domu z butami właże" Nie powiem Vekta Cruiser swój urok ma, ale...
Opublikowano 2 maja 200915 l Tryb multi spodobał mi się bardziej od singla, ale single player też ma coś w sobie. Testuje 1-szy raz multi i jest rozgrywka zamach. I na dzień dobry byłem wybrany jako cel do zlikwidowania xD Fajnie! Poza tym te bitwy i w ogóle... Multi powala A się tak zastanawiam - czemu nie mogę uleczać innych członków frakcji? Może mam za niski ranking (jestem przed młodszym sierżantem)??
Opublikowano 2 maja 200915 l Ja właśnie szukam klanu, ale póki co zbliżam się do rangi młodszego sierżanta, headseta nie posiadam. Czy byłaby ewentualnie możliwość przyjęcia do klanu?? A jaknie, to może jest jeszcze jakiś inny polski klan, który zbiera graczy? Jakby co, to jestem chętny.
Opublikowano 7 maja 200915 l Kur...!!! <_< Dzisiaj miałem 4 freezy pod rząd kiedy próbowałem się połączyć z serwerami. Zawieszała się dokładnie w momencie synchronizacji klientów <_< Zresetowałem PS3 4x, Powiedziałem dzięki i ją wyłączyłem. Ogólnie mam małe problemy z wykrywaniem Livebox'a na Wi-Fi <_< Dobrze przynajmniej innym też tak się dzieje
Opublikowano 8 maja 200915 l Tyski- musisz zdobyc 3 albo 4 lvl No, już teraz moge uleczać Zbliżam się do Porucznika. Zamierzam sobie zdobyć ten medal za uleczanie innych (jeszcze kilka wstęg) i gram normalnie, chyba, że uda mi się zdobyć jakieś kolejne specjalne umiejętności
Opublikowano 9 maja 200915 l Tyski- musisz zdobyc 3 albo 4 lvl No, już teraz moge uleczać Zbliżam się do Porucznika. Zamierzam sobie zdobyć ten medal za uleczanie innych (jeszcze kilka wstęg) i gram normalnie, chyba, że uda mi się zdobyć jakieś kolejne specjalne umiejętności Tak na dobrą sprawę, prawdziwa zabawa w multi KZ2 zaczyna się po łyknięciu wszystkich możliwych wstęg i dobiciu do generała. Wtedy dopiero zaczynasz do każdej mapy podchodzić indywidualnie i wymuszasz na sobie niejako rotację klasami i odznakami celem najlepszego wykorzystania potencjału kierowanego przez siebie żołdaka pod względem konretnej miejscówki.
Opublikowano 11 maja 200915 l Witam i od razu pytam. Czy jest możliwość rozegrania dwa razy np. ofiar wojny w tym samym meczu?? Kumpel mi wmawia że kilka razy sie z tym spotkał, oczywiście mu niewierze bo on ma z 15h w online ja mam ponad 100h i jeszcze z czymś takim sie nie spotkałem chyba będę musiał go mocno zje.bać za ściemnianie.
Opublikowano 11 maja 200915 l nie ma takiej możliwości - jedna mapa, wszystkie tryby, koniec mapy, nowa mapa. moze kumple grał tak, że : jedna mapa, jeden tryb: BC i tak w kółko, albo wiele map i jeden tryb BC stąd mu się wydawało że cały czas się tryb powtarza
Opublikowano 12 maja 200915 l Witam i od razu pytam. Czy jest możliwość rozegrania dwa razy np. ofiar wojny w tym samym meczu?? Kumpel mi wmawia że kilka razy sie z tym spotkał, oczywiście mu niewierze bo on ma z 15h w online ja mam ponad 100h i jeszcze z czymś takim sie nie spotkałem chyba będę musiał go mocno zje.bać za ściemnianie. Może mu się z 'przejmij i utrzymaj' albo z tubą pomyliło, bo możliwości takiej na pewno nie ma.
Opublikowano 12 maja 200915 l W końcu sprawdziłem nowe mapki, no i wrażenia - tak sobie. Pociąg jest dobry, za to ten cruiser wg mnie - lekko nijaki.
Opublikowano 15 maja 200915 l Ile trzeba punktów ugrać na bycie 1 % najlepszych ostatnimi czasy ? Muszę się zabrać za to trophy bo wydaje mi się, że z tygodnia na tydzień może być coraż ciężej. Edytowane 15 maja 200915 l przez krak2610
Opublikowano 15 maja 200915 l ok 6000-7000 tys ,im wiecej gra tym lepiej wiec powinno byc coraz latwiej
Opublikowano 15 maja 200915 l Za 5500 można już wyrwać czerwoną wstęgę. Potwierdzam, jakieś dwa tygodnie temu dostałem właśnie czerwoną za niecałe 6000.
Opublikowano 18 maja 200915 l Dziś o 21:00 zakładam pokój "PS3 POLSKA", prawdopodobnie 6 na 6. Kilka klas zablokowanych (szturmowiec, sabotażysta i może jeszcze coś ). Chętni to wpadać, gramy również na nowych mapkach.
Opublikowano 18 maja 200915 l Fajnie bylo,ale next time mozesz odblokowac shotguna. Potwierdzam...jak multi to tylko z kumatymi ludzmi Jutro powtorka? Edytowane 18 maja 200915 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 19 maja 200915 l Dziś powtórka, także o 21:00, kosiarka zablokowana, shotgun chyba będzie dostepny. Trochę zmniejszę czas niektórych misji, gramy 6 na 6. Jeżeli chętni to wpadać. PS. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to dawać.
Opublikowano 19 maja 200915 l Wiem, ale był za duży chaos (na niektórych mapach), najchętniej bym zagrał 5 vs 5. No ale jeszcze się pomyśli, może bedzie 7 na 7.