Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moja pierwsza platyna

Featured Replies

Opublikowano

pierwsza platynka - Uncharted 2, a 5 dni później LBP (byłoby przed U2, ale trofeum Create...)

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Infamous . Właśnie wbiłem.

• Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa

• Resident Evil 5 - Troszeczkę się nagrałem nim zdobyłem tą Platynkę coś ok 20dni + ;P

Opublikowano

Pierwsza w Assassin's Creed 2 (równo 2 tyg. temu), a dzisiaj wpadła druga (w Uncharted 2) :D :D :D

Edytowane przez kacper3312

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja pierwsza platynka to Tekken 6.

Najwięcej się męczyłem z story mode z planszą Nightmare Train.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zapiąłem pierwszą platynkę - Uncharted 2. Przez prawie rok gierka leżała na półce i dojrzewała do kilku, ostatnich trofeów :D

Opublikowano

Pierwsza platyna- jeszcze goraca- Battlefield: Bad Company 2 (hell yea!!!). Za(pipi)iscie :D

Opublikowano

Wczoraj wpadła pierwsza platyna na nowym koncie - Uncharted 2 :D

Edytowane przez snakesc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh pierwsza platyna Infamous, dlatego że była swego czasu dołączona do PS3

Opublikowano

widze, ze nie jestem zbyt oryginalny ;p uncharted drake's fortune. crushing nie byl ciezki, byly moze ze dwa momenty gdzie sie ku.rwy posypaly. ukonczone w 6 godzin.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza platyna to Resident Evil 5 . Nie jest trudna, o ile gra się online. Cały myk polega na tym, że po przejściu gry odblokowywuje się możliwość kupna za punkty infinite ammo (trzeba mieć jednak pukawę ulepszoną maksymalnie). Wtedy z odpowiednim arsenałem gra jest znacznie mniejszym wyzwaniem, i przypomina bardziej slasher'a niż survival horror ;p Tylko na jedno trofeum musiałem się pseudo-ustawić, ”Be the knife” gdzie trzeba nożem trafić wystrzeloną strzałę, to kwestia cierpliwości, więc kompan musiał stać i patrzeć jak się męczę (potem analogicznie na odwrót :P ) . Co do odznak, to goście w online często pomagają ;)

Opublikowano

"Be the knife" Był IMO banalny. Swoją drogą, sam w tej grze platyny nie zdobyłem, bo płyta się porysowała podczas transportu.:( Ale grę i sam zestaw trofików wspominam bardzo dobrze...

Z kolei moją pierwszą platyną jest Tekken 6 zdobyty jakiś czas temu. W sumie nawet Nightmare Train nie był taki trudny, w przeciwieństwie do NANCY. Ile to ja sie przy tym namęczyłem...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza.:thumbsup:

Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa :thumbsup:

Opublikowano

Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza.:thumbsup:

Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa :thumbsup:

Ja mysle, ze Gran Turismo 5 i Ninja Gaiden Sigma 2 sa latwiejsze

Opublikowano

KillZone 2 (poziom elite - końcówka banalnie prosta) Resistance 2 (10 000 kill'i jeszcze dużo ludzi w to gra) :thumbsup:

Pierwsza platyna - InFamous :wub:

Edytowane przez KillMiki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moja pierwsza platynka i jak na razie jedyna wpadła w Dead Space, w sumie nie polecam tego robić:P Potrzebowałem litra by to przejść na najwyższym poziomie;/ Ale jaka radocha później:) Inne gry nie wciągneły mnie na tyle by przechodzić je tylko po to by mieć to trofeum;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uncharted 2 - byly hardkorowe momeny, ale grało mi sie bardzo przyjemnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza. :thumbsup:

KillZone 2 (poziom elite - końcówka banalnie prosta) Resistance 2 (10 000 kill'i jeszcze dużo ludzi w to gra) :thumbsup:

Pierwsza platyna - InFamous wub.gif

i jeszcze demons souls nalezy rozważyć + SFIV

u mnie pierwszy był God of War 3 albo Dante Inferno... raczej GoW

Opublikowano

Szkoda, że nie da się tego sprawdzić. Żyć do końca życia ze świadomością, że nigdy nie dowiesz się którą platynę zrobiłeś najpierw - chybaskoczezdachunabanie.pl

Opublikowano

Szkoda, że nie da się tego sprawdzić. Żyć do końca życia ze świadomością, że nigdy nie dowiesz się którą platynę zrobiłeś najpierw - chybaskoczezdachunabanie.pl

przy każdym pucharku jest przecież data zdobycia, więc troszkę wysiłku i sprawdzisz.

Opublikowano

Killzone 2 - dzisiaj wpadlo.

Wkurza mnie tylko fakt, ze trofea nie sa opcjonalne co do instalacji. Pozyczylem kiedys Tekkena 6 i od ponad roku mam 10% i tak pewnie juz zostanie.

Opublikowano

przy każdym pucharku jest przecież data zdobycia, więc troszkę wysiłku i sprawdzisz.

Ty no proszę cię, przecież polewam. Link podsumowujący moją niesamowicie ukrytą ironię chyba jednak ją dość poważnie demaskuje :)

A pierwszą platynę zrobiłem chyba w Tekkenie 6 albo Trine, zaraz sprawdzę.., ano tak przecież nie da się :D

przepraszam ale zaspany jestem i dalej nie łapie tej Twojej ironii, skomentowałem tylko możliwość sprawdzenia, nie sens tego tematu + nudzę się w robocie i sprawdziłem: TEKKEN 6 : 5 listopad 2009 ... koniec off'a ... pozd Takeshi

Edytowane przez TakeshiX

Opublikowano

moja pierwsza platynka to uncharted. tydzien pozniej wbilem tez w dwojce. bardzo latwe platyny. skarbow szukalem bez zadnych faq, wiec zrobilem je uczciwie ;]

czasu na granie nie ma tyle co kiedys wiec raczej nie staram sie robic platyn. rzadko kiedy da sie wbic plat. za pierwszym przejsciem, a nie chce mi sie kazdej gry przechodzic po kilka razy ;p

aczkolwiek teraz planuje wbic w batmanie, bo gierka jest przednia.