genjuro 82 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Szukam ludzi ,ktorzy nadal lubia pograc w KZ2, ale nie jakies klany. Chcialbym sobie w koncu pograc z Polakami (na headsecie), porobic jakies taktyki itd. No i zostaly mi juz tylko dwie rangi do generala i w koncu dostane umarzona snajperke Znajdzie sie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jezeli by sie znalezli ludzie bez klanu chetni pograc jakies mniej randomowe, taktyczne meczyki, ale bez zakladania klanu i takich tam napinek to by mozna pograc genjuro80, jak masz troche cierpliwosci to sporbuj dolaczyc do ekipy Euro Killzone Polska http://sites.google.com/site/eurokillzone/home , ja na razie bylem na paru treningach (ustalanie taktyki na mapie Visari Hammer na mecz z Polrugalczykami), moze cos sie z tego urodzi i bedzie mozna fajnie pograc Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ok, dzieki, sprobuje sie z nimi skontaktowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pabloex 0 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jaką oni mają przyjemność z grania na czitach? Nigdy tego nie zrozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wissnia 0 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Z checia wstapie do jakiegos klanu z klimatem, nie do nalogowcow, ktorzy pykaja ile wlezie, tylko do okazyjnych, gdzie liczy sie zabawa i humor. Mam headseta, do najgorszych nie naleze (ranga - general armii) Edytowane 18 Października 2009 przez wissnia Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zapraszam do Królów Popu. Kontakt na PSN LUMBAGO000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pablos235 0 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Chetnie pogram w K2, chcem wkoncu pograc z Polakami, jesli sa jacys chetni albo jesli sa organizowane jakies polskie "ustawki" to dajcie znac i dodawajcie mnie do friend list. Edytowane 2 Listopada 2009 przez Pablos235 Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) W kolejnej części powinni wprowadzić dynamiczne mapy. W zależności od ilości graczy powinien zmieniać się obszar na mapie (Radec Academy i Tharsis Depot nie nadają się do grania w 32 osoby). Rozumiem jeszcze jak ktoś ustawi wszystkie mapy, ale żeby zakładać grę dla 32 graczy jedynie w Tharsis Depot? Czysta głupota. Druga sprawa to klasa Assault. Wszyscy ją nagminnie wyłączają. To samo tyczy się wszelkiego rodzaju wyrzutni i granatników. Nie wiem jak można by to zmienić. Zaczyna mnie to irytować bo niby jest ale nie do końca. Powinni też zmienić gry rankingowe. Teraz każdy może ustalić sobie zasady jakie chce co nie jest najlepszym pomysłem. Gry w stylu 32 graczy 200/30 na Radecu nie mają żadnego sensu. Wszyscy latają jak koty z pęcherzami bez ładu i składu a zgon czy zabicie kogoś jest kwestią przypadku. Edytowane 5 Listopada 2009 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Znalezienie dzisiaj normalnej gry okazało się niemożliwe. Warzone/ Join game: Radec 200/30 Radec 200/30 Radec 200/30 ... Tharsis 200/30 ... No i wreszcie jakieś normalne ustawienia... Nie. Zaraz. Debil ustawił 30 min na każdą misję... Nie wiem po co twórcy zakładali te limity. Przecież 24h maraton byłby jak znalazł dla tych imbecyli. Jeśli przez 3 (pipi)e godziny nie udało mi się rozegrać jednego normalnego meczu to raczej nie ma na to szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ja zawsze szukam taką co ma osiem map ze wszystkimi misjami i nie narzekam. zawsze możesz założyc własną grę i zaprosic kolegów z listy albo z klanu. założysz, poczekasz 10-20 minut na graczy i będzie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ja zawsze szukam taką co ma osiem map ze wszystkimi misjami i nie narzekam. zawsze możesz założyc własną grę i zaprosic kolegów z listy albo z klanu. założysz, poczekasz 10-20 minut na graczy i będzie oki. Założyć to sobie mogę. Tylko, że nikt nie dołączy do gry, w której znajduje się jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) więcej optymizmu na pewno ktoś się znajdzie. są jeszcze na tym świecie ludzie którzy rzygają mapami tharsis depot, radec i blood gracht. jak zaproponujesz im coś innego to na pewno dołączą. pamiętam jak ja zakładałem serwy, z początku była lipa, ale jak się maszyna rozkręciła to bylo git. chyba lepiej poczekac 20 minut na rozkręcenie serwa niż się męczyc na kijowych młóckach na radecu w 32. Edytowane 7 Listopada 2009 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Dzięki za radę. Następnym razem tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza
deXtro 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 odswieżam... szuka ktoś może kogoś po coś do jakiegoś klanu? Sam bym sie z checia załapał, moze nie jestem hardcorowym graczem ale lubie sobie dobrze pograc w dobrym towarzystwie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
xanatos21 1 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ja chętnie też zagram z kimś na podobnych zasadach jakie podał Yakubu może jakis wspólny meczyk w niedalekiej przyszłości ? Wysyłajcie zaproszenie na PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
fridge07 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Elo szukam klany do gry mam przed ostatnia range ,nie posiadam hs dopiero dostane ,mam 17 lat Moje ID : BuLcZaS Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 http://www.ps3site.pl/weekend-z-killzone-2/24873/ Podwójne xp w najbliższy tydzień. Postaram się zorganizować jakieś większe spotkanie. Dokładny termin i nazwę serwera podam jutro wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) hehe i dobrze. chciałem wrócic do Killzona w poniedziałek , ale chyba uczynię to w niedzielę, coby potrenowac c'nie edit: ee a to weekend tylko, no nie wiem, pograłbym jeszcze trochę w MW2, się zobaczy Edytowane 25 Listopada 2009 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Ok, a więc tak, jeżeli ktoś jest chętny aby trochę pograć w KZ2 to: Jutro (27.11) o 18:30 startujemy na serwerze o nazwie POLSKA GRA. Gramy 7 na 7, obejdzie się bez map z DLC (nie każdy je posiada). Klasa z RPG i granatnikiem zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
xanatos21 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 a dzisiaj też serwa postawicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam jeśli jest ktoś chętny pograć w święta zapraszam PSN ID Kazuya_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Dibbs 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam! Gram od niedawna w killzone 2 ale naprawdę się wkręciłem i chętnie dołącze do jakiegoś przyzwoitego klanu. Mam na razie ok. 45h spedzonych w multi wiec niewiele ale staram sie i robie postepy. Mam headseta, na razie caly czas gram na padzie ale bede miał fraga fx Łącze 8 mb/s więc o lagach nie ma mowy. Gram dość czesto ale rożnie bywa, czasami w ogole przez 2-3 dni a czasami codziennie po kilka godzin. Mój nick psn: Thomas_aka_Dibbs http://killzone.com/...homas_aka_Dibbs Aha i jeżeli to ważne to mam 21 lat i jestem studentem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dnia 26 grudnia, w sobotę od godziny 6:30 (przez okrągłych 8 godzin) kolejne rozgrywki zakładać będzie będzie developer gry - Yaster. http://www.ps3site.pl/skop-tylki-panom-z-guerilla-games/29032/#more-29032 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 oo.. fajnie, mam nadzieje, ze nie zapomne Cytuj Odnośnik do komentarza
V_I_R_U_S 0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam ! Klan SOLDIERS OF POLAND [$@P] REKRUTUJE ! Poszukujemy osób które będą spełniały poniższe KRYTERIA Wiek: 17+ Mózg: on Ranga: Generał Dostępność: w tygodniu między 18:00 a 24:00 i w weekendy 20:00 a 01:00 Poczucie humoru: on Internet: 512kb/s i szybszy Proszę się zgłaszać według poniższego wzoru pod numer gg: 19026428 pisać gdy niedostępny lub PSN_id v_i__r__u_s LUB golota444 Id: Ranga: Internet: Czas spędzany przy Kz2: Doświadczenie w grach typu FPS (skala 1-10): Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi