Opublikowano 3 godziny temu3 godz. z ocieraniem ud, to może być problem siodełka także. Ponoć odpowiednio dobrano może temu zapobiec, że już nie wspomnę o bólu kręgosłupa, jaj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Kaczi napisał(a):z ocieraniem ud, to może być problem siodełka także. Ponoć odpowiednio dobrano może temu zapobiec, że już nie wspomnę o bólu kręgosłupa, jajNie nie, ja mam po prostu dowalone uda ;) nawet na spacer nie mogę iść w zwykłych bokserkach bo mi się podwijają pod jaja i uda ocierają, muszę chodzić w tego typu przylegających majtkach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-324656?mc=8582728 Polecam takie z decathlonu. Pielucha odpinana. Sezon przejezdzilem i gitNajlepiej przymierz sobie, ale rozmiarówka jest dziwna, bo mam XL gdzie w życiu XL nie mialem na sobie. Zwykle Lki noszę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Hmm chyba by były ok, tylko widzę z dostępnością w moim mieście jest problem. Pewnie trzeba będzie zamówić parę rozmiarów i zrobić zwrot...