Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 21,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ojj nie wiem czemu przestałem wierzyć w Bizzare w momencie premiery gry... przecież to są królowie arcade racingów i Blur tylko i wyłącznie to potwierdza.   Jako wielki fan tego typu wyścigów (symul

• Szymek - odpal grupę wyścigów Fan Favorite, konkretnie wyścig numer 3 czyli Brighton Costal Cruise. wybierz Hummera 2 i tuż na starcie zatrzymaj się tak żeby obserwować fajerwerki. pamiętaj że to musi

• - tak - nie

Opublikowano

Chyba, że jeszcze lepszy gracz go będzie męczył xD. Wiadomo o co chodzi :)

Opublikowano

kluczem jest cały xzas posiadać dopałkę którą wykorzysta się w defensywie. Tylko gdy mamy ich więcej warto atakować.

Opublikowano

Mam trochę dziwne pytanie: czy czytnik mieli płytę w czasie gameplayu w Singlu i Multi tak jak w CoD:MW2, czy jest cisza i spokój po załadowaniu??

Opublikowano

kluczem jest cały xzas posiadać dopałkę którą wykorzysta się w defensywie. Tylko gdy mamy ich więcej warto atakować.

Najgorsze jak na trasie jest burza (łatwo dostępne shocki i 20 osób), utrzymać wtedy pierwszą pozycje przez chociaż 1 okrążenie jest naprawdę ciężko ;p

Opublikowano

Każdy, kto w demie Blur na PS3 wbije przynajmniej 5. poziom będzie brał udział w losowaniu prawdziwego BMW 125i.

Co ciekawe Polska jest także brana pod uwagę, mimo że dema nie ma na polskim PSS xD

Edytowane przez Emet

Opublikowano

O, to najs, ja miałem 11 lvl w demku, taki ze mnie hardkor xD.

Opublikowano

Jak strzelac do tyłu? wiem ze to pisze w grze ale mam tak mała czcionke ze nic nie widze.

Opublikowano

Każdy, kto w demie Blur na PS3 wbije przynajmniej 5. poziom będzie brał udział w losowaniu prawdziwego BMW 125i.

Co ciekawe Polska jest także brana pod uwagę, mimo że dema nie ma na polskim PSS xD

demo ma być dzisiaj.

I Ci co mają stare demo muszę je usunąć i ściągnąć te nowe.

Opublikowano

Od wczoraj mam pełną wersje i... jak wiadomo gra jest świetna :)

ALE dosyć szybko znalazłem 2 poważne wady.

Pierwsza to brak tak prostej i oczywistej opcji jak single/quick race, gdzie moglibyśmy wybrać dowolną trasę i auto.

Druga to soundtrack (nie chodzi o jakość tylko ilosć utworów). Spodobała mi się muzyka w demie wiec myślałem, że w pełnej będzie więcej dobreych kawałków. Okazało się jednak, że w pełnej jest... tyle samo utworów co w demie (czyli jakieś 5-6) O_o. Patologia.

W karierze to nie przeszkadza bo można odpalić muzę z dysku ale w multi ta muza po jakimś czasie zbrzydnie. Czemu tam nie można słuchać swojej? <_<

Opublikowano

tak dla pewności - odpaliłeś licencjonowane kawałki w opcjach audio? jakieś 20 utworów składa się na ost gry.

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Od wczoraj w pełną wersje grałem już na pewno z 5 godzin łącznie i nie słyszałem ANI JEDNEGO nowego utworu względem dema (a tam jest właśnie jakieś 5 utworów).

Opublikowano

na 100% jest więcej niż 5-6 utworów, do tego w singlu można włączać własną muzę z dysku.

brak opcji single race też jest trochę wkurzające choć w sumie tą grę się kupuje tylko dla multi, single player w tej grze to jedynie dodatek.

Opublikowano

Ja pobrałem sobie demo multi i gra naprawdę mi się podoba. Niesamowity fun i miód. Płynna animacja, zero lagów, fajne auta, fajny design, super trasy. Ja jestem kupiony :)

Opublikowano

Jak można włączyć własną muzykę z dysku podczas gry w Blur? Jak zgrać muzykę na hdd w ps3? (pendrive?) :whistling:

Dołączam do grona użytkowników posiadających ten zacny tytuł. :thumbsup:

Edytowane przez Toshirou

Opublikowano

Pewnie tak jak we wszystkich tytułach oferujących taką możliwość: ps button wchodzisz do zakładki gdzie masz muzykę odpalasz i wracasz ps buttonem do gry. No chyba, że jest taka opcja bezposrednio w grze.

A muzykę zgrywasz na plejaka czymkolwiek, penem, sd, ms duo, media serwerem z kompa itp.

Opublikowano

Głupi Kottek na mnie zarobi, bo kupiłem grę i jest super.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kariera juz za mną. Zostały mi tylko 3 łatwe (jedno przypadkowe - Photo Finish) trofea w multi :)

Proponuję może zorganizować się w jakiś dzień i pograć w większej grupce. Byliby jacyś chętni?

Musze jeszcze zrewanżować się Fickowi :P

A i nie miałem jeszcze okazji pojechać Hysza :teehee:

Opublikowano

To ktoś w to gra jeszcze? ;D Bo ostatnio to bardzo znikomą ilość polaków na multi widze ;x

Ja oczywiście jestem chętny na jakąś ustawkę w Blura ;)

Opublikowano

teżvhętny i gotowna rev z Emetem

Opublikowano

Ja mam ograniczony czas przy konsoli ostatnio, ale jak tylko wyprostuje sprawy, to jasne, pościgamy się. Zawsze kilka boltów w dupkę nie zaszkodzi sprzedać xD