Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 422,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja dziś wróciłem z wyprawy życia. Wyruszyłem rowerem z Rybnika i dojechałem aż do Wiednia. Razem 385 km. Ilość zwariowanych sytuacji ciężko zliczyć. Mój rower ze wszystkim ważył jakieś 25-30 kg. Gór

• No i zrobiłem to. Objechałem całe Tatry. 240 km, 3000 m przewyższeń, dwa dni. Rekord dniówki pobity i to w górach, mogę być z siebie dumny. Aż sam nie wierzę, że to zrobiłem i jeszcze wróciłem au

• No i za mną pierwszy backpacking, w pobliżu Połczyn-Zdrój.   Dziesiątki popełnionych błędów, ale było dobrze. W dwa dni pykło 130 km. Śpiwór niby na chłodne noce, ale było zimno na hamaczku.

Opublikowano

Byłem w New Forest,(okolice Southampton) bardzo ładna okolica z dzikimi końmi i osłami, które łażą po całym parku. Pierwsza jazda w tym roku.

Opublikowano

Kurwa mać nie mogę przestać gapić Ci się na bęben

Jest OGROMNY

Opublikowano

Wczoraj też troszkę pojeździłem, muszę sporo zrzucić kg

p4p5kp8.jpeg

XSVo6NO.jpeg

Opublikowano

Wkleiłem AI wycinek segmentu, podałem mu swoje dane i poprosiłem by ustalił realny czas gdybym jechał gravelem na innych oponach niż mtb, czyli mniejsza masa i mniejsze opory toczenia. Oto co mi wyliczył, jak widać kabanos jak zawsze znafca nie sugerujący się emocjami przy ocenianiu xd Przy okazji wyliczył mi FTP pomiędzy 3,2 a 3,4.

Messenger_creation_3CE53F3B-2C86-41F7-B097-68C7AA69CAEC.jpeg

Messenger_creation_0018D163-BA4E-448F-9B26-38D4182B67D9.jpeg

Messenger_creation_241AF680-4288-4F65-9B4F-CB9ADC3737F9.jpeg

Messenger_creation_DD14956F-DC53-4370-86B5-F8FA1D9685ED.jpeg

Messenger_creation_E318A96C-7539-4A45-A620-9CCD46C77054.jpeg

Opublikowano
22 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Przez takich ludzi mamy drogi RAM.

@Kaczi po co ci taki bęben? I nie pierdol, że urósł z dnia na dzień.

Słowa randoma tyle znaczą xd

Opublikowano
32 minuty temu, Kaczi napisał(a):

@Ukukuki dysocjacja emocjonalna. Bęben rośnie od 2015r kiedy przebiegłem maraton

No to byku mam nadzieje, że chodzisz do specjalisty.

Opublikowano
21 minutes ago, Ukukuki said:

No to byku mam nadzieje, że chodzisz do specjalisty.

mam spectrum "tylko" i jest to ponoć mechanizm obronny i nie można za wiele z tym zrobić. Ważne że nie jestem socjopatą i nie biegam bez wyrzutów sumienia z siekierą po osiedlu ;)

Opublikowano

Pany drinks

Jaki licznik byście polecali. Kompletnie zielony jestem, raczkuję jeśli chodzi o takie rzeczy dla rowerka ) a mam zamiar dość poważnie podejść do tematu.

Opublikowano
12 minutes ago, N1C3L0R3 said:

Pany drinks

Jaki licznik byście polecali. Kompletnie zielony jestem, raczkuję jeśli chodzi o takie rzeczy dla rowerka ) a mam zamiar dość poważnie podejść do tematu.

jakie są twoje oczekiwania, gdzie będziesz jeździł(asfalt, szutry, lasy), budżet. Czy ważna jest kompatybilność z twoim smartwatchem

Opublikowano

Mieszany tryb, ale powiedzmy że 50 % to typowy las, mega lubię) Budżet to max 500zł. Zegarek chcę zmienić ale może już nie na gwałt, póki co myślę, że daje radę.

Opublikowano

Myślę że tak, funkcja niby nie obowiązkowa, ale wydaj mi się, że lepiej ją mieć niżeli by jej nie było.

Opublikowano
16 minutes ago, N1C3L0R3 said:

Myślę że tak, funkcja niby nie obowiązkowa, ale wydaj mi się, że lepiej ją mieć niżeli by jej nie było.

Uchwyt sp connect i jakiś stary telefon. Nowego bym nie montował bo drgania potrafią wytrząść stabilizację obrazu. Jeżeli się wciągniesz to wtedy upgrade do dedykowanej nawigacji rowerowej.

Opublikowano

@N1C3L0R3 generalnie to są drogie tematy te komputery rowerowe z gps zwłaszcza od uznanych firm to trzeba wyłożyć ponad 1K PLN. Dobrą opcją tak jak pisał ekolega wyżej to telefon i apka z czytaniem map w formacie gpx bo to najczęściej spotykany format map rowerowych. Ale wtedy będziesz nie miał funkcji typowego licznika tylko mapy. Ktoś tu jeździł na licznikach marki Bryton, w tej cenie możesz kupić też iGSport, ale ja nic nie wiem o tej marce. Wszystko zależy czy chcesz mieć opcję ściągania tras i potem odpalania je z komputera a zarazem wszystkie funkcje licznika. Lub combo sportowy zegrek +plus navi z telefonu zamocowanego na mostku

Opublikowano

No mam jakiś tam stary telefon, szukam właśnie tego uchwytu, ale tego jest od H i ciut ciut. Mam "Realme 6 - leciwy ale nadal trzyma bateria" powiedzmy jako dawca. Myślę że się nada Andek 11 (no chyba będzie git).

zastanawiam się nad tym

Uchwyt na telefon do roweru SP CONNECT 52400 Czarny

Mediaexpert.pl
No image preview

SP CONNECT 52400 Czarny Uchwyt na telefon do roweru - nis...

SP CONNECT 52400 Czarny Uchwyt na telefon do roweru w Media Expert! ➤ Rozmiar ekranu [cale]: Uniwersalny, Średnica kierownicy [mm]: Uniwersalna | Cena i opinii w Media Expert
Opublikowano

Kup sobie coś z amortyzacją jeśli masz ruchome soczewki w telefonie bo po kilku tysiącach km to zdjęcia nie zrobisz telefonem.

Opublikowano

Kup sobie IGPSPORT BSC200, idzie dorwać na ali z kodami w okolicach 120zł, bateria trzyma długo, GPS jest w miarę dokładny, nic więcej nie potrzeba do zwykłej jazdy.

https://pl.aliexpress.com/item/1005006304312199.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.44561c24iJyYv0&gatewayAdapt=glo2pol

Edytowane przez LansVansDans