Opublikowano 14 czerwca14 cze z ocieraniem ud, to może być problem siodełka także. Ponoć odpowiednio dobrano może temu zapobiec, że już nie wspomnę o bólu kręgosłupa, jaj
Opublikowano 14 czerwca14 cze Godzinę temu, Kaczi napisał(a):z ocieraniem ud, to może być problem siodełka także. Ponoć odpowiednio dobrano może temu zapobiec, że już nie wspomnę o bólu kręgosłupa, jajNie nie, ja mam po prostu dowalone uda ;) nawet na spacer nie mogę iść w zwykłych bokserkach bo mi się podwijają pod jaja i uda ocierają, muszę chodzić w tego typu przylegających majtkach
Opublikowano 14 czerwca14 cze https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-324656?mc=8582728 Polecam takie z decathlonu. Pielucha odpinana. Sezon przejezdzilem i gitNajlepiej przymierz sobie, ale rozmiarówka jest dziwna, bo mam XL gdzie w życiu XL nie mialem na sobie. Zwykle Lki noszę
Opublikowano 14 czerwca14 cze Hmm chyba by były ok, tylko widzę z dostępnością w moim mieście jest problem. Pewnie trzeba będzie zamówić parę rozmiarów i zrobić zwrot...
Opublikowano piątek o 16:313 dni New bike day. Cannondale synapse carbon 2 na ulgegrze. Ku, wa je, banana, jak zawsze z rowerami zamawiany i online, wkładam przednie koło, przykręcam i szoruje lekko hamulec. Śrubki poluzowane, naciskamy hamulec, domrecamy śrubki, i tak... Jest gorzej 🤣 Trochę zabawy i niby jest prawie ok, koło nie zatrzymuje się, jak jadę prawie nic nie słychać tylko w domu jak zakręcę lekkie "cyk, cyk, cyk"... Pewnie skończy się na wizycie w jakimś bajek-shopie ale cóż... Pierwsze 200km do Kostrzyna zaplanowane. Niech tylko spadnie temperatura z 38 🤣
Opublikowano sobota o 09:453 dni Mała odmiana po gravelu dzisiaj z rana. Myślałem, że będzie gorzej z przesiadką, ale jednak głowa szybko sobie przypomniała jak to popierdala po asfalcie. Edytowane sobota o 09:463 dni przez ginn
Opublikowano sobota o 16:392 dni W końcu dotarłem do rowerowego z rana- myślałem że się przykleje do asfaltu.Kupilem mleko, uchwyt na telefon i skończyłem. Jeszcze na końcu zobaczyłem że źle tylną oponę założyłem i na nowo przekładałem... Na szczęście miałem mleko z ubiegłego roku. Nawet się udało spoko umyć oponkę ze starego mleka- pływało nawet po roku.Wieczorem pójdę 1 raz w tym sezonie.DRAMAT. Gdybym był singlem albo bez dzieciaków, to bym dokupił gravela, ale czasu mam tyle co nic. Checkpoint ALR 4 za 6,5 już do wyrwania, spoko cena.