Opublikowano 19 maja 200915 l Lipa, nie wiem jak u was, ale ja nie mogę się połączyć z PSN, wyskakuje mi jakiś komunikat (cos tam grzebią). Jak cos to jutro dam znać o kolejnej ustawce.
Opublikowano 21 maja 200915 l Dżeti nie mogę spotkać Twojego "pokoju". Przeszukuję, odświeżam i nie pojawia sie PS3 POLSKA. Graliście wczoraj?
Opublikowano 25 maja 200915 l Ktos wie czemu nie mozna zalogowac sie na killzone.com aby sprawdzic swoje staty itp. ??
Opublikowano 25 maja 200915 l Ktos wie czemu nie mozna zalogowac sie na killzone.com aby sprawdzic swoje staty itp. ?? Stawiałbym na to że padła, co ostatnio jest normą(w sumie to nie pamiętam żeby ta stronka działała poprawnie dłużej niż przez 1 dzień).
Opublikowano 25 maja 200915 l Witam jak jest u was z jakością dzwięku rozmowy przez hs w Killzone 2 u mnie z kumplem mamy logitech vantage cordless on i ja i strasznie przerywa i jakośc dzwięku jest fatalna. Raz na 30 sekund mozemy cos powiedzieć do siebie i cisza i znow mozna pogadać i cisza. Ktoś wie czemu tak sie dzieje? W GTA 4 i Burnoucie było słuchać przyzwoicie choć nie tak jak na skype.
Opublikowano 26 maja 200915 l Wlasnie nie dawno zalozylem Klan Nazwa klanu : Ekipa nie do wyje.bania Klan tag : ENDW Zainteresowane osoby piszcie smialo...oczywiscie gramy 4 fun...klanoweczki jak najbardziej beda Edytowane 26 maja 200915 l przez Igorek_PL_
Opublikowano 26 maja 200915 l Witam jak jest u was z jakością dzwięku rozmowy przez hs w Killzone 2 u mnie z kumplem mamy logitech vantage cordless on i ja i strasznie przerywa i jakośc dzwięku jest fatalna. Raz na 30 sekund mozemy cos powiedzieć do siebie i cisza i znow mozna pogadać i cisza. Ktoś wie czemu tak sie dzieje? W GTA 4 i Burnoucie było słuchać przyzwoicie choć nie tak jak na skype. moze dodaj go do swojego oddzialu
Opublikowano 27 maja 200915 l zapraszam do klanu D!S , potrzebujemy nowych ludzi doświadczonych lub nie . Jeżeli jest ktoś chętny niech pisze na psn: lukasz1987lb lub na priva
Opublikowano 28 maja 200915 l Jezu ludzie to nabór do klanu T.N.T a wy tu sie wpier... ze swojimi ogłoszeniami załóżcie sobie własny temat troche kultury!!!!!!!!!!
Opublikowano 28 maja 200915 l Im wyższa ranga tym więcej udostępnia ci się klas postaci. Ostatni jest zwiadowca( zarąbiste camo ^_^ ) za generała, a pierwszą dostępną jest chyba medyk.
Opublikowano 29 maja 200915 l Od którego ten medyk ? Bo na razie mam chyba z 2 czy 3 rangę i nie mogę nic wybierać.
Opublikowano 29 maja 200915 l Kozbinio lub nick PSX extreme waldusthecyc Padlo ps3liga? wysypal sie serwer?
Opublikowano 29 maja 200915 l Jest problem ale strona ruszy 1 czerwca. Dane nie zostana utracone. Przepraszamy za niedogodnosci ;/
Opublikowano 29 maja 200915 l A u mnie się gra jeszcze nie zaktualizowała i cały czas gram na 1.25 a do czego miala Ci sie zaktualizowac patch 1.27 zostal opozniony
Opublikowano 31 maja 200915 l Igorek, a może jakiś mały sparing z Królami Popu? Bardzo chetnie zagramy ale pierw musze ekipe zebrac tak ze 12 osob
Opublikowano 2 czerwca 200915 l J c4 nie używan takeshi potwierdzi jakbyś jeszcze podał swój PSN ID to wtedy mógłbym coś powiedzieć ... bo sorrki ale jakoś nie kojarzę Ciebie, żeby cokolwiek potwierdzać
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Są jakieś polskie serwery zakładane, lub jakieś customy grane ? Czy raczej każdy gra gdzieś indziej ?